Hamile kalmaktan umudunu kesenler...

haver87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
187
0
46
İstanbul
selam kızlar ben ilk buraya girdiğimde çok heyecanlanmıştım benimle beraber çocuk isteyenler vardı ve o dönemleri hep beraber yaşayacağım iiçin mutluydum her adet oluşumda bi sonra ki aya koştum umut etmeye ama mart döneminden sonra çok umutsuzluğa düştüm çok heveslenmiştim kendimi baya hamile sanmıştım ama değilmişim maalesef en sonunda umudumu yitirdim bu ay ne yumurtlama dönemime ne de bat dönemime hiç bakmadım artık bıraktım demkki bazı şeyler için zaman var benim gibi düşünenler var mı yoksa ben çok erken mi umutsuzluğa kapıldım

2-3 ayda mı kestın umudunu?pesss ben ılk bebeğimi 2,5 yıl aradım.umudumu kestiğim anda geldı şimdi 3.yaşında.şu an 2.ye hamıleyım o daha da çabuk geldı olur merak etme.

kaç yıllık evlisin bilmiyorum ama ben umudumu kaybetmediysem kimsenin kaybetmeye hakkı yok die düşünüyrm.bana direk snein çocuğun olmaz dedilerr.
sorun önce eşimdeydi ameliyat oldu.sperm hareketliliği çok düşük.sonra benim tüpleirn kapalı olduğu anlaşıldı bende ameliyat oldum.sonra benim hiç yumurtlayamadığım pko hastası olduğum anlaşıldı.2.5yıl ilaç tedavisi gördüm pko için.4yıllık evliyim ve 9aylık evliydim ilk doktora gittiğimde halada gidiyorum.geçen yıl 1 aşılama 1 tüp bebek yaptırdım olmadı.en son darbeyi aralık ayında yedim zehirli guatır oldumu öğrendim bu şekilde çocuk sahibi olmamın mucize oldunu olsa bile düşük sakat riski olacağını öğrendim.eşimlede yatak ilişkimiz yok denecek kadar azzz.ömür boyu ilaç içmeye mahkumum.çevrem beni anlamayan durmadan laf sokan insanlarla dolu bazen savaşmaktan vazgeçtiğim kendimi öldürmek isteidğim anlar oluyor inann sonra birinin bebeğini görüyrm onu alıp kokluyrmmm vazgeçmeyeceğim anne olana kadar savaşacağım diyorum
2-3 ayda mı kestın umudunu?pesss ben ılk bebeğimi 2,5 yıl aradım.umudumu kestiğim anda geldı şimdi 3.yaşında.şu an 2.ye hamıleyım o daha da çabuk geldı olur merak etme.

bizede dua et cnm bizde gebe kalalım sğalıkla kucağımıza alalım ismim tuğba

40 yasından sonra cocuk yapmayı dusunuyorum.. ama saglık konusunda endıselerım var ne yapmalıyım

40 yasından sonra cocuk yapmayı dusunuyorum.. ama saglık konusunda endıselerım var ne yapmalıyım

ilk çocuğunuzmu olacakkk??

önce doktorlar 40tan sonra tehlikeli diolardı.şimdide 40yaşında doğum yapan kadının vücudu yenilenio diolarrrr.

benim hayalimseee ikiz istiyrm ikizim olmazsaa 2çocuğumu arka arkaya doğurmak 2 3yıl arayla. üçüncü çocuğumu 35den sonra doğurmak istiyorummmm.ilk 2si erkek sonuncusunun kız olmaısnı istiyorum.neden bilmiyr ama çok istiyorm

sebep pekı?35 ve ustu tum gebelıkler bızım ıçın rısklıdır derken tum doktorlar bı kadın nıçın 40 yaşından sonra doğum yapmak ıster kı?özel değilse açıklar mısınız sebebini?ben 30 umda doğum yaptım onun bıle gec oldugunu düşünüyorum.bı çocuğa bakabılmek için o kadar çok enerjı lazım kı.

ettim tuğbacım.hamılenın duası kabul olurmuş allah sana da nasıp eder duamı kabul eder ınşallah.bu arada bana da tuplerın tıkalı demışlerdı 2 gebeliğimde normal yollarla oldu.allah ıstesın yeterkı.umudunu kaybetme.

2-3 ayda değil canım tam ifade edememişim zannederim temmuzda 2 sene olacak ben evleneli umudumu kaybetmek şöyle bişey; hamile kaldığımda o kadar şaşkınlık ve mutluluk yaşadım ki birden anne gibi hissettim kendimi bebeğime dair hayaller kurdum onun sevincini bi kaç gün yaşayabildim sonra düşük yaptım düşükten sonra hiçkorunmadım diyebilirim yani ilk ay bi iki kez korundu eşim o andan itibaren bebek bekliyorum hatta son iki ay baya hamile sandım kendimi özellikle bu ay hiç gecikmeyen adetim gecikti resmen kendimi hamile sandım hatta kan verdim eşime de söyledim büyük bi ihtimalle hamileyim diye kan sonucumu görünce çok yıkıldım ben 100 lerde 200 lerde beklerken 0 çıktı kocaman bi sıfır işte iki aylık bu umutlar beni çok yıprattı insan böyle olunca hiç bebek sahibi olamayacakmış gibi geliyor çok üzülüyorum...

canım benim geçmiş olsun senin bu yazdıklarını okuduğum zaman o kadar duygulandım ki RABBİM yardımcın olsun ALLAH kimseyi evlatla imtihan etmesin canım sana nacizane bişeyler söyleyeceğim ben bir kitap okuyordum tam hatırlamıyorum ama yalan olmasın hangi kitap olduğunu yada nerede okuduğumu tam hatırlamıyorum orda şöyle yazmış muhterem bi hoca efendi (yaklaşık olarak şöyle yazmış birebir hatırlamıyorum canım) eğer ALLAH sizi imtihanların en büyüğü olan çocukla imtihan ederse size bir evlat vermezse ümidinizi kesmeyin bütün çarelere baş vurun ama eğer bütün çarelere baş vurduktan sonra hiç olmayacağını öğrendiyseniz onunla yaşamayın hayatınızın odak noktasına onu yerleştirmeyin ALLAHIN sizi o şekilde imtihan ettiğini düşünün ve hayatınızı yaşamaya devam edin çünkü ALLAH kainattaki en değerli şeyi yaşama hakkını size vermiş ömrünüzün kıymetini bilin diyordu... canım bunları yazmaya elim hiç gitmeyerek yazdım ama belki içine bi serpinti bi serinlik olur diye yazdım..bende bunu okuduktan sonra zaten hayatımın odak noktası haline getirmekten çıkardım.. bebek düşünürken eşimle sırf hamile kalabilmek için birlikte olmaya başlamıştımm ve anladım ki bu da eşime yaptığım en büyük kötülüktü RABBİM hepimize yardım etsin onun hazinesinde çok bi yeis halimizde bize de nasip eder inşallah:26:

ben henüz 25 yaşındayım ve böyle bişeyi çevremde kimse yaşamadı sana bu konuda yardım edemeyeceğim canım ama bi dr a sorsan bu konulaı daha iyi edersin sanırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…