• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet tatlım biliyorum da nekadar süre kullandığını bilmiyodum.inan arada nekadar zaman geçti bile haberim yok öyle çabuk geçiyoki şu günleeer.dedim belki sürekli kullandıda ondan yükseldii.aman hiç önemli değil gerçi artıkııııınzemuszemus bebişimiiiiz geliyoyaa sağ sağlim çok şüküüüüür 5 haftalıktaaaa olurmuuş kurban olduğum yaradanaaaa:Saruboceq:..

allaaaah geçermi o iki haftaaaaaa:dance:
inşallaaah bende geliriiiiiiiiim seninleee:teytey: :1hug::ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:
[/QUOTE]

evet teyzesi nasıl gecer bu zaman bilinmez:))) Teyzemizide isteriz yanımızda ....gelirsen çok sevinrimmm İlk pıt pıtlarını duymak için çok heyecanlı ya bugun o kesenin içinde gördüm ya mercimemi nasıl heyecanlandım anlatamam

Allahım ne olur Sizlerede en yakınzamanda versin ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: okadar içten istiyorum ki bunu
Keşke ali bey gelmiş olsaydıda ona gitseydim ona çok güvenmiştim.güvenebileceğim bi Dr bulamadım hala ...bugun gittiğim çok garipti özel hastane bile olsa

lastlibelciğim arnavutgüzeli sana demiş ya sen üstüne görmüşsün sen ne zaman adet oldun ki yani hamileyken adet olmak üstüne görmek diye bir şey söz konusu değildir hamileyken bütün kanamalar anormal kabul edilir yalnız şöyle bir durum var bizler normalde adet günümüz geçtikten sonra hamileliği sayarız yani şu an senin son adet siklusunu 1,5 hafta geçmiştir ama dr lar en son adet olduğun tarihin 1. gününden itibaren sayarlar hamilelii ve 40 hafta diye düşünürler gebeliği 5,5 haftalık deyince en son olduğun adeti üstüne görme olarak kabul edilmez yani sadece yerleşme kanaması vardır buda çok az lekelenme tarzında olur ve beklenen adet zamanı yada daha önce olur pembe veya kahverengi olur buda bebek tüplerde döllendikten sonra rahme yerleşir bu esnada da kılcal damarlara dokunduğu için az bi kanama yapar çook az ve belki bu bi kaç gün sürebilir ama çok az leke şeklinde bunları neden anlattım ben çok karşılaştım hamilelik hesabını drlar ayrı bayanlar ayrı yaptıkları için son gördükleri adeti üstüne görme olarak kabul ediyoruz bazen ve bazılarımız adet olduğu halde hamile olabilirmiyim üstüne mi görüyorum gibi düşünebilirler hamileyken bütün kanamalar anormaldir allah korusun hemen dr a başvurulmalıdır demek istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum ama tamamen aydınlatmak amacı ile yazdım bunları yani üstüne görme diye bişi yok sadece implantasyon (yerleşme) kanaması vardır bu yüzden adet olduğu halde ümitlenen insanlar olabiliyor

ali bey sadece çinko verdi onuda sadece 2 ay kullandı....
neyse ya ben şuan mercigimle beraberim çok şükür.Teyzesibugun hastaneye gittik 5.5haftalık bizim mercimek yani nokta şeklinde 2 haftasonra kalp atışını dinlemeye gitcez...kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

oyyyyy yerim onu bennn teyzesinin gülü 5,5 haftalık haaaaaa maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: kalp atışlarınıda duyarsın inşallahh :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan

canım ilgine teşekkür ederim oğlumun durumu çok acil değil ama eşiminki acil bu yüzden onun randevusunu pazartesiye aldım pazartesi gidicez

siami ersek hastanesini daha iyi bildiğim için oradan aldım randevuyu canım

Canım Allah Şifa Versin inşallah eşinede oğlunada

Kızlar bu ay benim bütün hayallerim suya düştü kürlerim boşuna gitti :(
yumurtlama günüm -26-31 ağustos du ama eşim elde olmayan sebeblerden dolayı yanımda olamayacak :(
off ya bütün ay bunu bekledim sinirlerim bozuldu
artık başka bahara kaldı

oyyyyy yerim onu bennn teyzesinin gülü 5,5 haftalık haaaaaa maşallahhh :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: kalp atışlarınıda duyarsın inşallahh :lepi: zemuszemus opuyorumnanaktan

inşallah canım inşallah duyarız ..... günaydın bu arada senin oğluş ne yapıyo yaramazlıklara başladımı

inşallah canım inşallah duyarız ..... günaydın bu arada senin oğluş ne yapıyo yaramazlıklara başladımı

canım benim kalp atışlarını duyacaz tabiki benim oğluşda sanırım iyi bu arada senin kızın olacak gibime geliyooo öyle hissetiimm opuyorumnanaktan

Abowwwwwwwwwww ben geldim kızlarrr neler olmuşşş nelerrr ben yokkennnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sibelimmmmm çokkk sevindimmmm tebriklerrrr canımm benim çift çizgiyi gördün 5,5 haftalık hamilesinnn offff yaaaa muhteşemmsinnn valla bombayı sen patlattın sonunda bakk geç oldu ama bende halayımı çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

valla herşeyi okuyamadım yanlış anlamadıysam esrammm meslektaşımm düşükmü yaptın anlamadım eğer öyleyse geçmiş olsun canımmmm benimmmm en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın inş.

durucummm erkek anasımı oluyonn gülüm benim desene bizler yanıldık :roflol: ohh ohhh allahh sağ salim kucağına almak nasip etsin oğluşunu

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sizlerde topiğimize a.s.

darısı bizlerin başınaaa arkadaşlar diyelim Şeniz

ben pazar akşamı geldim dün çok yoğundum giremedim.Biliyosunuz 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tatile adım atar atmaz adet oldum :oklava: tatilimide etkiledi ama olsun yine de yaptık tatilimizi.Çokkk iyi geldi kızlar değişiklik kendimize getirdi bizi.Bu arada cumartesi güneş çarptı beni mahvoldum komaya giriyodum resmen 2 gün kendime gelemedim.Çok ateşlendim titreme donuyorum baş ağrım zonklamalar duygu karmaşası,mide bulantısı,kusma ne ararsan vardı.Son gün iyi güneşlenim dedim çarptı beni :roflol: neyseki şimdi iyiyim.Çok yazdımmm neyse öpüldünüz çokk özlemişim sizi yaaaa Şeniz

sevdanehrim hoşgeldin canım.. evet malesef düşük yaptım.. 1o gün felan oldu toparladım kendimi azda olsa... sibel hepimize süpriz yaptıda biraz neşelendik.. Bende seni merak ediyordum acaba hamilemi diyede adet olmuşsun.. üzüldüm.. ama inşallah en kısa zamanda seninde hamiş haberlerini alacaz.. güneş çarpması çok kötüdür neyseki atlatmışsın canım geçmiş olsun.. tatlinin güzel geçmesine sevindim.. neyseki artık burdasın.. çok öptüm canım..

canım benim kalp atışlarını duyacaz tabiki benim oğluşda sanırım iyi bu arada senin kızın olacak gibime geliyooo öyle hissetiimm opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun canım hiç önemli deil kız erkek sağlıklı olsunda banada oğlan gibime geliyo eşim tarafı genelde oglan biizim tarafda aksine kız mesela biz 6 kız kardeşiz:))))
babam hep oglan olacak diye 6 yıl bulmuş:)))

Abowwwwwwwwwww ben geldim kızlarrr neler olmuşşş nelerrr ben yokkennnn :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

sibelimmmmm çokkk sevindimmmm tebriklerrrr canımm benim çift çizgiyi gördün 5,5 haftalık hamilesinnn offff yaaaa muhteşemmsinnn valla bombayı sen patlattın sonunda bakk geç oldu ama bende halayımı çekeyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

valla herşeyi okuyamadım yanlış anlamadıysam esrammm meslektaşımm düşükmü yaptın anlamadım eğer öyleyse geçmiş olsun canımmmm benimmmm en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın inş.

durucummm erkek anasımı oluyonn gülüm benim desene bizler yanıldık :roflol: ohh ohhh allahh sağ salim kucağına almak nasip etsin oğluşunu

ben pazar akşamı geldim dün çok yoğundum giremedim.Biliyosunuz 3 gün kahverengi akıntım oldu sonra tatile adım atar atmaz adet oldum :oklava: tatilimide etkiledi ama olsun yine de yaptık tatilimizi.Çokkk iyi geldi kızlar değişiklik kendimize getirdi bizi.Bu arada cumartesi güneş çarptı beni mahvoldum komaya giriyodum resmen 2 gün kendime gelemedim.Çok ateşlendim titreme donuyorum baş ağrım zonklamalar duygu karmaşası,mide bulantısı,kusma ne ararsan vardı.Son gün iyi güneşlenim dedim çarptı beni :roflol: neyseki şimdi iyiyim.Çok yazdımmm neyse öpüldünüz çokk özlemişim sizi yaaaa Şeniz

hoşgeldin sevdam tatilinin güzel geçmesine sevindim.....
teşekkür ederimcanım
darısı sizlerin başına inşallah :lepi:

canım hoşgeldin tatilinin regl olman ve güneşe çarpılman dışında iyi geçmesine sevindim.Sibelimiz hamiş valla ramazan süprizi oldu bize bizim bir listemiz vardıya beklenen adet günleri onu sen takip ediyordun noldu ona?istersen tekrardan yapalım ilk açılışı ben yapıyım

1.susuz yaz..................2 eylül

Bencede kız erkek far etmez sağlıklı olsun ülkemize hayırlı evlatlar yetiştirin yeter :teytey: uyyyyyy taze anacıklar siziii :hooray: ohhh be listemize yeni biri daha eklendi ne güzell o liste boylu boyunca uzanır inşallahhhhh :dance:

yapalım susuzyazım benimmm

Umutla Bekleyenlerin Listesi opuyorumnanaktan

1) susuzyaz___________ 2 Eylül
2) sevdanehri__________ 19 Eylül

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hadi kızlar sizde ekleyin bakalım

selam kızlarr nasılsınızz taze anneler anne adayları hepiniz iyisinizdir umarım opuyorumnanaktan

kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir :utangac:

yapalım susuzyazım benimmm

Umutla Bekleyenlerin Listesi opuyorumnanaktan

1) susuzyaz___________ 2 Eylül
2) sevdanehri__________ 19 Eylül

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hadi kızlar sizde ekleyin bakalım

umutlu değilim ama 29ağustos benimde :1no2:

kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir :utangac:

inşallah canım... rüyan hayırlara vesile olur inşallah...:1hug:

Back
X