• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmak ya da kalamamak :/ ???

deniz selcuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
1
Kızlar geçen sene ağustos ayında bi kürtajım
olmuştu. Sonrasında 4 ay kadar korunduk. 4 aydır da deniyoruz olmadı. Ne yapıcam ben. Bazen düşünmekten kafayı yiyecek hale geliyorum.
Ovülasyon testi aldım günleri değerlendiriyorum yeme içme dikkat ediyorum ne bileyim elimden geleni yapıyorum. Şimdi diyeceksiniz stres etme düşünme diye de insanın elindeki bir şey değil ki.
Ister istemez kafaya takıyorsun. Akıl verin nolur

4ay kısa bı süre karalar bağlamak için, düşünmemeye ihtiyacn var stres yapma gerçekten, havalar güzelleşiyor, çık biraz hava al modun değişsin

4ay kısa bı süre karalar bağlamak için, düşünmemeye ihtiyacn var stres yapma gerçekten, havalar güzelleşiyor, çık biraz hava al modun değişsin
haklısın da işte bi süre düşünmüyorum sonra tekrar aklıma geliyor o an içim içimi yiyor. ve insanların sorması beni çok yordu

haklısın da işte bi süre düşünmüyorum sonra tekrar aklıma geliyor o an içim içimi yiyor. ve insanların sorması beni çok yordu
İnsanlardan sana ne ki, iki dusukte ben yaptım anlayabiliyorum seni, kimse kotuyken yanimda değilse başka şeyi de soracak hakları yok. Ayrıca iki kişinin yapacağı iste üçüncüye ne düşer biliyoruz.

İnsanlardan sana ne ki, iki dusukte ben yaptım anlayabiliyorum seni, kimse kotuyken yanimda değilse başka şeyi de soracak hakları yok. Ayrıca iki kişinin yapacağı iste üçüncüye ne düşer biliyoruz.
evet öyle ama soruları, imaları, konuşmaları o kadar yoruyor ki beni. çok sıkıldım

Back
X