• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gulayyusuf arnavut güzeli hamile kalamdı ama bir sürü kişi bu kürlerle hamile kaldı üyeliğinide kendisi sildirdi

geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim

aselk canım biliyorum beni zor bir sürecin beklediğini bu ilk değil biliyosun alıştım artık sorunlarla yaşamaya inşallah bu sıkıntınında üstesinden ailece kalkabileeceğiz tamam zor ama imkansızdeğil allah yardımcımız olur eminim eşim sağlığına kavuşsunda süreç önemli değil bir şekilde atlatırım allahında izniyle

canım benim adetimin geçmesi sıkıntıdan olamaz çünkü eşim hastaneye yattığında 1 hafta geçiyodu zaten ve halada olmadım bu gün 14. gün bakalım ne zaman gelicek

gulayyusuf arnavut güzeli hamile kalamdı ama bir sürü kişi bu kürlerle hamile kaldı üyeliğinide kendisi sildirdi

geçmiş olsun dileklerin içinde çok teşekkür ederim

aselk canım biliyorum beni zor bir sürecin beklediğini bu ilk değil biliyosun alıştım artık sorunlarla yaşamaya inşallah bu sıkıntınında üstesinden ailece kalkabileeceğiz tamam zor ama imkansızdeğil allah yardımcımız olur eminim eşim sağlığına kavuşsunda süreç önemli değil bir şekilde atlatırım allahında izniyle

canım benim adetimin geçmesi sıkıntıdan olamaz çünkü eşim hastaneye yattığında 1 hafta geçiyodu zaten ve halada olmadım bu gün 14. gün bakalım ne zaman gelicek

canım allahın izni ile gececek bu günler bak buradaki herkesin duaları sizinle sıkma hiç canını
bir telefon etmen yeter bana anında yanındayım gece gündüz saat kaç olursa olsun bak unutma sakın bunu .

sen hala kan testi yaptırmadın mı bu arada ????????
normal testte çıkmadan kanda çıkıoyor canım yaptr şunu en azından içinde şüphe kalmas

sizlere bii teklifiim var şu mübarek ramzanda hepmiiz yasiin okuyalım birbirimize güün vereliim mesela atıyoruum ayşe için pazartesi saat 12 de burda bulusalım 7 kişiyle başlayalım hepimiz günde 1 kişi için yasin okusak 7 kişi 7 yasin eder dilek dileriz onlar mesela ayşe için salı güüü bir başkası için okumaya aynı anda başlayalım okuyacağımız kişi dileğinde bulunsun bizde onun için okuruz hergün birimiz için aynı saatte topiğe girer anlaşır ve okumaa başlarız ne güzel olur değilmii umarıım bu teklifime cevap veren olur 1 kişi bile olsa bile olur bii düşünün pazartesi kararını verelim düşünseize 41 kişi olsak 41 yasinle dilek dileriiz inşallah allahın izniiğle dileğimizi yüce allahım kabul eder ama gerçekten hepimizde okurken canı ürekten okumalıyız arkadaşlarımız için ne derseniiz olurmuu

ve ARKADAŞLAR BUNA KATILMAK ıSTEYENLER BANA ÖZEL MESAJ ATSIN BEN ORADAN SIRALAMAYI YAPAYIIM SıZE BıLDıREYııM BENCE COK GÜZEL OLUR ARAPÇA BıLMEMıZE GEREK YOK TÜRKÇESı VARODA OLABıLıR SıZE GEREKLı AÇIKLAMAYI YAPARIIM SORULARINIZI CEVAPLARIIMM

aselk cim sağol canım biliyorum yanımda olduğunu arasam geleceğini aklımdasın teşekkür ederim

ben hastalandım canım demekki gecikmiş 14 günlük gecikmeyle dün gece oldum ama bu gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum midem bulanıyo dün akşamda başım döndü hasta falan olmam inşallah ayakta durmam lazım eşim ve oğlum için

senin kan gurubun neydi aselk

fatma 48 tabiki okurum yasin ama hastayım şu an anca 1 hafta sonra

aselk cim sağol canım biliyorum yanımda olduğunu arasam geleceğini aklımdasın teşekkür ederim

ben hastalandım canım demekki gecikmiş 14 günlük gecikmeyle dün gece oldum ama bu gün kendimi çok halsiz yorgun hissediyorum midem bulanıyo dün akşamda başım döndü hasta falan olmam inşallah ayakta durmam lazım eşim ve oğlum için

senin kan gurubun neydi aselk
canım en azından için rahatlmıştır oldummu olacammı derdin bitti hayırlısı olsun inşl
benim kan grubum 0 + ama ben veremiyorum canım hepatit taşıyıcısım ben
eşimin ki A+ eğer bu uygun olursa o verebilirr istediğin zaman
daha öncedelerdede çok verdi onun kanında bir sorun yok temizdir kanı birde arkadaşım var onun kide 0+ eğer ikisinden biri uygunsa bana özelden mesaj at ne zamana lazım olur konuşuruz hemen veririz

fatma bende katılabilirim canım ama gündüz çalışıyorum okumaya katılamam akşamları olursa katılabilirim isterseniz eğer

canım eşiminki b pozitif şu an ameliyat günü belli değil ama hazırda vericibulunmasını istiyolarmış doktorlar ne olur ne olmaz diye

sen napıyosun iyimisin bebek çalışmaları nasıl gidiyo hiç sizi sormaz oldum kendi derdimden

sen napıyosun iyimisin bebek çalışmaları nasıl gidiyo hiç sizi sormaz oldum kendi derdimden

ben iyiyim canım valla incir kürü yaptım 20 gün falan çok pahalı diye devam etmedim bu ay doktorada gidecem zaten 1 hafta falan var hastalanmama günümü bekliyorum kurbanlıklar gibi :))))))))
b grubuda bir araştırayım ben eğer birilerini bulursam sana hemen haber veririm canım
sen yine fırsat buldukca haberdar et bizleri :)

ya arkadaşlar ben bu adaçayı yağını kullanıyorum ama yanma yapmıyor vede kokusu keskin değil
paketin üzerinde imal tarihi 2006 yazıyor son kullanma da 2009 12 ayında son
acaba bozulmuşmu
uff tarihine bakmadan almışım
acaba yanma olmuyormu
sizce kullanamyımmı
yoksa yenisinimi alayım
bir fikşrverin
şimdiden çok sağol

ya arkadaşlar ben bu adaçayı yağını kullanıyorum ama yanma yapmıyor vede kokusu keskin değil
acaba bozulmuşmu
acaba yanma olmuyormu
sizce kullanamyımmı
yoksa yenisinimi alayım
bir fikşrverin
şimdiden çok sağol

canım ben kullanmadım ama sanırım yanma gibi bir etkisi olması lazım neticede etkisini seninde hissetmen gerekiyor yenisini al derim ben en azından için rahat olur

Günaydın Herkese Kızlarr.
Herkes iyimi herkes nerde :)

acaba bozulmuşmu
acaba yanma olmuyormu
sizce kullanamyımmı
yoksa yenisinimi alayım
bir fikşrverin
şimdiden çok sağol
canım şişenin üzerinde parantez içinde ayrıca _acı elma yağı_da yazacak onu almalısın kokusu menthollü gibi olucak bende hafif yanma yaptı belki sende yapmamıştır ama istersen yenisini al

kızlar selammmmmmmmm herkese
günüm yaklaşıyor ama bende regl belirtileri var ya :(
yarın doktora gidiyorum kızlar 4 yıldan sonra ilk kez gidiyorum bakalım ne diyecek
bu sefer özele gitmiyorum devlete gidecem özel sadece sömürüyor bizleri zeynep kamil var burada kadın ve doğum üzerine sadece umarım kötü birşey çıkmaz çünkü 5 yıl doktorlarda süründüm buna kızdım 4 yıl birdaha hiç gitmedim benim için dua edin nolur
bu arada adetime 1 hafta var kızlar kötü bir zaman mı gitmek için acaba
çalıştığım için her dakika gidemiyorum ya :(

canım ben kullanmadım ama sanırım yanma gibi bir etkisi olması lazım neticede etkisini seninde hissetmen gerekiyor yenisini al derim ben en azından için rahat olur

canım şişenin üzerinde parantez içinde ayrıca _acı elma yağı_da yazacak onu almalısın kokusu menthollü gibi olucak bende hafif yanma yaptı belki sende yapmamıştır ama istersen yenisini al

çok teşekkür ederim kızlar ALLAH razı olsun sizden a.s.

kızlar selammmmm herkese
dün doktora gittim kızlar
şu anda ağrıdan duramıyorum doktor bana tahlil yapmadan muayane etti çünkü bu ay kürleri kullandım içimde bir umut vardı
neyse
kan idrar şeker tahlili falan istedi benden birde simir testi yapacaz dedi bunun içinde parça alması gerekiyormuş muayanede parçayı alamadı çünkü aşırı derecede iltihap varmış bende
ilaç falan yazdı diğerlerinin sonucunu henüz almadım
ya bana birşey söyleyin sağ kasığımdaki ağrı beni öldürüyor bacağıma vuruyor ya duramıyorum yerimde iltihaptan olsa daha öncede oluurdu iltihaptan değil bu ama neden bilmiyorum bilen varsa beni bilgilendirsin ne olur ya :(

kızlar selam herkese
bugün tahlil sonuclarımı aldım
ben gidemedim eşime aldırdım
ağrılarım hala devam ediyor doktor normal demiş ama bana göre hiç normal değil bu durum
hormon tahlillerime baktım hepsi normal çıkmış sadece hemogramlarda bir sorun var hemogram tahlili hakkında bilgisi olan varmı kızlar bana bilgi versinler nolur

Back
X