Hamile Kalmak istiyorum

melikebeyza216

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2023
3
0
16
24
Merhaba kızlar
1'5 senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum.Şuana kadar denediğimiz her ayın sonu hüsranla bitti.(regl)
Herkesten farklı şeyler duyuyorum.Ovulasyon testi kullan diyenler oldu.
Papatya çayı sabah akşam aynı saatlerde bir hafta boyunca iç ictigin son akşamdan sonra ki günün akşamı ilişkiye gir diyen oldu.
İlişkiden sonra sağ kolunun üzerine yat diyen oldu.
Yardımcı olun

Merhaba kızlar
1'5 senelik evliyim çocuk sahibi olmak istiyorum.Şuana kadar denediğimiz her ayın sonu hüsranla bitti.(regl)
Papatya çayı sabah akşam aynı saatlerde bir hafta boyunca iç ictigin son akşamdan sonra ki günün akşamı ilişkiye gir diyen oldu.
Yardımcı olun
doktora göründünüz mü?

Merhaba kızlar
Yardımcı olun
Merhabalar canım, ben de 2 senelik evliyim ve yaklaşık 1 senedir bebek için çalışıyoruz. Sana bitki çayı önerenleri kulak arkasına at ilk tavsiyem budur. Bitki çayları daima gebeler için tehlike arz eder. 2. diyeceğim ovülasyon takibi çok mühim. Mesela ben bunca zaman kafadan hesaplıyordum ama geçen ay ovülasyon testi yaptım şok oldum, asla çatlamam benim hesapladığım güne denk gelmiyormuş, nasıl sinirlendim kendime anlatamam. Gerçi geçen ay biraz küsüştük çatlamayı kaçırdık ama bu ay tüm pik leri değerlendirdik. Ayrıca Demir ve D vitaminini kontrol ettirmeni tavsiye ederim. Çok çok önemli faktörler bunlar, folik asit de kullanmaya başla pamuğum. Önce bedenin ne kadar hazır ona bak çünkü ben hepsini 2 ay önce kontrol ettim kan değerlerim bile yerlerde. Doktor sana yetmiyor ki bebeğe nasıl yetecek, böyle gebelik olmaz dedi. Yine kendime çok kızdım. Son bir şey adet olduğun gün sabah - akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı tahta kaşıkla hayıt tohumu macunu kullanıp kanallarını açmanı tavsiye ederim, olmadı soğan kürü de faydalı. Ama soğan kürünü de yumurtlama gününe kadar kullan, yoksa Allah korusun döllenme olmuş yumurtanı da kaybedersin. Seni seviyorum ve hepimiz anne olalım istiyorum. Başka merak ettiğin şeyler olursa bana özelden de yazabilirsin. Ben de bu yolda kendime arkadaş arıyorum, tavsiyeler verip alabileceğim, kendim gibi birisiyle muhabbet etmek bile beni motive ediyor, kendime yalnız değilsin kız Sümoş diyorum :) sağlıcakla kal

Back
X