Hamile kalmak istiyorum ama eşimi ikna edemiyorum...

Bence kendin için yaşa önceliğin kendin olsun. Kendin mutlu olmazsan herkes senden mutsuz olur!!! Gerçek bu

Evet okumadan, bu konudaki ilk mesajınız üzerinden yorum yaptım :110:

İş konuları sıkıntılıymış gerçekten, keşke uygun bir iş bulup çalışabilseydiniz, eşinize de o konuda hak veremedim, birinden biri içine sinseydi, ev dışında çalışabilseydiniz keşke, o zaman daha kolay geçerdi bu döneminiz. Umarım itiraz etmeyeceği bir iş fırsatı çıkar, ne diyeyim. Ama neyse ki evden çalışıyormuşsunuz hiç değilse, kafanızı az da olsa oyalar. Tebrik ederim o konuda sizi :KK66:

Bir de anneciğiniz üzülüyorsa çocuk konusunda, sık sık siz onun morali için ben daha hazır değilim anne çocuğa, küçüğüm, sen de uzun yaşayacaksın elbet, hiç düşünme aksi ihtimalleri, iyileşeceksin mutlaka, torununu da zamanı gelince seveceksin, gibi bir şeyler söyleyebilirsiniz. Mutlaka söylüyorsunuzdur da yine de aklıma gelince yazmak istedim. İşte siz de ayrıyeten destek alsanız, siz de biraz güç bulursunuz. Psikiyatrist için de ilaç verecek ille demeyin, bir deneyin en azından, ilaç vermek isterse dersiniz ilaç konusundaki kaygılarınızı. Başka bir yere terapiye yönlendirebilir sizi, ya da destek gruplarına... Çünkü sizin de ayakta kalmanız için desteğinizin olması lazım.

Tekrar çok geçmiş olsun, şifadan yana umudunuzu hiç kaybetmeyin, hem annenize hem babanıza tekrar acil şifalar dilerim..
Çok teşekkür ederim güzel kalpli insanları görmek ne güzel bu formda.:KK200:
Annem üzülmüyor boşver kızım zamanı gelince olur elbet diyor..
Ama ben çok istiyorum anne olmayı duygusal düşünğyorum biliyorum ama miniğimin kokusunu ellerini ayaklarını yüzünü çok merak ediyorum öpüp koklamak istiyorum...
Her gece rüyamda bebek görüyorum:KK46:
Rabbim büyük bu zor günler gecer elbet hep kara olmayacak birgün güneş doğacak :KK39:

Bence kendin için yaşa önceliğin kendin olsun. Kendin mutlu olmazsan herkes senden mutsuz olur!!! Gerçek bu
Kıyamam ikiz bakmak çok zor biliyorum birken iki oluyor masraf...
İkiz anneleri hep telaşlıdır nedense bu yüzden...kendim için ve ailem için yaşıyorum ama anne babama da çok düşkünüm

İşte tıbbı sekreterlik kursuna yolladı beni gittim aldm sertifika ama dönüş yapan hastane olmadı torpil istiyor heryer eşim hastane istiyor yada onun gibi sabah 8 akşam 5 olacak bi iş

Kpss sınavına girsen daha garantili olur aslinda

Pek çalışmadım annemle ilgilenmekten kendimi veremedim ama kolay geldi bana bu sefer hayırlısı
hayırlısı. türçe zormuş. kardeşim gidri sınavea.
gk kolaymış. ben de bu sabah baktım. gerçekten gk kolay. matematik de zor değildi. ama zaman kalması önemli. yetişemiyor insan

Amin inşallah sağolun..
İş konusunda eşim istemiyor çalışmamı kıskanç biraz malesef:KK43:
Hiç kimseye aldırış etme bebek Allahın rızkıyla gelir bereketiyle gelir hastane kontrolleri doğumu devlette yap gerisini Allaha bırak durumu olmayanlar nasıl yapıyor peş peşe durumun yok dıye anne mi olmayacaksın çok saçma gönlünü ferah tut sizin yıceğiniz ekmeğiniz varsa onun da rızkı vardır mutlaka yaş dediğin geliyor geçiyor eşin inşAllah ikna olur

acaba sen de veya eşinde sorun olabilir mi?
geri çekme bir korunma yöntemi değildir. arkadaşım bu yöntemle 6 aylık evliyken hiç istemediği halde hamile kaldı.
iki yıl uzun bir süre. bence bir dr a görünün önce. zamanına sonra karar verirsiniz.
Haşimato hastasıymış hanım kız

Hiç kimseye aldırış etme bebek Allahın rızkıyla gelir bereketiyle gelir hastane kontrolleri doğumu devlette yap gerisini Allaha bırak durumu olmayanlar nasıl yapıyor peş peşe durumun yok dıye anne mi olmayacaksın çok saçma gönlünü ferah tut sizin yıceğiniz ekmeğiniz varsa onun da rızkı vardır mutlaka yaş dediğin geliyor geçiyor eşin inşAllah ikna olur
He valla bacım Allah rızkinı verir

Back
X