Hamile kalmaktan çok korkuyorumm.

Merhaba canım çok üzüldüm aynısı 2 yıl önce benımde basıma geldi. Hep o korku var içimde ama korku yaşamanı engellemeyecek. Başka bır problem varsa çözüm bulman gerekir. Cok yıpratıcı biliyorum. Her doktorun cok normal bir durum artık demesi daha çok içime oturuyor. Deneyin deneyin demeleri. Çok korkuyorum ve asla olmayacak gibime geliyor ama ben deniyorum. Denesemde olmuyor

Cok gecmis olsun.
Bir defa oyle oldu diye yine olacak degil.
Eger bebek isteginiz varsa olumsuz dusunceleri silin aklinizdan.

2 sene ara verip bunun üstesinden gelemediyseniz bence psikolojik yardım almanız gerekir. Sanırım sizde anksiyete de oluşmuş.

Ben de ilk gebeliğimde kürtaj olmak zorunda kaldım.
Çok üzüldüm tabi ki ama doktor 3 ay ara verdirdi ben 5.ay tekrar hamile kaldım. Bunun en iyi çözümü bir bebektir aslında.

Eğer şimdi 2 sene sonra bile bununla başa çıkamıyorsanız ileride bir bebeğiniz olduktan sonra sizi çok daha büyük endişeler bekliyor olacak. Önce lohusa psikolojisi ardından annelik endişeleri çok zorlar.

Kimlerin çocukları oluyor Allah’a güvenin size de nasip eder. Yengemin kardeşinin tıbben imkansızdı çocuğunun olması. Kadında hastalık vardı. Şuanda 2 tane çocuğu var. Doktor bile Allah nelere Kadir diyor. Kuzenim 120 kiloda hamile kaldı. Tanıdığımız biri 3 tane evladını 18 yaşında genetik hastalıktan kaybetti. 45 inde sağlıklı bir çocuğu oldu. Hemde doğal yolla. Hiç öyle bir istekleri de yoktu. Rabbim tez zamanda size de nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…