- Konu Sahibi teletabiyim
-
Korunduk hanımefendi. Zaten test aldım yarım yapacağım.[/QUOT
Aynen bana da saçma geliyor hatta sinir bozucu geliyor o tip yorumlar hayır benim de 5 sene bebeğim olmadı hiç te vay benim çocuğum olmuyor nasıl kürtaj olursun yada bekar ken yaparsın diye düşünmedim şimdiye kadar.
canim adet gorduysen gebe degilsindir.yanliz o kahve rengi leke kizlik zariyla ilgili olabilir daha iyilesmedigi icin kanayabilir.garanti olmasi icin test yap bence.ve bir doktora gorunmelisin cunku anlattigina gore kizlik zari tamamen yirtilmamis olabilir.mutlaka doktora git.dikkat et.Kahverengi lekelenmem korkuttu diyorum.Anlatamıyorum sanırım. İlk kez yaşıyorum böyle bişeyi.
Kahverengi lekelenmem korkuttu diyorum.Anlatamıyorum sanırım. İlk kez yaşıyorum böyle bişeyi.
Kahverengi lekelenmem korkuttu diyorum.Anlatamıyorum sanırım. İlk kez yaşıyorum böyle bişeyi.
Canım bu konuları pek bilmem yerleşme kanamasını falan ama hem korunmuşsunuz hem işlem tamamlanmamış hem de üstüne regl olmuşsun. Hamilelik imkansız.
canim adet gorduysen gebe degilsindir.yanliz o kahve rengi leke kizlik zariyla ilgili olabilir daha iyilesmedigi icin kanayabilir.garanti olmasi icin test yap bence.ve bir doktora gorunmelisin cunku anlattigina gore kizlik zari tamamen yirtilmamis olabilir.mutlaka doktora git.dikkat et.
adetin üzerinden iki hafta geçmiş demekki ovulasyon dönemindesin.. Bazı kadınlarda yumurta çatlarken bu tarz lekelenmeler olabilir.Buda gayet normaldir. Hamilelikle alakalı olamaz..
Hepinize çok teşekkür ederim. Yarın sabah test de yapacağım. Sonucu da yazarımteletabiyim , konu sahibi arkadaşım, hamile değilsindir, arada adetten sonra öyle kahverengi lekelenme bende de oluyor. Canını sıkma. Ayrıca seni, burada kendi seçimlerinden ötürü yargılamaya kalkanlar karşısında da ezilip büzülmediğin için tebrik ederim.
Benim kuzularım 3 aylık oldular bile teyzesiÇifter zor mu oluyor ya nasıl geçiyor hamilelik?
Bizim ailede hiç yok ama Allah isterse olur tabi ikiz bebiş çok istiyorummm(bekarım tabi şuan)
Ama bir yandanda insan korkuyor tabi tam gelişememe riski var erken doğum veya bebişlerden birini kaybetmek gibi Allah korusun
Ay inşAllahBenim kuzularım 3 aylık oldular bile teyzesibenimkiler tüp bebe hamilelik zor, doğum zor , bakmak zor ama verdikleri mutluluk paha biçilemez senin de olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?