Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunu bende kullanmak istiyorum intihap veya kis yok bende , içilebilecek mi tadı ben femarayla menogon kullanıyorum şuan bir sorun olurmu kullansam ?

Bunu bende kullanmak istiyorum intihap veya kis yok bende , içilebilecek mi tadı ben femarayla menogon kullanıyorum şuan bir sorun olurmu kullansam ?
Canim ben hic o ilaclari bilmiyorim onlari yani birlikte kullnca bisey oliyormu die ama bnm fida takviyesi vr folio die onu da iciom sogam kurunude sogan kurunun tadinda sikinti yok icebilcek bir tatda cnm ama afet bittikden 2 gun sonra baslamalisin bunu unutma

Tamam saolasın canım bilgilendirdiğin için

Biraz daha gecsin istiyorm.Kimileri bnim ustumden 15 16 18 gun gecmis oyle yapmisiz diyorlar bekle dediler .Beklicem baska care yok :)

Geçerken konunuzu okudumda takipteyizm heyecanlandım bende inşallah herşey istediğiniz gibi olur Allah hayırlı bir evlat nasip eder

Geçerken konunuzu okudumda takipteyizm heyecanlandım bende inşallah herşey istediğiniz gibi olur Allah hayırlı bir evlat nasip eder
Sagol tatlm .Insallah Rabbim butun isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder.Yarin test alip yapicam Bakalm tek cizgiyi cok gordum.Insallah bu iki cizgi olurrr :)

Cnm meryem suresinin. Türkçe yazilisi. Varsa fotodan özele. Atrmsn. Arastrdim türkçesini bulmadm

Merhaba arkadaşlar
Konuyu görünce kayıtsız kalamadım, ben de bebek istiyorum artıık yaklaşık 4 aydır korunmayı bıraktık ama henüz olmadı. 5 yıllık evliyiz hep korunduk ama doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç, zannediyodumki korunmayı bırakınca hemen olcak gel gör ki öyle değilmiş. Adetim çok düzenli tahmini yumurtlama günüm belli. genelde o günlerde fanfik yapmaya özen gösteriyorum diğer günler pek üstüne düşmüyorum. Bu ay da olmayacak sanırım adetime 3 gün var ve hiç bir belirti yok normal adet belirtilerim var sadece. Oofff yok mu güzel haber verecek biri:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…