• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar nerdesiniz yaa bi görünüyosunuz bi kayboluyosunuz

elma dersem çık armut dersem çıkma (ELMA)

evt yaa burda tek kaldım ühüühü zaten canımm sıkkın

canım 23 ünde olmam gerekiyoken olmadım bu gün hem kanda hem idrarda test yaptırdım negatif çıktı kan değeri 1 çıktı canım ona sıkıldı

arkadaşlar ben bugün sütlü maydanozu yaptımda terden öldüm amamafoldumben kaç gün yapsam acaba
kıslar sütlü maydonoz sayfasında yazan yokta :1no2: burdan yapan biri vardı sanırım onun için sormuştum kismecikler bilmiyo galiba bu kürü yapan olmamaış heraldefisfisfis

canım bu kürü yapanlar var burda ama ben yapmadım bildiği kadarıyla adet bitiminde 5 gün yapıyosun 5 günden sonra yumurtlama olabildiği için kullanılmıyo diye biliyorum

kızlar selam.eve yeni geldim anam ne kürler çıkmış ortaya.kız arnavutgüzeli demek bu yeni kür başka işlerede yarıyo.bende bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendiiim ve şok oldum.şok olma nedenim kızcağız 1 tüp bebek denedi tuttu düşük yaptı ve bu düşük sonrası kanallarında problem çıktı kapanmışlar.galiba daha öncede sormuş yada söylemiştim.süt ve maydonoz buharı yapmış.1.ay olmamış bırakmamış 2.ay yine denemiş.adet bittikten hemen sonra yumurtalama gününe kadar geceleri yapmış yatmış.yastık koymuş beline bebişler dışarı kaçasın die.sonra günü falan geçmeye başlamış.kızcağız kimseyi hayal kırıklığına uğratmamak için söylememiş.bayrama gelirken test yapmış ve hamile olduğunu öğrenmiş.bende hemen buraya yazmak istedim.çünkü duymuştum ama uygulayamamıştım.şimdi adet olur olmaz denicem yılmadan.paylaşmak istedim.inşallah olur.

denizcek bu yazıyı buldum umarım işine yarar canım

canım 23 ünde olmam gerekiyoken olmadım bu gün hem kanda hem idrarda test yaptırdım negatif çıktı kan değeri 1 çıktı canım ona sıkıldı

lolocum acaba geç yeleşiyo olabilir mi? bence ümidini kaybetme 4 gün geçmiş belki bebişin yerleşecek yer arıyordur:ecrin_bebek:

canım 1 çıktı ama yaa hiç adet belirtim yok sadece dünden beri göğüslerim sızlamaya başladı normalde adetten 1 veya 2 hafta önce başlardı bende şaşırdım aslında geç döllenme aklıma gelmedi değil çükü önceki düşükte tam adet günlerimde hamile kalmıştım günümü 3 hafta geçiyodu dokto 2 haftalık demişti ama olsa en azında 5 falan çıkardı neyse beklicem adet olana kadar gnolur nolmaz dikkat ederim kendime inşallah dediğin gibi olur

canım 1 çıktı ama yaa hiç adet belirtim yok sadece dünden beri göğüslerim sızlamaya başladı normalde adetten 1 veya 2 hafta önce başlardı bende şaşırdım aslında geç döllenme aklıma gelmedi değil çükü önceki düşükte tam adet günlerimde hamile kalmıştım günümü 3 hafta geçiyodu dokto 2 haftalık demişti ama olsa en azında 5 falan çıkardı neyse beklicem adet olana kadar gnolur nolmaz dikkat ederim kendime inşallah dediğin gibi olur

bence de dikkat et kendine hiç belli olmaz çünkü lolocum. Üzm kendini de bence hayırlı haberler alacaksın mübarek ramaznda allah mutlu haberler verir inşallah sana...Adet belirtilerinde yokmuş inşallah hamile kalanlar listesine seni de ekleriz.:CüvCüv:

inşallah canım dediğin gibi olur inşallah tüm bebek isteyenlerin bebeği olur
yarın hastaneye gidicem alerjiye benzer bişeyler var bende oğlumuda göz doktoruna götürücem

yumurtlama gününe kadar sürekli yapılıyomuş anladım kadarıyla..lolo canım çok saol ilgilendiğin içinopuyorumnanaktan

denizcek önemli değil canım burda birbirimize destek olmak için varız

Back
X