• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile kalmak isteyenlere yeni bir kr!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya bu adaçayı yağıyla hamiş kalan varmı topikte..hepsini okuyamadım..bende yapsam mı ki acaba

merhaba canım bence önce kendinden bahsetmelisin yani ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun ve istediğin halde olmadımı bildiğin bir engel varmı bunun için bunlardan bahsedersen adaçayı yağı olmasada başka kürler öneririz bu topicte eğer yanılmıyorsam 16 kişi hamile kaldı evet kürler uygulandı ama önce rabbimizin izni olması lazım bazen dr lar bile elinden geleni yapsalarda olmayabiliyor rabbim izin vermedikçe olmuyor bak ben mesela hiç yumurtlamayan biriyim ama bu ay uyguladığım kürlerle yumurtladım ama tabi hamile kalamadım (ama hala adet olmadığım için belki bir test daha yapabilirim) yani kürlerin gerçekten ama gerçekten faydası olabiliyor bazı ilaçlar bile beni yumurtlatmadı ama uyguladığım kürler allahın izni ile buna vesile oldu

günaydın herkese kıslar canım bayramda fazla giremedim geçmiş bayramın mübarek olsun bu arada ben eski kullanıcı adımla girememiştim bazı şifre problemlerinden dolayı bu yüzden glitteringstars olarak giriyordum biliyorsunuz ve editörden rica ettim kullanıcı adımı düzeltti tekrar eski adımla yani kuzunaz la girebiliyorum mesajlarımda birleşti bu arada bilmenizi istedim bu arada canımcım sen adet oldun mu ? ben cumartesi sabahı test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım sanırım adet olabilmem için rahim yeterli duruma gelmedi yani yumurtlamış olmak adet olmak için bir şey ifade etmiyor önemli olan progestan hormonunun yeterli olması rahmin kalınlaşması ve dökülmesi sanırım adet olmak için bu gerekiyor bu yüzden boşyere ümitlenmemeliyim değilmi ne düşünüyorsunuz bu arada lolocuğum nerde acaba nasıl oldu eşi nasıl çok merak ediyorum

Günaydın kızlarrr
kuzunaz bende bugün tekrar test yaptım çünkü 10 gün geçti günüm ama testten hemen sonra rgl oldum :)
kısmet değilmiş diyelim artık senağlama

Günaydın kızlarrr
kuzunaz bende bugün tekrar test yaptım çünkü 10 gün geçti günüm ama testten hemen sonra rgl oldum :)
kısmet değilmiş diyelim artık senağlama

canımcım ne güzel adet olmuşsun bu ne demek yeni umutlar başlıyor ben ne hamile oldum nede adet cumartesi test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi ama adette olmadım yine bilemiyorum bugün de adet olacakmışım gbi hisler var karnımda değişik ağılarım var bekleyelkim bakalım gelmezse farlutal kullanacağım artık

canımcım ne güzel adet olmuşsun bu ne demek yeni umutlar başlıyor ben ne hamile oldum nede adet cumartesi test yaptım ve sonuç kocaman bir tek çizgi ama adette olmadım yine bilemiyorum bugün de adet olacakmışım gbi hisler var karnımda değişik ağılarım var bekleyelkim bakalım gelmezse farlutal kullanacağım artık

canım inşl ilaçsız olursun
benim hep düzenli idi ama doktor yüzünden bütün hormonlarım alt üst oldu
gelecek ayda günümde olmazsam doktora gidecem :(

günaydeın kıslar biliyorum topiği unutuyorum ama ilk yazdıktan sonra girip bakıyorum kimse yazmıyor sonra unutuyorum girmeyi asel canım bu sabah yine sancıyla uyandım bu saate kadarda geçmedi sancım adet sancısı bu ama olmadım hayrolsun inşallah nedir bu anlamadım ya karnım baya baya ağrıyor iltihapmı var kistmi var anlamadım ben bundan önce bir dr a gittim iltihap ve rahim ağzında yara başlangıcı var dedi antibiyotik verdi diğer bir dr a gittim bu antibiyotikleri kullanma çok ağır bunları kullanmanı gerektirecek bişi yok dedi şaştım kaldım kime inanayım oyyy kasıklarım ağrıyor şimdi bile duramıyorum

aselk nerdesin canım kasıklarımda inanılmaz sancı var sabahtan beri geçmedi adette olmadım ama dik bile duramıyorum bişi kopacak gibi ağrıyor kist olabilir mi ne oldu bana ya çok kötüyüm ne yapsam sence

aselk nerdesin canım kasıklarımda inanılmaz sancı var sabahtan beri geçmedi adette olmadım ama dik bile duramıyorum bişi kopacak gibi ağrıyor kist olabilir mi ne oldu bana ya çok kötüyüm ne yapsam sence

slm geçmiş olsun hastaneye gitin mi

merhaba canım bence önce kendinden bahsetmelisin yani ne kadarlık evlisin ne kadar zamandır bebek istiyorsun ve istediğin halde olmadımı bildiğin bir engel varmı bunun için bunlardan bahsedersen adaçayı yağı olmasada başka kürler öneririz bu topicte eğer yanılmıyorsam 16 kişi hamile kaldı evet kürler uygulandı ama önce rabbimizin izni olması lazım bazen dr lar bile elinden geleni yapsalarda olmayabiliyor rabbim izin vermedikçe olmuyor bak ben mesela hiç yumurtlamayan biriyim ama bu ay uyguladığım kürlerle yumurtladım ama tabi hamile kalamadım (ama hala adet olmadığım için belki bir test daha yapabilirim) yani kürlerin gerçekten ama gerçekten faydası olabiliyor bazı ilaçlar bile beni yumurtlatmadı ama uyguladığım kürler allahın izni ile buna vesile oldu

kuzunaz merhaba, geçmiş olsun cnm...inşallah hamile haberini alırız..
benim sorunum endometriozis yani çikolata kisti..çok büyük değil ama tüplerimi tıkamıştı, ocak ayında olduğum ameliyat ile sorun çözüldü..ama bu hastalığın hemen tekrar etme olasılığı çok yüksek..ve zaten ameliyattan beri yani 8 aydır hamile kalamadım, bu arada bişiler de yapmak istiyorum tekrar etmemesi için..zaten 4 gündür adaçayı yağını tampona damlatıp kullanıyorum. önerebileceğin şeyler de varsa çok sevinirim.. bide methini çok duyduğumuz bir lokman hekime gideceğiz cumartesi günü , görüşmeden sonra neler oldu paylaşırım burda, hepimizin hakkında hayırlısı...memnun oldum çok..

aselk canım biz dün eve geldik 3 gün kaldı eşim yoğun bakımda sorunlar çıkmış ameliyatta kalp kendi başına çalışamamış zor canlandırmışlar eşimi kalbin çalışa bilmesi içinde kalbin içinden geçen bir tel takmışlar kalp atımı 50 nin altına düşünce elektirik verp kalbi şoklayıp çalıştırıyomuş makine 6 gün takılı kaldı sonra kendiliğinden çalışabildiği zaman çıkardılar şimdi evdeyiz çok ağrısı oluyo eşimin 2 ayda iyileşiyomuş kaburga kemikleri 6 ay sonrada normal hayata dönüp çalışabilirmiş eşim

kuzunaz inşallah hamilesindir . sen genede stres yapma geliceği varsada gelmez yoksa

bu gün okullarda açıldı o kadar işimin arasında bide okula gidip gelicem artık inan hiç dinlenemedim daha yarın sabah misafir gelicek akşamda görümcemin kınası var oraya gitmem lazım okulda var bi yandan ama inan dinlenememek bile beni üzmüyo eve eşimle döndüğüm için çook mutluyum 25 gün hastaneyle uğraştım sanki çookk uzun bi yolculuktan dönmüş gibiyim ama eşimin yanımda olması bütün stresimi yorgunluğumu unutturuyo bana allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşimi bana bağışladın allahım hiç kimseyi böyle sınama AMıN......

kuzunaz merhaba, geçmiş olsun cnm...inşallah hamile haberini alırız..
benim sorunum endometriozis yani çikolata kisti..çok büyük değil ama tüplerimi tıkamıştı, ocak ayında olduğum ameliyat ile sorun çözüldü..ama bu hastalığın hemen tekrar etme olasılığı çok yüksek..ve zaten ameliyattan beri yani 8 aydır hamile kalamadım, bu arada bişiler de yapmak istiyorum tekrar etmemesi için..zaten 4 gündür adaçayı yağını tampona damlatıp kullanıyorum. önerebileceğin şeyler de varsa çok sevinirim.. bide methini çok duyduğumuz bir lokman hekime gideceğiz cumartesi günü , görüşmeden sonra neler oldu paylaşırım burda, hepimizin hakkında hayırlısı...memnun oldum çok..

allah yardımcın olsun inşallah o kişi sana yardım eder yada iyi olmana bebişinin olmasına vesile olur allah yardımcın olsun

aselk canım biz dün eve geldik 3 gün kaldı eşim yoğun bakımda sorunlar çıkmış ameliyatta kalp kendi başına çalışamamış zor canlandırmışlar eşimi kalbin çalışa bilmesi içinde kalbin içinden geçen bir tel takmışlar kalp atımı 50 nin altına düşünce elektirik verp kalbi şoklayıp çalıştırıyomuş makine 6 gün takılı kaldı sonra kendiliğinden çalışabildiği zaman çıkardılar şimdi evdeyiz çok ağrısı oluyo eşimin 2 ayda iyileşiyomuş kaburga kemikleri 6 ay sonrada normal hayata dönüp çalışabilirmiş eşim

kuzunaz inşallah hamilesindir . sen genede stres yapma geliceği varsada gelmez yoksa

bu gün okullarda açıldı o kadar işimin arasında bide okula gidip gelicem artık inan hiç dinlenemedim daha yarın sabah misafir gelicek akşamda görümcemin kınası var oraya gitmem lazım okulda var bi yandan ama inan dinlenememek bile beni üzmüyo eve eşimle döndüğüm için çook mutluyum 25 gün hastaneyle uğraştım sanki çookk uzun bi yolculuktan dönmüş gibiyim ama eşimin yanımda olması bütün stresimi yorgunluğumu unutturuyo bana allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşimi bana bağışladın allahım hiç kimseyi böyle sınama AMİN......

valla çok üzülüyorum senin durumuna yani eşinede çok üzülüyorum ama üzülürkende korkuyorum rabbimin bir bildiği vardır diye ama çok şükür dediğin gib eşin evinde alalh yardımcın olsun dua et ağrısı varmış allah şifasını versin dua et şifa duaları var onları oku canım olurmu

slm geçmiş olsun hastaneye gitin mi

evet canım dün acile gittim bende size onu anlatmak için burdayım ben dün çok sancılandım bir ara geçer gibi olduı sonra tekrar arttı ve bu sancı baskılar arttığında ne bilim otururken yürüken hareket ederken karnımın orta kısmı ve sol tarafımda daha çok oluyordu ve acile gittim idrar ve kan tahlili yapıldı önce idrarım temiz çıktı yani enfeksiyonel bir durum yok ama kanda iltihap çıktı nedenini anlayamadılar yakın zamanda soğuk algınlığı boğaz ağrısı vs geçirdinmi diye sordular hayır dedim neyse saat akşam 5 ti o saatte kanda gebelik bakılmıyormuş ve idrar da baktılar ama idrarım çok azdı çünki öncesinde vc ye gitmişitim neyse sonuç negatif çıktı neyse genel cerrah baktı apandistmi var diye bişi yok en son kadın doğuma sevk ettiler kadın doğum alttan baktı spektlum muydu ne o aletle baktı elle gözle muayene etti iyice bişi yok dedi hatat ondan önce karından usg la bakıldı ama gazdan bişi gözükmedi usg nu karnıma bastırdıkça ölüyordum ağrıdan neyse kadın doğumda elle gözle muayenede bişi bulamadı ve transvajinal usg a aldılar beni ee yine bişi yok yani akıntıma normal diyolar rahim ağzında bişi yok kist yok vs yok pko lu olduğumu söledim ki zaten görüyoruz dedi ama onlar ağrı yapmaz dedi ki zaten bu zamana kadar görmedim böle bişi sonra dr da genç bir bayandı oturduk konuştuk dedimki burda bana yapılan idrarda gebelik testi bizim evde yaptıklarımız gibi mi yoksa dahamı güvenli maalesef güvenli değil 10 haftalık gebede bile negatif çıktığını gördüm dedi sana antibiyotik yazıcam hani normalde bişi yok ama fitille ilaç yazıcam dedi yalnız bilinçlisin diye yazıyorum çünki önce dışarda kan da gebelik baktır eğer yoksa kullan bu ilaçları dedi ultrasonda veya idrarda çıkmayabilir ama erken gebeliktede böyle kasık karın ağrıları görülebilir dedi yani belki hamile bile olabilirsin o yüzden bişi çıkmıyor iltihap kist vs dedi ya bilemiyorum bende 19 eylülde test yaptım bişi çıkmadı bana hamileymişim gibi gelmiyor ama bu ağrı nedir anlamıyorum dün sabah ağrıyla uyandım sancı vardı dün 4 e kadar o geçti ama baskı ile ağrı hala daha var adet olucam diye bekliyorum ama gelen giden yok bu ağrının sebebi ne anlamıyorum bu arada kanda iltihap çıktı ya WBC diye bir değer var kan sayımında bu normalde en fazla 11000 olması gerekirken bende 20000 çıkmış en son kadın doğum dr u bu değerin hamilelikte artabileceğini söyledi ama en fazla 15000 olabilirmiş seninki çok dedi ama ama verdiği antibiyotiği asla ve asla gebelik testi yaptırmadan kullanmamamı söyledi erken gebelikte karın ağrısı olabilirmiş bebek varsa zarar verir bu ilaç dedi bugün sancım yok öyle ama kasıklarıma bastırınca ağrım oluyor baya

Herkese selam kızlar benım bı sorum olacak bu elma yaĞı varya aktara gıttım ıkı tane elma yaĞı var bırı acı elma yaĞı bırı tatlı elma yaĞı bu kullanıcaĞımız elma yaĞı acı olanmı tatlı olanmı lÜtfen bı cevap verın acıl

Herkese selam kızlar benİm bİ sorum olacak bu elma yaĞı varya aktara gİttİm İkİ tane elma yaĞı var bİrİ acı elma yaĞı bİrİ tatlı elma yaĞı bu kullanıcaĞımız elma yaĞı acı olanmı tatlı olanmı lÜtfen bİ cevap verİn acİl

canım adaçayıyağı diye geçiyor..

acı elma yağı olacak aynı zamanda adaçayı yağı diye geçecek aslında adaçayıyağı diye alacaksın parantez içinde acı elma yağı yazabilir

acı elma yağı olacak aynı zamanda adaçayı yağı diye geçecek aslında adaçayıyağı diye alacaksın parantez içinde acı elma yağı yazabilir

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr herkese
kuzunaz yaptırdın mı test peki canım
bak bende aynı ağrıları çektim anlattım da sana hani benimki kistim patlamış onlarda zor anlamışlardı
ama mutlaka kanda baktır sonra kullan ilaçlarını

Back
X