Hamile kalmak istiyorum 🤧

Ben de hamile kalmak istiyorum yaşım 34 .Benim yaşlarda olan var mı? Doktora gittim yumurtalıklarınızda problem yok Rahim kalınlığı gözüküyor ama adetiniz bittikten sonra tekrar bakmalıyız dedi.Ovulasyon testi aldım daha kullanmadım.işe yarıyor mu? Uygulama üzerinden yumurtlama günlerini takip etmeye çalışıyorum ama 1-2 kere denedik henüz tutmadı.Kafamı çok taktım bu konuya.Pozisyon gebeliği etkiliyor mu?

Yani bakalim ben ovulasyon testini deniyorum bu ay ne olur bilmiyorum iste bekliyorum uygulama pekde dogru olmaya biliyo her insanin vücudu farklı ve kafaniza fzl takmamaya calisin o stres insanı inanılmaz etkiliyor

Eşiniz göründü mü doktora canım sizce problem yoksa belki de eşinizde var tek bu sorumluluğu üstenip kendi psikolojinizi bozmayın lütfen bir de ovülasyon testini denediniz mi? Ben de 1 sene çok uğraştım eşimde de bende de sorun olmasına rağmen oluyordu ovülasyon tabiki yaptım folikasit+propoliste(eşimde kullandı) içtik bol bol yürüyüş yaptım çok şükür hamile kaldım

Uygulamalad doğru yumurtalık takibi yapmıyor abla mesela ben regl bitinin 7 günü yumurtlama gördüm ama uygulama 14.gün gösteriyor uygulama yüzünden 8 ay çocuğum olmadı benim. Ovülasyon testiyle hamile kaldım

Ben varım, ben de 34 olmak üzereyim, hiç çocuğum yok henüz daha genç yaşlardayken de bir ara denedim, ovulasyon testiyle falan da takip ederek denedim uygulamaya guvenmedim ama olmadı doktora da gittim sorun olmadığı söylendi, sonra ben vazgeçtim çocuk fikrinden şimdi yeniden istiyoruz ama yine ilk korunmasız ayda olmadı henüz.
Yaşa çok takılmayın arkadaşım 38 yaşında evlendi ve evlenir evlenmez hemen çocuğu oldu gayet de sağlıklı hamileliği de çok sorunsuz geçti. Olacağı varsa oluyor strese girmeden sakince elimizden geleni yapmak önemli.
Biz bu sefer daha iyi hazırlanıyoruz sadece. Sadece ben takviye kullanıyordum mesela ama artık eşime de kullandırıyorum, onun beslenmesine de dikkat ediyorum vs. Biz elimizden geleni yapalım gerisi onların bileceği iş artık ne zaman isterlerse o zaman geliyorlar gerçekten

Orası öyle tabi nasip

Edam33 bir bakabilir misin emin olamadım bugün pik mi?

Eklentiler

• 2535734D-AD53-4AD3-940C-431B022B2334.webp
    51,6 KB · Görüntüleme: 30
  • 0F7AB62C-9849-436A-A898-DF2653E00AFE.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 28
sen yarından sonra mı yapamayacaksın artık test? Yoksa devam edecek misin ? Piki gördükten sonra 2 gün daha bekleyip sanırım bırakıyorduk öyle dimi ?
Devam edicem ben belki bi daha piki görürüm belli olmaz

Merhaba kizlar hamile kalmak istiyorum ve yurtaliklarimda bi sikinti yok ama olmuyo ney yanlis bilmiyorum neyi takip etmeliyim bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
Bende çok istiyorum 10 aylık evliyim her gün ilişkimiz oluyor ama maalesef hala hamile kalamadım. Doktorada gittim bir sorun olmadığını söyledi folbiol verdi bana ama Bi işe yaramayınca bıraktım. Lütfen görüşlerinizi belirtin yaaa gerçekten çok kafaya takıyorum

Valla canim tum oneriler ustune kafaya takmamaya karar verdim ben ve bide ovulasyon testi kullandim bu ay eger işe yararsa sana bilgi veririm inşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…