Hamile kalmaktan korkuyorum

novelll

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2014
2.087
879
358
Arkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.

Arkadaşlar eşimle bebek düşünüyoruz, ben korkuyorum ama neden mi; eşimin ailesi ile aram hiç iyi değil, herşeye müdahale olmaya bayılıyorlar. Bebeğim olunca iyice gelip gitme yapıcaklar ve bu da beraberinde herşeye karışmaya daha çok ortam hazırlıycak ve bunun düşüncesi beni iyice korkutup bunaltıyo. Ikincisi ben hamile kalmanın biyolojik etkilerinden korkuyorum düşünsenize içinizde bi canlı tamam senin canın ciğerin ama ürperti veriyo bi tuhaf bi de doğum korkusu, sizde de oldu mu arkadaşlar bu durumlar.
Ben bile doğurduysam herkes doğurur. Korkuların yersiz.

sırf eşinizin ailesi yüzünden çocuk sahibi olmayı ertelemeyin lütfen. sonra ben niye bu kadar geç kalmışım diye pişman olursunuz. vücudunuz öyle bir alışacak ki bebeğinize hatta doğurmak istemeyeceksiniz çünkü o sizden bir parça ve onsuz bir beden düşünemeyeceksiniz emin olun. ben 1 ay sonra doğum yapacağım sanki benden ayıracaklarmış gibi geliyor onu. :)

Yaşım da az değil 35, kendi halime bırakılınca istiyorum, eşimin ailesinin evlendiğim günden beri çocuk çocuk demeleri bu korkulara itiyo
Eşinin ailesini hiç takma. Bir an önce hamile kalmaya bak. Yaşın da geçiyor yani. Anne olmak çok güzel bişey. Olmak isteyip te olamayan, nasip olmayan o kadar kadın var. Eşinle konuş önlemini al. Baştan söyle herşeyi böyle böyle ben istemem de, mesafeli olalım de.

sırf eşinizin ailesi yüzünden çocuk sahibi olmayı ertelemeyin lütfen. sonra ben niye bu kadar geç kalmışım diye pişman olursunuz. vücudunuz öyle bir alışacak ki bebeğinize hatta doğurmak istemeyeceksiniz çünkü o sizden bir parça ve onsuz bir beden düşünemeyeceksiniz emin olun. ben 1 ay sonra doğum yapacağım sanki benden ayıracaklarmış gibi geliyor onu. :)
Sizin adınıza çok sevindim, sağlıcakla bebeğinizi kucağınıza alın. Bilmiyorum bende sen gibi hissederim inş

Eşinin ailesini hiç takma. Bir an önce hamile kalmaya bak. Yaşın da geçiyor yani. Anne olmak çok güzel bişey. Olmak isteyip te olamayan, nasip olmayan o kadar kadın var. Eşinle konuş önlemini al. Baştan söyle herşeyi böyle böyle ben istemem de, mesafeli olalım de.
Mesafeliyiz zaten, ama onlara karışmak için sanki bi bahane olucak bebek

Mesafeliyiz zaten, ama onlara karışmak için sanki bi bahane olucak bebek
Yoo hiç te olmaz öyle düşünmeyin. Bizimkiler gibiyse zaten uzak dururlar iyice. Kimse bebekle uğraşmak istemez. Zor günde yanında olmazlar. Ben de korkmuştum gelirler kalırlar falan diye, kızım 9 aylık bi kere bile gelen olmadı.

o kadar güzel bişey ki, şu dünyada en mutlu olduğum anlar kesinlikle o 9 aydır, tamamen bakış açınla alakalı bir durum

Şu an içimde kıpır kıpır oynayan birşey var. Mide bulantısı, yanması, kusmalarım yoruyor ama mutluyum nedense. Öyle çocuk için yanıp tutuşan biri de değildim üstelik. Şu an ise çok heyecanlanıyorum. Doğumu hiç düşünmüyorum. Hamilelikten önce doğum videoları izliyordum. Hatta herkes doğurur ama ben asla diyordum ama bakalım. Doktorun eline bırakacağım kendimi.

Bu arada halı geri geldi mi?:KK48:

Ben de senin gibi eşimin ailesini düşünerek korkuyordum çocuk konusundan ama.

Sonra düşündüm bunlar hayat boyu olacaklar.

Ben bu evliliğe niçin devam ediyorum o zaman.
Hayallerimi, annelik isteğimi bile eşimin ailesine göre yaşayacaksam niçin hala evliyim?

İşte bunları düşündüğümde annelik isteğinin bu sebeple ertelenmemesi gerektiğine karar verdim.
Net ve mesafeli duruşunla çocuğunu istediğin gibi büyütürsün.
İstediğin kadar görürsün.

Aslında bir uygun değiliz demeye bakar da işte ahhh ahh..
Diyemeyince, düşüncesiz insanlar doluşur evine.

Demek lazım yani.

ay bende korkuyorum ya
hele doğumdan felan , ben herhalde dursun içimde doğurmucam diye bağırırım :KK53:

Şu an içimde kıpır kıpır oynayan birşey var. Mide bulantısı, yanması, kusmalarım yoruyor ama mutluyum nedense. Öyle çocuk için yanıp tutuşan biri de değildim üstelik. Şu an ise çok heyecanlanıyorum. Doğumu hiç düşünmüyorum. Hamilelikten önce doğum videoları izliyordum. Hatta herkes doğurur ama ben asla diyordum ama bakalım. Doktorun eline bırakacağım kendimi.

Bu arada halı geri geldi mi?:KK48:
Çok şekersin:)

Ben de senin gibi eşimin ailesini düşünerek korkuyordum çocuk konusundan ama.

Sonra düşündüm bunlar hayat boyu olacaklar.

Ben bu evliliğe niçin devam ediyorum o zaman.
Hayallerimi, annelik isteğimi bile eşimin ailesine göre yaşayacaksam niçin hala evliyim?

İşte bunları düşündüğümde annelik isteğinin bu sebeple ertelenmemesi gerektiğine karar verdim.
Net ve mesafeli duruşunla çocuğunu istediğin gibi büyütürsün.
İstediğin kadar görürsün.

Aslında bir uygun değiliz demeye bakar da işte ahhh ahh..
Diyemeyince, düşüncesiz insanlar doluşur evine.

Demek lazım yani.
Haklısınız ama benimkiler çok yüzsüz, k.v. Nin yüzünü görünce hortlak görmüş gibi oluyom(hoş bayadır görmem de) o zaman o psikoloji ile gelip gitmek isteyince napcam bilmiyom:(

Bende cok korkuyordum hamile kalmaktam ama suan hamileyim 32 haftalik Allah izin verirse bir oglum olcak her kipirdadiginda okadar mutlu oluyorumki annelik tarif edilemez Allah Isteyen herkese versin Insallah cok gzl bi duygu sizinde yasadiginiz zaman korkulariniz kalmaz eminim

Bende cok korkuyordum hamile kalmaktam ama suan hamileyim 32 haftalik Allah izin verirse bir oglum olcak her kipirdadiginda okadar mutlu oluyorumki annelik tarif edilemez Allah Isteyen herkese versin Insallah cok gzl bi duygu sizinde yasadiginiz zaman korkulariniz kalmaz eminim
Ayy ne gzl sizin adınıza çok sevindim, sağlıklı gzl doğumlar olsun:) darısı başıma

Back
X