neden canım çokmu işlerin var ne oldu kötü birşey yok demi
hayırlısı olsun bitanem yaaa vardır bundada bir hayır inşallah öteki aya nasipten öteye gidilmiyor yüce rabbim nezaman yazdıysa ozaman olacakyok canım işim yok siteye ve toppiğe giriş yaptım sayfa açılmadı kapan madıda çıkş apmadan kaldı bağlantı koptu bidaha giremedim yani ktü olan bişi var ben yarın bekliyodum kırmızı kartı bugün geldi yani bu ayda olmadı
hoş geldin iklimcimburdaaaaaaayyııııımmmmmm
evet gördüm canım daha öncede okudum ben o kürü biliyorum ama yapmadım acıkcası hiçbi kür yazdım gördünüzmü
evet vildancım demekte fayda var ama neyi deniyeceğimizde şaşırdık artık yaaaaselam millet azıcık kafa dağıttım geldim
kayracım ben onu biliyodumda bi denemek nasip olmadı yaa
ama denemekte fayda var
dil_nur+, gize+, iklimtuana+, iltercakir+, sanemmm nbr kızlar nasılsınız
hoş geldin iklimcim
kızlar ben çıkayım işlerimi yapmadım daha dayanamadım geldim işleirmi bitireyim yarın gelirim artık
öle tabi canım ama bidahaki aa malesef çalışmam olmayacak çünkü annemlere gidiorum iki güne kadar istan bulakaydirigubbakcemile3hayırlısı olsun bitanem yaaa vardır bundada bir hayır inşallah öteki aya nasipten öteye gidilmiyor yüce rabbim nezaman yazdıysa ozaman olacak
ama strese girmemişindir erken geldi ya daha iyi olmuştur 3-5 gün geçtimi insan dahada çok umutlanıp acabamı diyor
ilginçmiş tatlım denemek lazımkaydirigubbakcemile5bi kür yazdım gördünüzmü
selam millet azıcık kafa dağıttım geldim
kayracım ben onu biliyodumda bi denemek nasip olmadı yaa
ama denemekte fayda var
güle güle cnm kolay gelsin sanakızlar ben çıkayım işlerimi yapmadım daha dayanamadım geldim işleirmi bitireyim yarın gelirim artık
imzamı sabote ettiler heraldeevet vildancım demekte fayda var ama neyi deniyeceğimizde şaşırdık artık yaaaa
neyse canım ben çıkıyorum topik size emanet
birde snein imza ne oldu kız olmadımı daha
eeeeeeeeeee bu sefer bende çıkıyorum gözlerim yoruldu artık hepinizi öptüm teker teker uzatın bakalım yanaklarınızı opuyorumnanaktan vildan seni 2 kere öpüyorum diğeri teyzoşumun opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
öle tabi canım ama bidahaki aa malesef çalışmam olmayacak çünkü annemlere gidiorum iki güne kadar istan bulakaydirigubbakcemile3
ilginçmiş tatlım denemek lazımkaydirigubbakcemile5
h.g. kız ağıttınmı kafayı barisırnaşık şey
kız allah seni varya bende sana özel mesaj yazıordum hehe yok daha gitmedim burdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?