• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar eşim servise alınmış serviste ilaçlarla destekleniyo ameliyat için sabah konuşulcakmış gün ayarlancak heralde o zamana kadar hastanede kalıcak eşim kontrol altında tutulması gerekiyomuş allah korusun damar patlarsa kurtuluşu yok yarın ziyaretine gidicem akşam gelicem kalmıcam ameliyat olduktan sonra kalıcam yanında olana kadar gidip gelicem

ablamda ameliyat oldu bu gün ameliyat iyi geçmiş yarın onada bakıcam eniştem iyi olduğunu söyledi

kızlar bide görümcemle kavga ettik kadın sürekli benimle uğraşıyo artık bende patladım baya bi kavga ettik yani

doktorumu aradım adet olmadım diye 1 hafta daha bekle kanda baktır idrarda test yapma dedi

kızlar eşim servise alınmış serviste ilaçlarla destekleniyo ameliyat için sabah konuşulcakmış gün ayarlancak heralde o zamana kadar hastanede kalıcak eşim kontrol altında tutulması gerekiyomuş allah korusun damar patlarsa kurtuluşu yok yarın ziyaretine gidicem akşam gelicem kalmıcam ameliyat olduktan sonra kalıcam yanında olana kadar gidip gelicem

ablamda ameliyat oldu bu gün ameliyat iyi geçmiş yarın onada bakıcam eniştem iyi olduğunu söyledi

kızlar bide görümcemle kavga ettik kadın sürekli benimle uğraşıyo artık bende patladım baya bi kavga ettik yani

doktorumu aradım adet olmadım diye 1 hafta daha bekle kanda baktır idrarda test yapma dedi

canım ya haberler iyi bak herşey iyi gibi görünüyor ameliyat da olursa başarılı geçer inşl
ablanada çok geçmiş olsun
görümcene gelince takma kafanaaaaaaaaaaaaa içinden ne geliosa söyle valla hakedene söyliceksin
şimdi diyeceksiniz ki olurmu öyle şey olur valla
ben görümcem ile 5 yıldır konuşmuyorum çokda iyi oluyor :)
bu arada bende görümceyim :))) ama gelinimiz Allah razı olsun çok iyi biri tabi iyilikler karşılıklı olduğundan 2 yıldır hiç sorunumuz olmadı .
Canım hiç takma görümceni falan sen iyi ol eşin iyi olsun gerisi boş :)

günaydın herkeze kızlar hadi buraya gelin bana yardımcı olun lütfen acaba evde test yapsam çıkarmı belkide yumurtlamadığım için bu kadar gecikti

kızlar hadi yaa ben sizi bu halimle bile yanlız bırakmıyorum sizler nerdesiniz tanıdık tanımadık lütfen gelin buraya

canım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin inşallah benim 7. günde idrarda çıkmıştı hamileliğim eğer hamileysen ve 10 gün geçtiyse kesinlikle çıkar ben ce kandan önce şansını dene istersen :teselli: :teselli:

bugün benim evlilik yıldönümüm 3.yılımızın bittiğine inanamıyorum Şeniz

kızlar az önce kuzenden yeni bişe öğrendim yurtdışında kendisi preseed için sipariş vermiştim ona bide ovülasyon testini sormuştum satıyoruz biz demişti ama arkadaşı demişki ovülasyon testi için onlar gerçeği tam çıkarmıyo zaten tam uygun günü bulmadan 1gün önce yapacakmışsınki içirde kalanlar döllermiş yumurtlama gününde oyüzden adet bitiminden soraki 10gün sürekli yap testin bi manası yok dedi çok istiyosan gene yollarım dedi ama preseed i bekliyorum kaydirigubbakcemile5

kızlar şu elma yağını vajinanın içinemi konuluyor nasıl kullanılıyor banada yazar mısınız

kızlar şu elma yağını vajinanın içinemi konuluyor nasıl kullanılıyor banada yazar mısınız

adaçayı (acı elma) pamuğa 2.3 damla döküp içine değil hemen girişe koy pamuğu içeri kaçmıcak şekilde istersen tamponla yapabilirsin daha rahat olur

çok geçmiş olsuun ben arada sırada gireriim arnavut güzeliyle ve bi kaç kişi daha vardı ne oldu onlara bi sorunmu oldu ben girmediğim amanlarda bi sürü olay olmuş galiba neydi sorun anaırmısın bana

ya bende bayadır dırmıyodum bu topıce arnavut guselı nerde
nıye kaydını sıldırmıs neler oldu ?
:uhm:

selam arkadaşlar benim adetimin 5 günü ve herseferinde olduğu gibi kaşıntılarım başladı
bu adaçayı yağı buna iyi geliyormu
lekelenmem çok az şimdimi başlamam gerekiyor
şimdiden teşekkürler
ALLAH hepimizin yardımcısı olsun(amin)

kızlar herkeze iyi akşamlar eşim bu gün anjio oldu anjio olacağından eşimin bile haberi yoktu doktorlar gelmiş anjioya götürüyoruz seni demişler normalde sırsı var başkalarına 1 hafta sonraya gün veriyolar doktorlar ne düşündüyse hemen yapmışlar
akşam 9 a kadar yanındaydım uyuşması gidince baya bi ağrısı oldu gerçi söylemedi ama halinden ağrısı olduğu anlaşılıyodu ameliyat için daha bir sürü şeyler yapılması gerekiyomuş beklemedeyiz kurbanlık koyun gibi doktorların verceği kararı bekliyoruz
geçireceği ameliyat çok zor inşallah hiç bir aksaklık olmadan ameliyatıda biter sağlığına kavuşur

kızlar 12 gün bitti 13 e girdim ama hala adet olmadım acaba menepozamı giriyorum ne dersiniz.

papatyanil kullan canım adaçayı yağını 5 gün kullanabilirsin yumurtlama gününden önce bırakman gerektiği için 5 gün yeterli

selam hanımlar
bizde birlikteliğimizin meyvesini istiyoruz artık fakat 3. denememizdede olmadı umutlarımız bu aya bakalımm :çok üzgünüm:şuan regl 3.günümde pazar günü akşam adaçayı yağını denemeye başlıyorum inş.aynı zamanda bal+polenede.... inş.vesile olur bisürü kişi hamile kalmış ne güzel yaa hepimize nasip olur inşallah
topici okuyorum uzun zamandır aranıza çektiniz benide en sonunda a.s.
baya bir kargaşalar olmuş ama hayırlısı hamileler olmuş bol bol maşallahh :nazar:
lolo canım eşinede Allah acil şifalar versin inşallah çok çok iyi ve sağlıklı olur ve inşallah hamilesindirde :Saruboceq:

kızlar herkeze iyi akşamlar eşim bu gün anjio oldu anjio olacağından eşimin bile haberi yoktu doktorlar gelmiş anjioya götürüyoruz seni demişler normalde sırsı var başkalarına 1 hafta sonraya gün veriyolar doktorlar ne düşündüyse hemen yapmışlar
akşam 9 a kadar yanındaydım uyuşması gidince baya bi ağrısı oldu gerçi söylemedi ama halinden ağrısı olduğu anlaşılıyodu ameliyat için daha bir sürü şeyler yapılması gerekiyomuş beklemedeyiz kurbanlık koyun gibi doktorların verceği kararı bekliyoruz
geçireceği ameliyat çok zor inşallah hiç bir aksaklık olmadan ameliyatıda biter sağlığına kavuşur

kızlar 12 gün bitti 13 e girdim ama hala adet olmadım acaba menepozamı giriyorum ne dersiniz.

canım ALAH eşine acil şifalar versin a.s.
bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah
benim yeri gelişyor 30 gün gecikiyor adetim aklına öyle şeyler getirme yaaa

bugün benim evlilik yıldönümüm 3.yılımızın bittiğine inanamıyorum Şeniz
canım evlilik yıldönümün kutlu olsun ömür boyu mutluluklar dilerim Allahım inşl size birde minik verir mutluluğunuza mutluluk katarsınız a.s.

Lolo canım Tekrar geçmiş olsun anjio yu kolay atlatır ama by pass biraz zorlayabailir . gerek görmeseler yapmazlardı canım sakın moralini bozma bak babam da aynı ameliyatları geçirdi geçen ay bizde çok hastanelere gittik geldik birde ben uzaktaydım ömrümden ömür gitti gidip gelirken hafta sonları istanbul ordu arası mekik dokudum ama şimdi herşey yoluna giriyor yavaş yavaş
açık konuşmak gerekirse zorlu bir sürec bekliyor seni ama ben şuna inanıyorum ki sen bunu atlatacaksın moralini yüksek tut ve hep pozitif olmaya bak canım
adetin çok gecikmiş kanda bir baktır derim ben emin olursun en azından ama bence stresten geciktin sen

selam hanımlar
bizde birlikteliğimizin meyvesini istiyoruz artık fakat 3. denememizdede olmadı umutlarımız bu aya bakalımm :çok üzgünüm:şuan regl 3.günümde pazar günü akşam adaçayı yağını denemeye başlıyorum inş.aynı zamanda bal+polenede.... inş.vesile olur bisürü kişi hamile kalmış ne güzel yaa hepimize nasip olur inşallah
topici okuyorum uzun zamandır aranıza çektiniz benide en sonunda a.s.
baya bir kargaşalar olmuş ama hayırlısı hamileler olmuş bol bol maşallahh :nazar:
lolo canım eşinede Allah acil şifalar versin inşallah çok çok iyi ve sağlıklı olur ve inşallah hamilesindirde :Saruboceq:
canım allahım inşl topik sana uğurlu gelirde hamiş olursun hemen :)
canım ALAH eşine acil şifalar versin a.s.
bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı olun inşallah
benim yeri gelişyor 30 gün gecikiyor adetim aklına öyle şeyler getirme yaaa
canım adet gecikmeleri hormonal bozukluklardan dolayı oluyor biliyorsun hayıt tohumu iyi geliyor bence onu bir dene derim kürlerin ile birlikte düzene girersin yada soğan kürünü dene

bu arada kızlar öyle bir hafta geçirdim ki ömrümden ömür gitti ya yoğundum hemde çok özlemişim buraları ama kimsecikler yok sanırım akannehir

lolo çok geçmiş olsun herşeyin başı sağlık gerisini düşünme inşallah eşin en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Ya kızlar bu arnavut güzeli hakkında nilgi verin hamile kalabilmişmiydi niye sildilrdiler üyeliğini bilen paylaşsın

Back
X