• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamile olan arkadaşımız tebrik ederim canım hayırlısıyla kucana alırsın inşallah.opuyorumnanaktan..arkadaşlar bu sayfadaki kalanlar polen tozu ve balımı deniyo yani ne kullandınız bacılar bi diyiverseniz doğal yollardan:gitme:

yapalım susuzyazım benimmm

Umutla Bekleyenlerin Listesi opuyorumnanaktan

1) susuzyaz___________ 2 Eylül
2) sevdanehri__________ 19 Eylül

:ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek:

hadi kızlar sizde ekleyin bakalım

benide eklermisiniz ağustosun 12 sinde oldum en son ama pko dan dolayı düzensiz oluyorum ama yinede 12 eylül yazsakmı acaba bişi de var bu ay kürler uyguluyorum ovülasyon takibi yapıyorum filan belki tutarsa inşallah allahım bu mübarek ayda burada uğraşan bütün arkadaşlarımın emeğinin karşılığı küçük ecrinler olsun bir sürü hamile haberi duyarız inşallah bayram gelmeden

kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir :utangac:

içimizden biri hamile kaldığında bi nebze kendimiz kalmış kadar seviniyoruz çünki umudumuz artıyor o yüzden içimizden bir kalsında kim olduğu önemli değil hepsi bizim mutluluğumuz inşallah bende gördüm bu gün eltim doğurmuş bir tane emziriyordu hayrolsun inşallah

evet teyzesi nasıl gecer bu zaman bilinmez:))) Teyzemizide isteriz yanımızda ....gelirsen çok sevinrimmm İlk pıt pıtlarını duymak için çok heyecanlı ya bugun o kesenin içinde gördüm ya mercimemi nasıl heyecanlandım anlatamam

Allahım ne olur Sizlerede en yakınzamanda versin ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: okadar içten istiyorum ki bunu
Keşke ali bey gelmiş olsaydıda ona gitseydim ona çok güvenmiştim.güvenebileceğim bi Dr bulamadım hala ...bugun gittiğim çok garipti özel hastane bile olsa[/QUOTE]

çok küçük dimiii opuyorumnanaktan nasıl büyüdüğüne inanamayacaksın her ultrasonda şok olucaksın canım benim allah mutluluğuna mutluluk katsın inşallah opuyorumnanaktan :nazar: :nazar:

evet teyzesi nasıl gecer bu zaman bilinmez:))) Teyzemizide isteriz yanımızda ....gelirsen çok sevinrimmm İlk pıt pıtlarını duymak için çok heyecanlı ya bugun o kesenin içinde gördüm ya mercimemi nasıl heyecanlandım anlatamam

Allahım ne olur Sizlerede en yakınzamanda versin ya :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: okadar içten istiyorum ki bunu
Keşke ali bey gelmiş olsaydıda ona gitseydim ona çok güvenmiştim.güvenebileceğim bi Dr bulamadım hala ...bugun gittiğim çok garipti özel hastane bile olsa

inşallaah gülüm beniim inşallaah o ilk gün yanında olabilriiiiiim çok çok isterim inan benimde emeğim var haaa bana baaaaaah..seninde küçük ramazanın poposuna asarım ışıldaklı tabelayı haaa..ona göreee benide götüreceeen.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
kuzum tahminedebiliyorum heycanınııı,az mı dualar ettik onun için az mı bekletti bizi kerataaa:emir_bebek: şimdi karşında görmeeeek ayrı bir heycandır mutlakaaa..rabbim kucağına da almayı nasib eylesiiiiiiiiin..sanki görüyoruum yapış yapış gözlerini açmaya çalışırken ilk seninle bakışlarını yakalamak için orda olucaaaaaam..:Saruboceq: :dance: :dance: :dance:
canım beniiiiiiim amin kuşum güzel duaların içiiin amiiiiiin tatlım beniiiiiiiiiiim.
keşke bende diyorum ali bey burda olsaydı güya kasımda gelicek ölme eşeğim ölmeeebenneyaptımki ..
evet ilk ona gittin yaa ondaki rahatlığı görünce başkası tuhaf geliyo malesef.bende ondan başkasınaaa göstermeeeeeeeeem,göstermeeeeemsositosositozemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

içimizden biri hamile kaldığında bi nebze kendimiz kalmış kadar seviniyoruz çünki umudumuz artıyor o yüzden içimizden bir kalsında kim olduğu önemli değil hepsi bizim mutluluğumuz inşallah bende gördüm bu gün eltim doğurmuş bir tane emziriyordu hayrolsun inşallah

ooooy diline sağlıııııııık inşallaaaaah kuzunaaaaz amin canım güzel dileklerinee.dediğin gibi önemlisi hamile kalmak kim olursa olsun farketmez sonuçta hepimiz bir gün anne olucaz allahın izniylee.ramazan ayı bize uğurlu geldiiiiiiiiiii...
RÜYALARINIIIZ HAYIROLSUUUUUUUN AMA BENCE SÖYLEMEYİN BİR OLSUN SONRA SÖYLEYİN.GÜZEL RÜYALAR KISKANILIRMIIIŞ..:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar en kısa zamanda bi annemiz daha çıkacak inşallah :Saruboceq: ben gene rüya gördüm enson hamile gördüğüm rüyamın sabahında adaşım sibel hamileyim deyip sevindirdi bugece gene annem rüyamda hamile pantolonu ütülüyodu kocaman bi pantolondu adayımız azcuk şişman olabilir :utangac:

hadiya ne güzel rüyanda hamiş görüyon ertesi gün hamiş çıkıyor sen hep gör bu rüyaları topikte de ertesi gün hamiş çıksın ne güzel ben azcık şişmanım kız acaba benmiyim reglim 2 eylül daha var ama gerçi hiç umudum yok :1no2:ama allah yazmıştır işallah:Saruboceq:

inşallaah gülüm beniim inşallaah o ilk gün yanında olabilriiiiiim çok çok isterim inan benimde emeğim var haaa bana baaaaaah..seninde küçük ramazanın poposuna asarım ışıldaklı tabelayı haaa..ona göreee benide götüreceeen.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3..
kuzum tahminedebiliyorum heycanınııı,az mı dualar ettik onun için az mı bekletti bizi kerataaa:emir_bebek: şimdi karşında görmeeeek ayrı bir heycandır mutlakaaa..rabbim kucağına da almayı nasib eylesiiiiiiiiin..sanki görüyoruum yapış yapış gözlerini açmaya çalışırken ilk seninle bakışlarını yakalamak için orda olucaaaaaam..:Saruboceq: :dance: :dance: :dance:
canım beniiiiiiim amin kuşum güzel duaların içiiin amiiiiiin tatlım beniiiiiiiiiiim.
keşke bende diyorum ali bey burda olsaydı güya kasımda gelicek ölme eşeğim ölmeeebenneyaptımki ..
evet ilk ona gittin yaa ondaki rahatlığı görünce başkası tuhaf geliyo malesef.bende ondan başkasınaaa göstermeeeeeeeeem,göstermeeeeemsositosositozemuszemus kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ooooy diline sağlıııııııık inşallaaaaah kuzunaaaaz amin canım güzel dileklerinee.dediğin gibi önemlisi hamile kalmak kim olursa olsun farketmez sonuçta hepimiz bir gün anne olucaz allahın izniylee.ramazan ayı bize uğurlu geldiiiiiiiiiii...
RÜYALARINIIIZ HAYIROLSUUUUUUUN AMA BENCE SÖYLEMEYİN BİR OLSUN SONRA SÖYLEYİN.GÜZEL RÜYALAR KISKANILIRMIIIŞ..:nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

kız arnavut allah seni hamiş yapsın emi poposuna ışıldaklı tabelada nerden aklına geldi güldürdün beni allahta seni güldürsün ramazan valla ne çatlak teyzelerim varmış diycek sizin şu doktor keşkem istanbulda olsaydı da bizde sebeplenseydik

Umutla Bekleyenlerin Listesi

1) bels41 _____________ 29 Ağustos
2) susuzyaz___________ 2 Eylül
3) kuzunaz2___________ 12 Eylül
4) sevdanehri__________ 19 Eylül

sibel arkadaşım bizim için sürpriz oldu:)Allah hayırlı ve sağlıklı bi şekilde dünyaya getirirp büyütmek nasib etsin..kutlarım:)

bacılar hayırlı ramazanlar oku oku bıtmıyo varmı yenı guzel bı haber
ummuhan hamıs mıs kzlarrrrr

canım liste için teşekkürler ben 12 eylülü geçirsemde hamilelik diye çok ümitlenemeyebilirim çünki dediğim gibi pko var ve düzensiz adet oluyorum ama kürler uyguluyorum böğürtlen kökü hayıt tohumunun ilacı arı sütü bal polen karışımı çörekotu tarçın bal karışımı ve tabi glucophage ımı 3 senedir ilk defa bu ay düzenli kullanmaya başladım inşallah rabbim bunları bana vesile kıla rşifa verir yumurtalarım oluşur ve bbeğime kavuşurum ki burdaki bütün arkadaşlarımla birlikte yarabbim hepimize kısa kısa aralıklar la hamileliği nasip etsin mesela ben hamile kalsam da içim burkulabilir bradaki diğer arkadaşlar için o yüzden burdan nice hamileler çıksın ve bu nice hamileler yeni gelen arkadaşlarımızın yol göstericisi destekçisi ve duacısı olsun inşallah

benıde eklermısın ama tarıh bılmıyorum normelde olmama ıkı gun vardı ama dun temızlendım heralde eylul 20 olur tekrar

ben 2 hafta önce adet düzensizliği için doktora gittiğimde olur öle hormonel değişiklikler dedi 6aydır 22günde bir düzenli olan adetim 3.6 gün geç oluyo ve 2 gün oluyo 3.gün bitiyo normal dedi bana sizcede normalmi ilk defa bu ay sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum hormon testleri yapılcak merak ettim çok nasıl bi hormon ayrıca eşimin yaptırdığı sperm testlerinin üçününde çok farklı çıktığını söledim onada hormonlar ara ara değişebiliyo dedi doğrumudurCADIARZU

kuzunaz ım allah sesını duysun be gulum

inşallah sanada en kısa zamanda muradını versin rabbim hepimizin yüzünü güldürsün mübarek günde bizler eksik aciz kalabiliyoruzdur ibadet açısından kesinlikle ama rabbim bu mübarek ayda yapılan en güzel ameller kadir geceleri kılınan namazlar teravihler oruçlar hürmetine inşallah tez zamanda kavştursun miniklerimize hepside çok güzel bebiş olacaklar kimisi lacivert boncuk gözlü bembeyaz kimisi kıpkırmızı çıkacak simsiyah saçlı allahım neicede hepsi melek ne olur bizi meleklerimize kavuştur yarabbim dua ettikçe ümidim artıyor buda güzel bişi

ben 2 hafta önce adet düzensizliği için doktora gittiğimde olur öle hormonel değişiklikler dedi 6aydır 22günde bir düzenli olan adetim 3.6 gün geç oluyo ve 2 gün oluyo 3.gün bitiyo normal dedi bana sizcede normalmi ilk defa bu ay sabırsızlıkla adet olmayı bekliyorum hormon testleri yapılcak merak ettim çok nasıl bi hormon ayrıca eşimin yaptırdığı sperm testlerinin üçününde çok farklı çıktığını söledim onada hormonlar ara ara değişebiliyo dedi doğrumudurCADIARZU

öncelikle inşallah hamilesindir ve adet olmazsın ki bunlarada bu soru işaretlerinede gerek kalmaz yani adetliyken yumurtlama zamanında adet öncesi sonrası filan hormonlar değişebiliyor ama sperm le hormonların ilgisi varmı bilemiyorum canım adet düzensizliğine gelince ben polikistikover hastasıyım ve çok zor adet oluyorum ama çok sık adet görüp çok kanamalı adet olanlarda pko dan kanaklanabiliyor ve bildiğim kadar ile 25 günden az süren sikluslarda adet düzensizliği olarak kabul ediliyor ama yanlışım varsa arkadaşlarım düzeltsin eğer adet olursan hormonlarında bu belli olur pko da lh yüksek fsh düşük çıkar ama umarım bir şeyin yoktur canım benim inşallah yoktur

kızlar bu arada bugün yemeğe geç başlıcam buzlukta önceden hazırladığım köfteler vardı onları çıkarıp pişiricem biber közlicem patates birde ilk defa hazır çorba yapıcam eşim yermi bilmem hazır çorba sevmiyor valla bugün böle oldu o yüzden yavaş yavaş hazırlamam lazım kolay yemeklerdi o yüzden yemek hazırlamaya gidiyorum demeden önce bu saattemi yemek hazırlanırlara cevap olsun diye yazayım dedim :):) sizi seviyorum iftardan sonra görüşürüz iftar sofrası çok mübarek olur orada dua etmeyi unutmayın hoşçakalın by

4)aSeL_______________ 14 Eylül

Umudum yok ama bende ekledim kendimi mafoldumben

4)aSeL_______________ 14 Eylül

Umudum yok ama bende ekledim kendimi mafoldumben

lütfen ya umudum yok diye bi kelime kullanmayalım ne lur nasıl umudumuz olmaz olurmu bizim Rabbimiz var o yüzden umudumuz da var O mucizeler sahibi peybamberlerin rabbi ve onlara bu mucizeleri veren buna gücü yeten de O yani rabbimiz bizedde mucizesini gösterebilir umutsuzluk yok hem bak ben 12 eylül dedim sende 14 nerden biliyorsun belki aynı zamanda hamiş kalabiliriz esmyrna da sanırım onun aon adetimiz aynı tarihte olabilir umarım eylülde bu lisetenin tamamı hamile kalanlar listesine devrolur inşalalh

Back
X