Gebeliğe Hazırlık Hamile kalmak istiyorummm

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Deniz6348

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2021
30
15
3
24
Kizlaaar ben 1.5 yıllık evliyim. Şimdiye kadar hiç korunmadık. Gerekli bütün testleri yaptırdık benle eşim. Rahim filmi de çekildi ve temiz çıktı çok şükür. Fakat hala hamile kalamadim. Ne yapmam gerekiyor önerisi olan var mii?? Artık çok istiyorumm. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah hayirli evlatlar nasip etsin insallah.
Stresten uzak durun. Sürekli bebek niyetine birlikte oldugunuzda, olacagi varsa da olmuyor.
Tüm testlerinizi yaptirmissiniz, hicbir problem yokmus. O zaman akışına birakin bir muddet daha. Başka mesguluyetler bulun kendinize.
Benim ilk çocuğuma bebek düşündüğümüz ay hamile kaldim. Simdi 9 yasinda.
2. Bebegim 6 yıl mucadeleden sonra tüp bebekle oldu.
Allah en hayırlı zamanda nasip etsin insallah size de

çok haklısınız ama uzun zaman geçince sanırım bebek niyeti olmadan giremiyoruz ilişkiye nasıl uzaklaşabiliriz bu düşünceden bilmiyorum.

Rabbim Gönlünüze Göre. versin İnşallah

Aynı durumdayım hiç korunmadık ama olmadı üstelik her ilişkiye bebek düşünerekte girmem çok rahat olurum aşık olduğum adamla evliyim. Ama nasip olmayınca elden birşey gelmiyor . Meryem suresini okuyun bir hurmaya 40 gün boyunca

Teşekkür ederim

Sonra o hurmayı yiyecek miyiz işe yarar mı acaba

Amin Allah razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. Allah çocuklarınızı size bağışlasın

Sonra o hurmayı yiyecek miyiz işe yarar mı acaba
Çok faydasını gören tanıyorum bende iki gün önce uygulamaya başladım hurmayı yiceksin evet istersen annen teyzene de okutabilirsin onlarda hurmaya okusun sonra o hurmaları da ye iyice araştır istersen ben bu şekilde duydum

Merhabalar,

Herşeyin temiz çıkmasına sevindim.. 1,5 yıldır evlisiniz zaten doktorların verdiği ve normal kabul ettiği süre 1 yıl, buçuk tan da birşey olmaz..

Şimdi öncelikle stressi azaltamaya çalışmalı niye olmuyor değil olucak demelisiniz.
Folik asit kullanmıyorsanız başlayın, vitamin takviyeleri ve sağlıklı beslenmeye çalışın.

Daha sonra size tavsiyem yumurtlam takibi yapın bunun için testler var gebelik testleri gibi günlük yapıyorsunuz ve yumurtlamayı gördüğünüz günlerde ilişkiye giriyorsunuz. Veyahut doktorunuz takibi yapabilir..

Bunu denemediyseniz bir iki ay deneyin yine olmaz ise doktorunuza başvurarak size tedavi yöntemleri sunabilir klomen tedavisi kaliteli yumurta gelişimi için ilaç veriyor o bitince yumurta takibi yapılıyor yumurtlama olduğunda gerekirse catlama iğnesi verilir, doktor size ilişki günlerini önerir.. Buda olmazsa aşılama var ancak oda genelde sperm sorunu yaşayanlar için, en sona tüp bebek kalıyor..

Eğer ovulasyona yani Yumurtlama testlerini denemediyseniz önce 2 veya 3 ay deneyin derim..

Rabbim en kısa zaman da hayırlı evlat nasib etsin inshaAllah

Folik asit kullanıyorum. Yumurtlama günümü de takip ediyorum. Klomen de kullandım. 3 kez çatlatma iğnesi vurdum. Hicbisey olmadı. Bunların haricinde bişey kullanmadım. Doktor geçen ay aşılamadan bahsetti. Ben şimdi yaptırmak istemediğimi söyledim çünkü daha yaşım 21 yani çok erken aşılama için. Yinede Allah hayırlısını nasip etsin inşallah. Hakkımızda hayırlısı olsun tavsiyeleriniz için de teşekkür ederim

İnşallah faydasını görürüz. Teşekkür ederim

Aminn Bende 2 senedir korunmuyorum bebek istiyoruz ama bugüne kadar malesef olmadi.. Allah herseyin hayirlisini versin, insallah bekleyenlerinde kucagini bos birakmasin

Hiç korunmadik 1.5 sene sonra doktora gittim, tek sorun pco denildi ama onu da ilaçlarla hallediyorduk gelişiyor çatlıyor ama tutunmuyordu kimyasal bile olmadı. Bu süreçte 3 kez klomen 3 kez aşılama oldu hep negatif. En son tüp bebeğe geçtim 3.5 yıl sonra ilk denemede tuttu. Umudunuzu kaybetmeyin Rabbim hayırlısıyla zamanı gelince nasip edecektir. Herşey gönlünüzce olsun

Allah bağışlasın canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…