Aynen öyleçok iyi düşünmüşsün mutlaka kullan en azından yumurtlama zamanında vucudunun tepkilerini anlarsın. kimisini sıcak basıyor kimisinin akıntısı artıyor bende sadece kasıkta ağrı oluyor . sizde ne oluyor o dönem onu görmüş olursunuz sonrasında testlere gerek kalmadan vücudunuzdan anlıyorsunuz
Yaa inşallah benimde olur gerçekten çok stresliyimOvülasyon testi kullandım ben aylarca. En son kullandım yumurtlama günü tek ilişki ve hamileyim. Yani ne yaparsanız yapın kafanız sakin olsun takmayın kafaya. Ben nasıl olsa bu ay olmaz imkansız dedim doktora gitmeye karar verdim o zaman oldu.
Çok teşekkür ederim ben de onu sipariş etmiştim şans eseri:) inşallah ikimiz de yararını görürüzBu arada innovita adinda bi marka var ovulasyon testi o iyi diyolar aklinda bulunsun cnm ben onu deniycem
İnşallah canım yaÇok teşekkür ederim ben de onu sipariş etmiştim şans eseri:) inşallah ikimiz de yararını görürüz
Merhaba drmfk instagramda var bu doktorun yöntemi ve ilaclarina bir bakin derim gorumcem ve eltisi de aşılama yapti olmadi bu doktor sayesinde ikiside hamileMerhaba hanimlar. Sizlere verebileceğim en büyük en etkili tavsiye kafanızın rahat olması ve bebek olayını çok dusunmemeniz. Ben böyle diyorum fakat bende anne değilim 4 yıllık evli biriyim. Kafanızı rahatlatmak düşünmemek bosvermek aslaaaa kolay değil fakat bu durumu ne kadar kısa sürede aşar kendinizi rahatlatirsaniz o kadar kısa sürede gebe kalabilirsiniz. İkinci tavsiye eğer evlilikleriniz 1. Doldurduysa ilgili bir doktora başvurun sizlere yumurta takibi için ilaç baslayacaklardir. Bu şekilde gebe kalan çok kişi var. Gereken tetkikler yapılır sizde sorun yoksa sırasıyla sizden rahim filmi istenebilir ondan önce eşinizin sperm testi istenir. Tüm kontrollerden sonra hiç bir sıkıntı yoksa başka tedavi şekilleri önerir doktorunuz. Bi şeyler yiyip içip ovulasyon testleri vs vs bu şekilde gebe kalanlar var fakat yüksek değil. Ben çok kendimi oyaladigim her duyduğumu denediğim icin bunlarla vakit kaybetmeyin. Yukarıda ilgili doktordan bahsettim. Bu inan çok çok önemli. Kendinizi rahat hissettiğiniz sorulariniza güzel cevap veren anlayış gösteren ve bilgili bir hekim bulun ve öyle yola devam edin..
Ben yeni yeni kendimi rahatlatmaya başladım sayılır. Asla isyana umutsuzluğa düşmeyin. Doktor kontrollerinizi aksatmayin. 2. Asilamami yaptırdım ve test zamanını bekliyorum eğer olmazsa tüp bebek macerası başlayacak. Eger takıldığınız bilmediğiniz şeyler olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım. Rabbım kucağınızi doldursun
Olamamis sanirim ben bekliyorum hala bu ay biraz daha saldım bakalımYa kizlar biliyorum stres yapmamak gerekir ama olmuyor, nekadarda desem kafama takmicam takiliyor.. ne yapcami sasirdim vallahi... kafasina takipta hamile kalan olmusmu ki
Cok kafani yorma canim psikolojik olarak insan cok stres yapincada olmuyoKızlar merhabalar
Ben de aynı durumdan muzdaribim maalesef1 yıldır korunmuyoruz hiç sağlık problemimiz olmadığı halde olmuyor…
Artık çok sabırsızlanıyorum adetime 2 gün var yumurtlamamın üstünden de 13 gün geçti dün erken gebelik testi aldım ve negatif çıktıTavsiyesi, önerisi olan varsa çok sevinirim.
Adınıza çok sevindim. Tek ilişki derken yanlış anlamazsanız sperm tazeliği 72 saatten fazla mıydı az mıydı? Bende bu kez sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim fakat sperm taze değildi. Bi umut var mı benim içinde merak ettimOvülasyon testi kullandım ben aylarca. En son kullandım yumurtlama günü tek ilişki ve hamileyim. Yani ne yaparsanız yapın kafanız sakin olsun takmayın kafaya. Ben nasıl olsa bu ay olmaz imkansız dedim doktora gitmeye karar verdim o zaman oldu.
Sanırım taze değildi emin değilim tamAdınıza çok sevindim. Tek ilişki derken yanlış anlamazsanız sperm tazeliği 72 saatten fazla mıydı az mıydı? Bende bu kez sadece yumurtlama gününü değerlendirebildim fakat sperm taze değildi. Bi umut var mı benim içinde merak ettim
Cnm senin batin ne zmnÇok teşekkür ederim ben de onu sipariş etmiştim şans eseri:) inşallah ikimiz de yararını görürüz
YA nasip cnm gecikmesini bekleBende cok istiyorum 2 senedir bekliyorum bu saba erken gebelik test yaptim adetime 5 gün var sonuc negatif
Yani bende bu ay 2gun aralikla deniyoruz bakalım bu sefer olucakmi bu ayda olmazsa ugrasmam artıkSanırım taze değildi emin değilim taminşallah rabbim gönlünüze göre versin
14 Eylül canım . Ovulasyona devam ediyorum henüz piki göremedim. Sen naptınCnm senin batin ne zmn
Benimde 15 eylul fln canim ben dun pik gördüm ve dun sabah cok az peçeteye hem beyazimsi hemde kan tarzi akimtim oldu korktum biraz ama bakalım denemeye devam14 Eylül canım . Ovulasyona devam ediyorum henüz piki göremedim. Sen naptın
Hadi bakalım inşallah tutar canımBenimde 15 eylul fln canim ben dun pik gördüm ve dun sabah cok az peçeteye hem beyazimsi hemde kan tarzi akimtim oldu korktum biraz ama bakalım denemeye devam
Aynen canım hayırlısıyla inşallahHadi bakalım inşallah tutar canımbugünü ve yarını da değerlendir
Zaten kafaya takmadığın anda oluyor. Ben bu ay doktora gitcem deyip hiç önemsemedim o ay hamile kaldımYani bende bu ay 2gun aralikla deniyoruz bakalım bu sefer olucakmi bu ayda olmazsa ugrasmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?