Hamile kalmak istiyorum..

C
Evet bu benim esimse hersey ters tepiyor. Aksi biraz. Ama cok istiyorum ben birseyler yapmak bir sonuca varmak istiyorum artik. Simdilik birlikte gidelim sen girme dedim cnku oda biliyor benden sonra onu isticekleri gelmem flan dedi ama tamam demedim konustum sdce nolcak diye
Çok haklısın canım insan psikolojik olarak bittim diyor bazen.
Eşinle sakin sakin konuş canım aslindao da istiyordur ama toplum baskısından cekiniyordur. Bende eşimle yaşadım ama bi zaman sonra ikna oluyor.

Evet sogan kurunu duydum denemek istedim ama korunmadigimiz icin de korktum yapmaya esime keciboynuzuyla kendime incir kuru yaptim ama malsef sonuc vermedi
Korunmadigin icin neden korktun ki. Benim esim de yapma diyordu. Madem rahmi temizliyor niye yapiosun cocuk tutunmicak diyordu. Bende temizlesin 1 ay gec olsun diyodum. Ama o ay oldu.

Hamile kalırsam düşük yaparım diye korktum
O kadar bilgili drgilim ama dr umun bana soyledigi seyi soylim sana. Dusuk oyle kolay olmuyor. Kimi.kadinlar kasa tasiyorlar cocuk dusurmek icin kendilerine zarar vermeye calisiyorlar olmuyor. Kimileri de dikkat ediyor ama dusuk oluyor. Cunku rahim genelde kromozon eksikligi olan seyleri atarmis. Ne diyorlar cenin miydi yanlis olmasin

O kadar bilgili drgilim ama dr umun bana soyledigi seyi soylim sana. Dusuk oyle kolay olmuyor. Kimi.kadinlar kasa tasiyorlar cocuk dusurmek icin kendilerine zarar vermeye calisiyorlar olmuyor. Kimileri de dikkat ediyor ama dusuk oluyor. Cunku rahim genelde kromozon eksikligi olan seyleri atarmis. Ne diyorlar cenin miydi yanlis olmasin
Evet kürtaj olduğunda da doktorum bana öyle söylemişti sağlıksız bebeklerin gelişimi dururmuş benim düşükten kastım bunu tetikleyip başka sonuçlar olması soğan kuru temizliyor çünkü

Cok bilgiye sahip degilim ancak bildigim kadari ile yardimci olacaksam, ben hamilekikten once kontrole gittim miyom cikti. 1.5 cm. Cok kucuk oldugu icin kimse almak istemedi gittigim drlardan. Bir prof e gittim o halletti. Polip miyom vs gibi seyler , hormonlariniz esinizin sperm hareketleri ve rahim filminiz. Bunlar onemli ama dr zaten yonlendirir. Birde kurtajdan sonra hemen hamile kalinamayabilinir. Biraz bekleseniz mi
Miyomunuzun yeri neresiydi acaba ? Adı neydi ? Gebeliğe engel miydi ? Operasyon süreci ve sonrası nasıldı? Benim de 1.5 cm miyomum var ve dr ameliyat dedi

Back
X