Bende hamile kaldığımda göğüslerim de hassasiyet vardı ve hafif hafif mide bulantılarım vardı ama herkeste aynı şey olmaz erken gebelik testi yapabilirsiniz. İnşallah istediginiz sonuca varırsınızHerkese iyi günler ben yeni üye oldum sizlere birşeyler sormak istiyorum nasil yazmam ve söylemem gerektigini bilmiyorum aslinda ben çocuk istiyorum bir yıldır eşimle ayriydik yumurtlama zamanlarına hiç denk gelemedik bu ay ilk defa yumurtlama sürecinde birlikte oldukta yumurtlamadan sonra kasık ağrısı mide bulantısı goguslerde şişkinlik ve hassasiyet oldu bide bugün fark ettim ki göbeğimde kahverengi belirgin bir çizgi oluşmuş adetime 8 gün var normalde çıkan sivilcelerimde çıkmadı acaba hamilelik varmıdır
Bende olmuştu yani zaten iştahım açıktı hamile kaldığımda dahada aç hissediyordumYaptım bir tane artimed ancak kuruma çizgisi gibi birşey çıktı aslında yumurtlamamin üzerinden sadece 10 gün geçti cikacaginida dusunmedim açıkçası ama kafam çok karışık birşey sorabilirmiyim acıkma oldumu sizde ben yemek yiyorum 10 dk sonra yine açım sürekli adet olucam gibi de sancım var
Ben normalde hep çok az yemek yerim hamile olduğum zaman sürekli acıkıyordum ama imkansız ya diyordum sonra adet günümde hamile olduğumu öğrendimYaptım bir tane artimed ancak kuruma çizgisi gibi birşey çıktı aslında yumurtlamamin üzerinden sadece 10 gün geçti cikacaginida dusunmedim açıkçası ama kafam çok karışık birşey sorabilirmiyim acıkma oldumu sizde ben yemek yiyorum 10 dk sonra yine açım sürekli adet olucam gibi de sancım var
Ne demek. Bizim biz kadınlardan başka yardımcımız yok. Bu uygulamada birbirimize yardımcı olmak için var. Bir sey merak ettiğinizde sorabilirsiniz her zaman.Dediğim gibi benim belirtilerin hepsi psikolojik galiba hayırlısı olsun teşekkür ederim sorularıma cevap verdiğiniz için
ben hamileliğimi öğrenmeden önce sırt ağrısı ve gögüs hassasiyeti (pms dönemimde bunu yaşardım bende) ile şüphe duydum. regl’me daha 2 hafta vardı normalde regl olmadan 1 hafta mnce bunları yaşardım erkenden yaşamaya başlayınca test yaptım reglye bir hafta kala üstelik erken gebelik testi değildi artımed’in normal kaset testiydi çift çizgiyi gördüm burda kafamı karıştırdılar kuruma çizgisidir diye aldım bi daha yaptım bi daha bi daha hepsinde çift çizgi gördüm işte reglnin gecikmesini bile beklememiş oldum nitekim 12 haftalık hamileyim çok şükürBenim göğüslerim adetten önce herzaman agirir hassaslasir ama ilk defa yumurtlmadan sonra hemen başladı ve yanında birsuru belirti eklenince acabami dedim
Tabi ümidim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?