- 11 Nisan 2009
- 2.185
- 17
- 358
- Konu Sahibi EU2
- #11.661
aselk canım biz dün eve geldik 3 gün kaldı eşim yoğun bakımda sorunlar çıkmış ameliyatta kalp kendi başına çalışamamış zor canlandırmışlar eşimi kalbin çalışa bilmesi içinde kalbin içinden geçen bir tel takmışlar kalp atımı 50 nin altına düşünce elektirik verp kalbi şoklayıp çalıştırıyomuş makine 6 gün takılı kaldı sonra kendiliğinden çalışabildiği zaman çıkardılar şimdi evdeyiz çok ağrısı oluyo eşimin 2 ayda iyileşiyomuş kaburga kemikleri 6 ay sonrada normal hayata dönüp çalışabilirmiş eşim
kuzunaz inşallah hamilesindir . sen genede stres yapma geliceği varsada gelmez yoksa
bu gün okullarda açıldı o kadar işimin arasında bide okula gidip gelicem artık inan hiç dinlenemedim daha yarın sabah misafir gelicek akşamda görümcemin kınası var oraya gitmem lazım okulda var bi yandan ama inan dinlenememek bile beni üzmüyo eve eşimle döndüğüm için çook mutluyum 25 gün hastaneyle uğraştım sanki çookk uzun bi yolculuktan dönmüş gibiyim ama eşimin yanımda olması bütün stresimi yorgunluğumu unutturuyo bana allahım sana binlerce kez şükürler olsun eşimi bana bağışladın allahım hiç kimseyi böyle sınama AMİN......
canım ya allaha şükürler olsun güzel haberlerini aldık :)
çok çok geçmiş olsun öncelikle dediğim gibi kolay olmayan bir durum atlattınız
bundan sonrada sorun çıkmaz inşl
ama kalp ameliyatlatlarının sonrasında sorunlar hep olur hiç üzülme lütfen bunların hepsi düzelir moralinizi yüksek tutun artık bundan sonra iyi bir bakım ile 1 ayda toparlar canım sıkma canını sakın
kolaylık versin allahım sana inşl bizleride unutma sakın :)