hamile kalmak istiyorum yeter artık:((

selma41

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2010
15
1
86
Kocaeli
11 aydır bebek için uğraşıyoruz,her ay aynı hevesler ve hüsranlar...ne otu kaldı ne günü kaldı denemediğim..şimdi regl olmama 4 gün var.ilk defa başıma gelen bişey oldu.dün ilişki sonrası az miktarda kanamam oldu bugünde açık kahve şeklinde çok az arada geliyor.hep dikkat ediyordum adete 1 hafta kala ilişkiyi bırakıyordum..koyverdim gitti dün.şimdi üzüntüm şu acaba vardıda ben mi yok ettim??? hiç başınıza geldi mi böyle birşey??:5:

canım ilişkiyle bebeğin ne alakası var, niye adete 1 hatfta kala ilişkiyi bırakıyorsunki, o zaman zaten yavrucak bir kaç hücreden oluşuyor ilişkinin ona ne zararı olabilirki. sadece gebeliğin son 1 ayında ilişki olmaması gerekiyor tıbben böyle, kendini boşuna kasıyorsun ve boşuna üzüyorsun:73:

bebeğim herkes bişey söylüyor işte,bende en garantisi olsun diyorum ilişkiyi kesiyorum,oluşmuşsa hasar görmesin diye:26:ilk geldi başıma böyle ufak bir kanama...yerleşme kanaması desem tam da o zaman gelmez heralde.neyse beklicez bir kaç gün.Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin anne olmayı:14:

Canım merhaba başıma böyle bişey gelmedi ama zannetmiyorum düşündüğün gibi olduğunu zaten ilk üç ay ilişki riskli durumlarda yasaklanır ki onunda ilk 5 haftada bir zararı yok çünkü arkadaşımızında dediği gibi birkaç hücreden oluşuyor ve o sırada rahime yerleşmemiş oluyor. İlişkiyle bir sorun olacağını zannetmiyorum. Ayrıca bir hafta kala ilişkiyi bırakıyorum demişsin yumurtlama takibi falan yaptırdınmı bilmiyorum ama belkide çok geç yumurtluyorsundur belkide o dönem tutmuştur buda bir olasılık sonuçta. Benim bebeğim erken döllenme mesela. Benim hamilelik öncesi adetlerim 2-3 gün sürerdi hamile kaldığım ay adetim 3 gün sürmüştü 5. gün ilişkiye girdik ve ben 7. gün itibariyle yumurtlama takibi yaptım hiç bir şekilde çıkmadı acaba hamile kalamayacakmıyım diye düşünürken meğersem o 5. gün hamile kalmışım belki sende geç yumurtluyorsundur bu nedenle son hafta bırakma bence ilişkiyi. Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah sevgiler

adet düzensizliği ve sancısı çekmiyorum,yumurtlamamda da bir sorun yok.onun için klasik ovulasyon hesabıyla hesaplıyorum.ama dediğin gibi canım belli mi olur belkide geç yumurtluyorumdur..
bu ay diyorum belkide olacak ilk defa pıt pıt atmalar var sol kasığımda ve işte dün gece olan sıradışı bir durum var..
teşekkürler içten cevaplarınız için umarım en güzel kapılar önünüze açılır,sağlıkla kalın:nazar:

Canım ben hayatımda adet düzensizliği çekmedim ilk gecikmemde hamileydim 11 yaşında adet gördüm ve hep 28 yada 29 günde bir adet olurum bu lohusalık sonrasındada böyle oldu ama daha erken yumurtluyormuşum belki sende geç yumurtluyorsundur rabbim gönlüne göre versin inşallah

kızlar meraba. benim bir sorum olacak . adet gününe 1-2 gün kala hamile kalma olasılığı var mı?

Her nekadar bazı insanlar yok desede adet döneminden bir iki gün öncede hatta adet dönemindeykende hatta adetten hemen sonrada hamile kalma olasılığı var bu nedenle hiçbir doktor takvim yöntemiyle korunmayı onaylamaz bilimsel olarak düşük bir ihtimalsede her dönemde hamile kalma olasılığı var. Ama böyle şeyler malesef istemeyen insanların başına gelir isteyenlerde zor hamile kalır gibi bir durumda mevcut

şu uğurlu 3 desene:)) çoğunlukla 3.ayda kalınıyor canımcım,ben 3ün katlarına umut bağladım,12.ay bakalım:)))

evet canım kalınıyormuş,arkadaşların beni aydınlatması üzerine araştırdım biraz,adetin mi gecikti???

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:59: reglimi bugun yada yarın olmam gerekiyor dün evde idrar testi yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı ama gece baktığımda ve şimdi baktığımda silik bi şekilde ikinci çizgi var şimdi birtanedaha test yaptım ama ondan ikinci cizgi malesef yok sizce bu durum nedir pofffffffff

bebek için adetin bittiği günden itibaren bir sonraki tarihe kadar en az 2 günde 1 ilişkiye girilmesi tavsiye ediliyor. biraz rahatlamışsındır umarım

Son düzenleme:
selinpolat inş. bebiş vardır ama istersen kan tahlili yaptır. bence 2 çizgi ne olursa olsun bebişi müjdeliyo :D.. :46:

Son düzenleme:
bebek için adetin bittiği günden itibaren bir sonraki tarihe kadar en az 2 günde 1 ilişkiye girilmesi tavsiye ediliyor. biraz rahatlamışsındır umarım

ya benim hala açık kahverengi akıntım sürüyor o günden beri,hevesleniyorum üstüne görüyorumdur belki diye:9:
tabi bunun ilişki sonrası başlaması beni düşündürüyor ama neden olmasın son 2 gün :32:

selinpolat valla ben günlerce saklıyorum o testleri yinede göremiyorum,evet bir kan testi yaptır bence umarım bebek vardır göbüşünde:49:

anlatayım..2 gün önce adetime 4 gün kala yani ilişki sonrası çok az kanamam oldu 3 damla,ardından korktum ama 2 gündür açık kahve şeklinde peçeteye geliyor az az.kırmızı ve çok olmaması beni üstüne görüyorumdur diye ümitlendirdi..eylülün dediğine göre olabiliyormuş adet öncesi bakalım kısmet canım:59:

Back
X