Hamile kalmam mümkün mü?

Ben anlamadım hamile kalamayanlar ne gibi kötü bir şey yazdı ki. Korunup üstüne âdet görüp hamile miyim diye soran birine gayet de eğlenceli cevaplar vermişler.

Hayır yani herkesin kalbine göre demeyi hak edecek ne yazmışlar. Ayıp çok çirkin

Ne kadar meraklıyız ahlak dersi vermeye, vaaz vermeye.
Evet, bi sizin yaptığınız doğru. Evlenmeden önce cinsel hayatı olanlar tü kaka.
Oldu mu, rahatladınız mı?
Buraya böyle konu açanlar da çocuk sahibi olamayanlara nispet yapmak için açıyor.
Herkes kendi hayatına bakmayı öğrense, bu hayatta herkesin aynı fikirde olamayacağını öğrense dünya daha çekilir bi hale gelecek ama nerdeee.

Canım bu konuları pek bilmem yerleşme kanamasını falan ama hem korunmuşsunuz hem işlem tamamlanmamış hem de üstüne regl olmuşsun. Hamilelik imkansız.

Çifter zor mu oluyor ya nasıl geçiyor hamilelik?
Bizim ailede hiç yok ama Allah isterse olur tabi ikiz bebiş çok istiyorummm(bekarım tabi şuan )
Ama bir yandanda insan korkuyor tabi tam gelişememe riski var erken doğum veya bebişlerden birini kaybetmek gibi Allah korusun

Kahverengi lekelenmem korkuttu diyorum.Anlatamıyorum sanırım. İlk kez yaşıyorum böyle bişeyi.
canim adet gorduysen gebe degilsindir.yanliz o kahve rengi leke kizlik zariyla ilgili olabilir daha iyilesmedigi icin kanayabilir.garanti olmasi icin test yap bence.ve bir doktora gorunmelisin cunku anlattigina gore kizlik zari tamamen yirtilmamis olabilir.mutlaka doktora git.dikkat et.

Ya kızlar, siz de bir türlü öğrenemediniz konu açmayı ha!
Bakın şimdi ben size doğru formatı veriyorum, bundan sonra bütün konular böyle açılacak :
"Sevgili KK üyeleri,
Biz kocişimle ALLAH izin verirse zamanı geldiğinde bebiş sahibi olmak istiyoruz. Normalde sadece çocuk yapmak için birlikte oluyoruz yanlış anlaşılmasın
Ama kocişimle geçen ay şeytana uyduk, çok af edersiniz çocuk yapma amacı dışında seviştik Prezervatif de kullandık. Zaten kesinlikle olay sonuçlanmadı bile (öyle boşaldı boşalmadı filan yazmayacaksınız, buraları böyle üstten üstten geçeceksiniz)
Ben adet de gördüm, ama yine de içimde acaba hamile olabilir miyim diye bir his var (şüphe var deyince bebeği istemiyormuşsunuz gibi geliyor kulağa, linç edilirsiniz mazallah). Sizce bu ay hamiş kalmış olabilir miyim ben de "

teletabiyim , konu sahibi arkadaşım, hamile değilsindir, arada adetten sonra öyle kahverengi lekelenme bende de oluyor. Canını sıkma. Ayrıca seni, burada kendi seçimlerinden ötürü yargılamaya kalkanlar karşısında da ezilip büzülmediğin için tebrik ederim.

Canım bu konuları pek bilmem yerleşme kanamasını falan ama hem korunmuşsunuz hem işlem tamamlanmamış hem de üstüne regl olmuşsun. Hamilelik imkansız.

adetin üzerinden iki hafta geçmiş demekki ovulasyon dönemindesin.. Bazı kadınlarda yumurta çatlarken bu tarz lekelenmeler olabilir.Buda gayet normaldir. Hamilelikle alakalı olamaz..

Hepinize çok teşekkür ederim. Yarın sabah test de yapacağım. Sonucu da yazarım

Benim kuzularım 3 aylık oldular bile teyzesi benimkiler tüp bebe hamilelik zor, doğum zor , bakmak zor ama verdikleri mutluluk paha biçilemez senin de olsun inşallah

Benim kuzularım 3 aylık oldular bile teyzesi benimkiler tüp bebe hamilelik zor, doğum zor , bakmak zor ama verdikleri mutluluk paha biçilemez senin de olsun inşallah
Ay inşAllah Rabbim en hayırlısını versin tabi içimdeki isteği biliyor ama
Sizede maşallah.. olsun zor oluyodur ama verdikleri mutluluk bir başkadır tabi...
Allah isteyen herkese nasip etsin vallaa ben evli olmadığım halde evlat evlat diye diye yandım tutuştum valla bir an önce anne olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…