hamile kalmam imkansız ama bu değerle olabilir mi?

evrem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2012
176
92
98
Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok.Hamile kalma olasılığım yoktu.Ocak ayında tüp bebek dedi doktor.Ve ben bu ay çok hastalandım.Kum döktüm acile gittim.Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım.Üstelik 2 kutu antibiyotik içtim.Ve en onemlisi vajinal muyane oldum.

Ocak ayında tüp bebek yapmaya karar vermiştik.Ama bu ay adetim 1,5 g
n geçikti.Ölesine test yaptım.Çift çizgi gördüm.Şok oldum.Kan testi verdim 164 çıktı.Bu ne demek?Eşimin morfolojisi 0.nasıl böyle bir şey olur?

Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok.Hamile kalma olasılığım yoktu.Ocak ayında tüp bebek dedi doktor.Ve ben bu ay çok hastalandım.Kum döktüm acile gittim.Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım.Üstelik 2 kutu antibiyotik içtim.Ve en onemlisi vajinal muyane oldum.

n geçikti.Ölesine test yaptım.Çift çizgi gördüm.Şok oldum.Kan testi verdim 164 çıktı.Bu ne demek?Eşimin morfolojisi 0.nasıl böyle bir şey olur?
canim hcg ye göre gebesin doktor muane ettimi seni.canım allah bu 0 da olsa vermek isteyince ne olmaz ki...

Kan testi yanılmaz Cnm.hayırlı olsun.

hersey olabılır hıc bellı olmaz hamılelık ıcın tek bır sperm yeterlı cnm kısacası Allah ol demiş olmus

Allahımiz en umutsuz anda yüzümüzu güldürur...kendine dikkat et canım esinin değeri düşük oldugu icin allah korusun düşük ihtimalin olabilir dinlen , agir kaldirma canım allah dualarini kabul etmiş ve hamilesin ne mutlu sana!!! rabbim bizlerde nasip etsin....

Evet canım eşim ameliyat olmuştu.Değerleri çok kötüydü.Muayane olmadım.yarın sabaha randevu aldım.Bakalım hayrlısı.Allah herkese ve bana da sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin
Canim inşallah güzel haberler alirsin peki kaçıncı ayiniz ameliyatta

vajinal muayene olunca noluyormuş ki en önemlisi demişsin :)
ondan bişey olmaz.
hamilesin bu değere göre tebrikler.
tabi kese ve kalp atışı da önemli.

vajinal muayene olunca noluyormuş ki en önemlisi demişsin :)
ondan bişey olmaz.
hamilesin bu değere göre tebrikler.
tabi kese ve kalp atışı da önemli.

ne bileyim aşağıdan çok kurcaladılar.hani varsa bile düşürürler diye düşündüm :D

Tabi kese ve kalp atışını görmeden hamileyim diyemem :(

Hamile olduğunu öğrenene kadar yaptığın hicbirsey bebeğin düşmesine sebep olmaz demişti doktorum için rahat olsun. Ayrıca vajinal ultrasonu bana her hamileligimde yaptılar riskli gruptayım zaten zararı olsa yapmazlardı diye düşünüyorum. Mucize bebek için sevinin. Boşverin dünyayı tadını çıkarın. Maşallah

Back
X