- 24 Eylül 2016
- 224
- 35
- 98
- 36
Bunlar hamile bırakıyor mu Adetim geliyordu çabuk gelsin diye verdiSenin adetlerin gelmiyor muydu sökücü verdi mesela gelmiyorsa çoğu kişi hayıt tohumu ve testere dişli aslan pençesi kullanıyor soğan kuru uygulayanda var ama soğan kürü kist yapabilir de diyorlar
Hormondan hamile kalmama olur muHer değeri dusurmek için farkli bir kur var cunku
Hep aklıma geliyo moralim bozuluyo napayim bilmiyorumHepimizin öyle canim ama imtihan dünyası allahım hayırlı evlatlar versin ne evlatlar var bak uyuşturucu bagimlisi anayi babayi döven o yüzden hep dua et hayırlısı yaa versin Allah biz cahiliz bilmeden herşeyi istiyoruz bilmiyoruz ki bizim için hangisi hayırlı ben duyunca dünya başıma yıkılmıştı bak hayat devam ediyor hemen araştırma lara başladım umut etmek çok güzel o yüzden moralini bozma ve en önemlisi hayırlısı de tevekkül et
TM TSK edrmDua et stres yapma hormon ların etkilenmesin bekle bir sonucu
Tm yazarim kesinRica ederim doktor neticesini yaz mutlaka buraya
Mrb doktora gittim hormonlarında bariz bi problem yok bu sene içinde % 70 olacak dedi olmazsa seneye adet düzeni için tedaviye başlarız dediTm yazarim kesin
Mrb doktora gittim hormonlarında bariz bi problem yok bu sene içinde % 70 olacak dedi olmazsa seneye adet düzeni için tedaviye başlarız dediRica ederim doktor neticesini yaz mutlaka buraya
Sağol valla ya gerçekten çok kotu olmuştum bosunaymis Allah herkese bu mutluluğu yasatsin inşallah :)Bak maşallah bir şeyin yokmuş boşuna telaş etmisin
İnşallah dua edicem sizin için deAmin canım inş.hamile kalırız en kısa zamanda bol bol dua edelim birbimize bende adetimi bekliyorum inş.benimkide düzeltmiştir iyi şeyler duyarim
Canım ben Testere dişli aslan pençesi kullanıyorum gelecek hafta adetim gelecek bakalım düşecek mi ben 28 yaşındayım ve erken menopoz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?