- Konu Sahibi anderlex_spor
-
Alttan da baktır canım ya. Rahmin durumunu görüyor. Rahim duvarı filan.Amin insallah.Dr bana hic alttan bakmadi.Yani sadece ultrasonda bakti.Orda hersey belli olur dimi?:)
Insallah canm ya bnim eşimde cok istiyor.Bakalm Bnde sistit de oldu 9 ay boyunca.O da gecmek bilmiyorSenn 5 gunun kalmis oy cok az rabbim versinn yarabbim insaaalllhhhh bi bebuss
Haklisin baktirmak gerekitor.Doktor hic önermedi alttan bakalm diye Ama bilmiyorumAlttan da baktır canım ya. Rahmin durumunu görüyor. Rahim duvarı filan.
Bunu bende kullanmak istiyorum intihap veya kis yok bende , içilebilecek mi tadı ben femarayla menogon kullanıyorum şuan bir sorun olurmu kullansam ?Canim sogan kuru mucize gibi birsey cunki kisti olup kuculenler herkes cok sifasini gormus insallah bizde sifasini gorurruz kac sene hamile olmayup da icip olanlar var adet oldukdan sonra baslaniyor adet bitiyor iki gun sonra basliyorsun 15 kullniyor ve duznli iciyorsun iki ogun oglen ve aksam ac karnina iciyorsun saatleri ayni olmak durumunda dedgim gibi duznli bir bucuk kaynamis suya sogani soyup dirde bolup atiyorsun kapagi kapali olucak 5 dakika tutuyorsun kapatiyorsun suzup iciyorsun iliktan biraz sicak olucak
Canim ben hic o ilaclari bilmiyorim onlari yani birlikte kullnca bisey oliyormu die ama bnm fida takviyesi vr folio die onu da iciom sogam kurunude sogan kurunun tadinda sikinti yok icebilcek bir tatda cnm ama afet bittikden 2 gun sonra baslamalisin bunu unutmaBunu bende kullanmak istiyorum intihap veya kis yok bende , içilebilecek mi tadı ben femarayla menogon kullanıyorum şuan bir sorun olurmu kullansam ?
Tamam saolasın canım bilgilendirdiğin içinCanim ben hic o ilaclari bilmiyorim onlari yani birlikte kullnca bisey oliyormu die ama bnm fida takviyesi vr folio die onu da iciom sogam kurunude sogan kurunun tadinda sikinti yok icebilcek bir tatda cnm ama afet bittikden 2 gun sonra baslamalisin bunu unutma
1 gün daha bekle canım inşallah hamilesindir haberini bekliyoruzzKizlar bbim bat 1 gun gecikti.Sizce gebelik testi yapmalimiyim?:)
Insallah tatlim bu gunde olmadm. BAKALM HAYIRLISI1 gün daha bekle canım inşallah hamilesindir haberini bekliyoruzz
Kan versenw bakalım çıkacakmı ayşşşş hadi hayırlısıInsallah tatlim bu gunde olmadm. BAKALM HAYIRLISI
Acile git canım ver olmadıTatlm bugun ve yarın kapalıdır yasalıya kadar sabredıcz
Sagol tatlm .Insallah Rabbim butun isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder.Yarin test alip yapicam Bakalm tek cizgiyi cok gordum.Insallah bu iki cizgi olurrr :)Geçerken konunuzu okudumda takipteyizm heyecanlandım bendeinşallah herşey istediğiniz gibi olur Allah hayırlı bir evlat nasip eder
Cnm meryem suresinin. Türkçe yazilisi. Varsa fotodan özele. Atrmsn. Arastrdim türkçesini bulmadmAynen bende duymustum bana da yapmak nasp olmadi canim ben 1 sene dusunmedim asagi yukari isde esim korundu ben korunmadim . 4 ay denedik olmadi senn gibi doktora gittim yumurtaliklarinda birsey olmadigini soyledi . Isde bu ay cok umutluyum bide canim meryem yusuf surelerini oku ben okudum yani turkcelerini okuyunca o kdr anliyorun ki neden oku dediklerini
Merhaba arkadaşlar
Konuyu görünce kayıtsız kalamadım, ben de bebek istiyorum artııkyaklaşık 4 aydır korunmayı bıraktık ama henüz olmadı. 5 yıllık evliyiz hep korunduk ama doğum kontrol hapı falan kullanmadım hiç, zannediyodumki korunmayı bırakınca hemen olcak gel gör ki öyle değilmiş. Adetim çok düzenli tahmini yumurtlama günüm belli. genelde o günlerde fanfik yapmaya özen gösteriyorum diğer günler pek üstüne düşmüyorum. Bu ay da olmayacak sanırım adetime 3 gün var ve hiç bir belirti yok normal adet belirtilerim var sadece. Oofff yok mu güzel haber verecek biri:)[/QUO
Canim , ben de 10+5 gunluk hamileyim ama ilk ogrendigimde adetin olucak diyordun senn gibi bel agrin felan vardi adet agrim ama bi kan verdm hamile ciktim dusun yani umutsuzluga kapilma eger adet olursanda 2 gun sonra sogan kurune basla 15 gun boyunca da kullan ovylasyon testi al adetin de dahil 10. Gun basla tam yumurtlama gunu ve sonrasini degeflendir . Sperm icine geldikden sonra da belinin oraya orta kalinlikta yastik koy 1 saate yakin ayagini havaya dik canim bn bynlari yaptigim ay hamile kaldim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?