canim hcg ye göre gebesin doktor muane ettimi seni.canım allah bu 0 da olsa vermek isteyince ne olmaz ki...Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok.Hamile kalma olasılığım yoktu.Ocak ayında tüp bebek dedi doktor.Ve ben bu ay çok hastalandım.Kum döktüm acile gittim.Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım.Üstelik 2 kutu antibiyotik içtim.Ve en onemlisi vajinal muyane oldum.
Ocak ayında tüp bebek yapmaya karar vermiştik.Ama bu ay adetim 1,5 g
n geçikti.Ölesine test yaptım.Çift çizgi gördüm.Şok oldum.Kan testi verdim 164 çıktı.Bu ne demek?Eşimin morfolojisi 0.nasıl böyle bir şey olur?
Kan testi yanılmaz Cnm.hayırlı olsun.Arkadaşlar bu konuda hiç bilgim yok.Hamile kalma olasılığım yoktu.Ocak ayında tüp bebek dedi doktor.Ve ben bu ay çok hastalandım.Kum döktüm acile gittim.Prolaktinim yüksek çıktı ilaç kullandım.Üstelik 2 kutu antibiyotik içtim.Ve en onemlisi vajinal muyane oldum.
Ocak ayında tüp bebek yapmaya karar vermiştik.Ama bu ay adetim 1,5 g
n geçikti.Ölesine test yaptım.Çift çizgi gördüm.Şok oldum.Kan testi verdim 164 çıktı.Bu ne demek?Eşimin morfolojisi 0.nasıl böyle bir şey olur?
Senin esin varikosel olmusmuydu canım bir topikden hatırlıyorum sanki seni
Canim inşallah güzel haberler alirsin peki kaçıncı ayiniz ameliyattaEvet canım eşim ameliyat olmuştu.Değerleri çok kötüydü.Muayane olmadım.yarın sabaha randevu aldım.Bakalım hayrlısı.Allah herkese ve bana da sağlıklı akıllı evlatlar nasip etsin
Canim inşallah güzel haberler alirsin peki kaçıncı ayiniz ameliyatta
vajinal muayene olunca noluyormuş ki en önemlisi demişsin :)
ondan bişey olmaz.
hamilesin bu değere göre tebrikler.
tabi kese ve kalp atışı da önemli.
Canim insallh keseni ve kalp atışını duyarsin senin adına cokkkk mutlu oldum canım cok iyi bir anne olacağından eminimcanım başlık açmiştim yeni.9 ay oldu
Canim insallh keseni ve kalp atışını duyarsin senin adına cokkkk mutlu oldum canım cok iyi bir anne olacağından eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?