Teşekkür ederim deneyeceğimStres yapmayın kesinlikle çok etkisi var bence bir de sadece yumurtlama gününü takip etmeyin hastalık bitiminden sonra üçer gün aralıklı ihtimalin fazla olduğu haftada ikişer gün aralıklı denemenizi ve en az 23.güne kadar devam etmenizi tavsiye ederim
Bende ovulasyon testi deniycem bu defaBenim de öyle deniyorum olmuyor. Uygulamadaki Ovulasyon günleri bir işe yaramadı bu ay Ovulasyon test sipariş ettim bir de onu denemeyi düşünüyorum.
İnşallah ikimizde de işe yararBende ovulasyon testi deniycem bu defa
İnşallah canımİnşallah ikimizde de işe yarar
Bu arada innovita adinda bi marka var ovulasyon testi o iyi diyolar aklinda bulunsun cnm ben onu deniycemİnşallah ikimizde de işe yarar
Amin canım benim sağol bende takmamaya calisicam inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsinMerhaba hanimlar. Sizlere verebileceğim en büyük en etkili tavsiye kafanızın rahat olması ve bebek olayını çok dusunmemeniz. Ben böyle diyorum fakat bende anne değilim 4 yıllık evli biriyim. Kafanızı rahatlatmak düşünmemek bosvermek aslaaaa kolay değil fakat bu durumu ne kadar kısa sürede aşar kendinizi rahatlatirsaniz o kadar kısa sürede gebe kalabilirsiniz. İkinci tavsiye eğer evlilikleriniz 1. Doldurduysa ilgili bir doktora başvurun sizlere yumurta takibi için ilaç baslayacaklardir. Bu şekilde gebe kalan çok kişi var. Gereken tetkikler yapılır sizde sorun yoksa sırasıyla sizden rahim filmi istenebilir ondan önce eşinizin sperm testi istenir. Tüm kontrollerden sonra hiç bir sıkıntı yoksa başka tedavi şekilleri önerir doktorunuz. Bi şeyler yiyip içip ovulasyon testleri vs vs bu şekilde gebe kalanlar var fakat yüksek değil. Ben çok kendimi oyaladigim her duyduğumu denediğim icin bunlarla vakit kaybetmeyin. Yukarıda ilgili doktordan bahsettim. Bu inan çok çok önemli. Kendinizi rahat hissettiğiniz sorulariniza güzel cevap veren anlayış gösteren ve bilgili bir hekim bulun ve öyle yola devam edin..
Ben yeni yeni kendimi rahatlatmaya başladım sayılır. Asla isyana umutsuzluğa düşmeyin. Doktor kontrollerinizi aksatmayin. 2. Asilamami yaptırdım ve test zamanını bekliyorum eğer olmazsa tüp bebek macerası başlayacak. Eger takıldığınız bilmediğiniz şeyler olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Rabbım kucağınızi doldursun
Amiiin cümlemize inşallahAmin canım benim sağol bende takmamaya calisicam inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Yaa ne güzel3 Yıllık evliyim son 1 yıldırda çocuk için uğraşıyorduk olmuyorduönce takvimdeki yumurtlama günlerine bağlı kalıyordum sonrasında olmayınca takvimdeki yumurtlama günü bittikten 3-4 gün sonra doktora gittim alttan muayene etti beni yumurtan iyi olgunluğa ulaşmış 22 güne çatlar dedi şok oldum. aylarca ben takvime bağlı kalmıştım çünkü sonrasında ovülasyon testlerine başladım 2 ay kullandım olmadı sinirlerim bozuldu temmuzda tatile gidecektik o ay lazere gittim G5 seansım vardı onu yaptım sonrasında tatile gittik orda alkol aldım zipline rafting çok yorucu bir tatil geçirdim . Aklımda en ufak bir şüphe yoktu çünkü o ay tamamen pes etmiştim hiç takip felan yapmadan 2-3 gün birlikte olmuştuk. tatilden döndükten 3 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.
Anladım canım sağolkafanıza takmayın bende öyle oldu çünkü ama yapılacak şeyleri yaptıktan sonra kafanıza takmayın. yani tam yumurtlama döneminizi bilin elbette vücudunuzu dinleyin. Vitamin kullanın rahim filmi çektirin eşiniz mutlaka spermiogram testi yapsın ben bunları hep yaptim
Ya bende anlamiyorum iste yumurtanin catlamasini fln o yüzden ovulasyon testi denemeye karar verdimmesela bende 1 gün oluyordu kasık ağrısından dik duramıyordum ağrım olduğu içinde hiç birlikte olmuyordum . ama ovülasyon testinde farkettim ki o ağrı yumurtanın çatladığı gün oluyormuş. benim hep ağrım var diye kaçtığım gün kesinlikle birlikte olmamız gereken günmüş
rica ederim inşallah en kısa zamanda seninde olur hayırlısı olsunAnladım canım sağol️
çok iyi düşünmüşsün mutlaka kullan en azından yumurtlama zamanında vucudunun tepkilerini anlarsın. kimisini sıcak basıyor kimisinin akıntısı artıyor bende sadece kasıkta ağrı oluyor . sizde ne oluyor o dönem onu görmüş olursunuz sonrasında testlere gerek kalmadan vücudunuzdan anlıyorsunuzYa bende anlamiyorum iste yumurtanin catlamasini fln o yüzden ovulasyon testi denemeye karar verdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?