Gebeliğe Hazırlık hamile kalmak istiyorum

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yumurtlama gunu belinize yakı yapıştırın 2 gün kalsın sonra çıkarın biraz yakıyor ama bebiş istiyorsanız bi deneyin derim ben yaptım ve o ay hamile kaldım.Bu yöntemle gebe kalanlar arkadaşlarım da çok

Aaaaa bunu ilk kez duymuştum cidden Nasıl bi etkisi oluyor acaba yakının.

Merhaba arkadaşlar yaşım 37 yeni evlendim sayılır 5 ay oldu bebek istiyorum ve yaştan ötürü zaten korkularım var ama eşim malesef özür dilerim ama dışarı boşalarak korunuyor şu an erken diyo 2-3 sene istiyo sinir oluyorum.Dışsrı boşalmasına rağmen hamile kalma ihtimalim şansım olur mu ki lütfen yardım?? Vajinismustum 1.5 aydır ilişkiye girebiliyoruz sın zamanlarda sıklaştırdık yapamadıklarımı yapalım ki hem alışırım iyice hem de eşim belki daha kolay ikna olur dşyorum.o kadar mutsuzum ki

moralinizi bozmayin Allah hayirli zamanda nasip etsin bi tanidigim o sekilde hamile kaldi esi disariya yprken sizmis iceri.Allah vericekse her turlu olur bnce. ama en azindan sizarak girme ihtimali olmasi gerekir o esnada biraz oyalamayi deneyin bnce

moralinizi bozmayin Allah hayirli zamanda nasip etsin bi tanidigim o sekilde hamile kaldi esi disariya yprken sizmis iceri.Allah vericekse her turlu olur bnce. ama en azindan sizarak girme ihtimali olmasi gerekir o esnada biraz oyalamayi deneyin bnce
Öncelikle teşekkür ederim ilginiz için .Aynen öyle Yaptım dün gece.Boşalayım mi dedi yok dedin dur alışayım hissetmek istiyorum seni o yine dışarı boşaldı önce ben mi sen mi banyo yapacak dedi sen Yao dedim şu an üşendim ve sonra bacakları yukarı diktim:)jel kullanıyordum önceden onu bile bıraktım dün :) bu Uğur'da

aynen bncede dgru yapmssinz bnce ama ikna yolunada gidin yasimiz arttikca hamile kalmak zorlasiyo.Allahtan isteyin nasibiniz vrsa insAllah hayirli haber gelir

aynen bncede dgru yapmssinz bnce ama ikna yolunada gidin yasimiz arttikca hamile kalmak zorlasiyo.Allahtan isteyin nasibiniz vrsa insAllah hayirli haber gelir
Bu ara her fırsatta söylüyorum sessiz kalıyor dua ediyorum inşallah beni anlar da ikna olur

merhaba ben 11 aydır evliyim ilk evlendiğimde henüz erken diyip çocuk yapmadık şimdi 2 aydır çocuk istiyorum ama henüz tık yok bugün adet günüm umarım adet olmam diye dua edip duruyorum .Sizce dr gideyim mi yoksa önce denemeye devam edip 6 7 ay sonra mı gitsem .Ovulasyon gününü takip etme işleri çok stresliymiş

Cocuk olmuyor diye degil de genel tetkikler icin gidebilirsin hormonlarina kan degerlerine baktirip kendini gebelige hazırlayabilirsin esin de gittin üroloji bölümüne cocuk icin 2 taraf da cok onemli zaman kaybetme neden bekleyeceksin ki bi problem varsa gör ki ona göre tedavine basla ki problem olmayabilir 1 yil normal diyorlar,çünkü

Bugünde adet olursam bu ay içinde eşimle bi dr gideriz o zaman teşekkür ederim cevabın için

M Mbrsln iki ay cok kisa bir zaman iki tarafin da saglikli oldugunu var sayarsak belki yumurtlama gününu tutturamiyorsun kafana takma yani

M Mbrsln iki ay cok kisa bir zaman iki tarafin da saglikli oldugunu var sayarsak belki yumurtlama gününu tutturamiyorsun kafana takma yani

teşekkür ederim afilim kısa bir süre doğrudur ama işte sanki ilk yaptığımızda olacakmış gibi hissediyoruz olmayınca da hemen acaba bizde bir sorum mı var korkusuna kapılıyoruz sakin olmak gerek ama streslenmeden olmuyor

Rahat ol stres en buyuk dusmani hamile kalma ihtimalinin.O kadar cok faktör var ki yaptıktan sonra kalkmayacaksin yastik koyacaksn beline ayni anda tatmin olacaksin ki s...lerin içeri akmasi kolaylassin yumurtlama gununu denk getirmek icin duzenli iliski yasacaksin aksatmadan vs vs
Olur insallah temmuz ayi hamilelik topicine katilabilirsin biz orda,sohbet ediyoruz

Merhabalsr bişey sorcam eşim bebek olayını erteliyor bense hemfn olsun istiyorum eşim az önce göbeğime boşaldı odadan peçete almaya diye çıktığında hemen parmağıma biraz meni Alıp vajenin içine soktum ulaşır mi ki rahme eşimin sperm sorunu yok zaten bi çocuğu var bu arada benim adet biteli 2 gün oldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…