- 22 Mayıs 2016
- 213
- 124
- 23
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim güzel kalpli insanları görmek ne güzel bu formda.Evet okumadan, bu konudaki ilk mesajınız üzerinden yorum yaptım
İş konuları sıkıntılıymış gerçekten, keşke uygun bir iş bulup çalışabilseydiniz, eşinize de o konuda hak veremedim, birinden biri içine sinseydi, ev dışında çalışabilseydiniz keşke, o zaman daha kolay geçerdi bu döneminiz. Umarım itiraz etmeyeceği bir iş fırsatı çıkar, ne diyeyim. Ama neyse ki evden çalışıyormuşsunuz hiç değilse, kafanızı az da olsa oyalar. Tebrik ederim o konuda sizi
Bir de anneciğiniz üzülüyorsa çocuk konusunda, sık sık siz onun morali için ben daha hazır değilim anne çocuğa, küçüğüm, sen de uzun yaşayacaksın elbet, hiç düşünme aksi ihtimalleri, iyileşeceksin mutlaka, torununu da zamanı gelince seveceksin, gibi bir şeyler söyleyebilirsiniz. Mutlaka söylüyorsunuzdur da yine de aklıma gelince yazmak istedim. İşte siz de ayrıyeten destek alsanız, siz de biraz güç bulursunuz. Psikiyatrist için de ilaç verecek ille demeyin, bir deneyin en azından, ilaç vermek isterse dersiniz ilaç konusundaki kaygılarınızı. Başka bir yere terapiye yönlendirebilir sizi, ya da destek gruplarına... Çünkü sizin de ayakta kalmanız için desteğinizin olması lazım.
Tekrar çok geçmiş olsun, şifadan yana umudunuzu hiç kaybetmeyin, hem annenize hem babanıza tekrar acil şifalar dilerim..
Kıyamam ikiz bakmak çok zor biliyorum birken iki oluyor masraf...Bence kendin için yaşa önceliğin kendin olsun. Kendin mutlu olmazsan herkes senden mutsuz olur!!! Gerçek bu
İşte tıbbı sekreterlik kursuna yolladı beni gittim aldm sertifika ama dönüş yapan hastane olmadı torpil istiyor heryer eşim hastane istiyor yada onun gibi sabah 8 akşam 5 olacak bi iş
Giricem bu senede her yıl giriyorum zatenKpss sınavına girsen daha garantili olur aslinda
Giricem bu senede her yıl giriyorum zaten
İnşallahHayirli inş. Kazanirsin
ne kadar dikkatli olursa olsun. kalınıyor.Eşim çok dikkatli o konuda o yüzden kalmadım galiba zaten tüm arkadaşlarım da bu yöntemle korunuyor
sınavın nasıl geçti. çalışabilmiş miydinİnşallah
Pek çalışmadım annemle ilgilenmekten kendimi veremedim ama kolay geldi bana bu sefer hayırlısısınavın nasıl geçti. çalışabilmiş miydin
Keşke kalsam o zman tiroid ten dolayı her ay gecikmelerim oluyor ama testler hep negatifne kadar dikkatli olursa olsun. kalınıyor.
ben kalmıştım. ne kadar dikkati de olsa
yani yıllarca bi şey olmadı da. ona da güvendik. olacağı tuttu.Keşke kalsam o zman tiroid ten dolayı her ay gecikmelerim oluyor ama testler hep negatif![]()
hayırlısı. türçe zormuş. kardeşim gidri sınavea.Pek çalışmadım annemle ilgilenmekten kendimi veremedim ama kolay geldi bana bu sefer hayırlısı
Haklısınyani yıllarca bi şey olmadı da. ona da güvendik. olacağı tuttu.
Allah ol derse olur. sen tedbir de alsan
Hiç kimseye aldırış etme bebek Allahın rızkıyla gelir bereketiyle gelir hastane kontrolleri doğumu devlette yap gerisini Allaha bırak durumu olmayanlar nasıl yapıyor peş peşe durumun yok dıye anne mi olmayacaksın çok saçma gönlünü ferah tut sizin yıceğiniz ekmeğiniz varsa onun da rızkı vardır mutlaka yaş dediğin geliyor geçiyor eşin inşAllah ikna olurAmin inşallah sağolun..
İş konusunda eşim istemiyor çalışmamı kıskanç biraz malesef![]()
Hangi bölüm,?eşiniz tıbbi sekreterlik kursuna neden yolladı sizi?Zaten üniversite mezunuyum cnm
Haşimato hastasıymış hanım kızacaba sen de veya eşinde sorun olabilir mi?
geri çekme bir korunma yöntemi değildir. arkadaşım bu yöntemle 6 aylık evliyken hiç istemediği halde hamile kaldı.
iki yıl uzun bir süre. bence bir dr a görünün önce. zamanına sonra karar verirsiniz.
Umarım dileğin olur,40 yaşında anne oldum ben.herşey istediğimiz gibi olmuyor...Kavga etmiyoruz da 30 yaşındada anne olmak istemiyorum
He valla bacım Allah rızkinı verirHiç kimseye aldırış etme bebek Allahın rızkıyla gelir bereketiyle gelir hastane kontrolleri doğumu devlette yap gerisini Allaha bırak durumu olmayanlar nasıl yapıyor peş peşe durumun yok dıye anne mi olmayacaksın çok saçma gönlünü ferah tut sizin yıceğiniz ekmeğiniz varsa onun da rızkı vardır mutlaka yaş dediğin geliyor geçiyor eşin inşAllah ikna olur