Hamile kalmak istiyorum.

Mvldy123

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
64
7
16
30
Bayanlar 11 aralık tarihinde dügünüm oldu. 1 adet donemi gecirdim dugunden sonra. Hamile kalmak istiyorum. Yanliz yumurtlama günü vs. Hesaplamalarindan anlamadim. Hamile kalmak icin neler yapmam gerekli. Bu ay hamile kalmak istiyorum.

20 günde bir adet oluyorum. En son 29 aralikta basladi adetim. Düzenli oluyor. Gecen ay sadece 1 gün gecikti.

biraz evliliğin tadını çıkarsaydınız? etrafımda hemen hamile kalan bayanlar sonradan çok pişman oldular.

20 günde bir adet oluyorum. En son 29 aralikta basladi adetim. Düzenli oluyor. Gecen ay sadece 1 gün gecikti.
Canum bir sonraki regl günün 18ocak ama yumurtlama dönemin geçmiş gibi bisonraki ay olabilir .. tabi ayın 5-12si arası korunmasız ilişki olduysa onu bilemeö

Akıllı telefon kullanıyorsan regl takvimi uygulamaları var onları indirebilirsin telefonuna. Eğer döngü düzenliyse genelde o tahminler doğru oluyor.

ya kusura bakma ama sen bence önce bir sağlık ocağına git, nasıl hamile kalınır, hamile kaldığını nasıl anlarsın falan bunları sor öğren... yaşın mı çok küçük anlamadım ki... anladığım kadarıyla bu konuda hiçbir şey bilmiyorsun, "Eger hamile kalmissam adetim gelmiycek dimi ?" bu sorudan malesef bu anlaşılıyor.

seni yermek değil amacım, ama doğru bilgiyi doğru yerden almalısın. internetten alınan bilgiler hiçbir şekilde sağlıklı değil. mutlaka sağlık ocağına git, hamilelik konusunda bilgi al, sağlık ocağındaki ebe ya da hemşire sana yardımcı olacaktır.

Siz beni yanlıs anladıniz. Adet gununden sonrada hamile kalinabiliyomus o yuzden sordum. Üstüne görme-gec döllenme..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…