Hamile kalmak istiyorum 🤧

Aynen öyle

Yaa inşallah benimde olur gerçekten çok stresliyim

Merhaba drmfk instagramda var bu doktorun yöntemi ve ilaclarina bir bakin derim gorumcem ve eltisi de aşılama yapti olmadi bu doktor sayesinde ikiside hamile

Ya kizlar biliyorum stres yapmamak gerekir ama olmuyor, nekadarda desem kafama takmicam takiliyor.. ne yapcami sasirdim vallahi... kafasina takipta hamile kalan olmusmu ki

Kızlar merhabalar

Ben de aynı durumdan muzdaribim maalesef 1 yıldır korunmuyoruz hiç sağlık problemimiz olmadığı halde olmuyor…
Artık çok sabırsızlanıyorum adetime 2 gün var yumurtlamamın üstünden de 13 gün geçti dün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktı Tavsiyesi, önerisi olan varsa çok sevinirim.

Cok kafani yorma canim psikolojik olarak insan cok stres yapincada olmuyo

Adınıza çok sevindim. Tek ilişki derken yanlış anlamazsanız sperm tazeliği 72 saatten fazla mıydı az mıydı? Bende bu kez sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim fakat sperm taze değildi. Bi umut var mı benim içinde merak ettim

Bende cok istiyorum 2 senedir bekliyorum bu saba erken gebelik test yaptim adetime 5 gün var sonuc negatif

Sanırım taze değildi emin değilim tam inşallah rabbim gönlünüze göre versin

14 Eylül canım . Ovulasyona devam ediyorum henüz piki göremedim. Sen naptın
Benimde 15 eylul fln canim ben dun pik gördüm ve dun sabah cok az peçeteye hem beyazimsi hemde kan tarzi akimtim oldu korktum biraz ama bakalım denemeye devam

Benimde 15 eylul fln canim ben dun pik gördüm ve dun sabah cok az peçeteye hem beyazimsi hemde kan tarzi akimtim oldu korktum biraz ama bakalım denemeye devam
Hadi bakalım inşallah tutar canım bugünü ve yarını da değerlendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…