Hamile kalmam mümkün mü?

ben de bakire değilim,gün gelir benim konularıja da yazarsın diye her gördüğümde uyarıyorum,nickim aklına kazınsın.

Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce.

Cahilliğimi mazur gör de bu yerleşme kanaması da nedir yahu

Yahu iliskiye girmeyi biliyorsun korunmayi bilmiyorsun. Iliskiye giren bilirki hamile kalma sansi herzaman vardir. Neden kendini zora sokuyosun? Vrmissin bir karar oke anladik, bari bilincli yap ne yaptigini, korunmazsan hamile kalacagini herkes biliyor. Bu herkes icin gecerli. Bu konulards hergun acilir oldu burda.

ben de bakire değilim,gün gelir benim konularıja da yazarsın diye her gördüğümde uyarıyorum,nickim aklına kazınsın.
genelde yazmıyorum bu tarz konulara aslında bebek olunca bide 7 senedir uğrasınca
arada atlıyorum işte merak etme yüzünede bakmam konunun
artı karmakarışık bi adın var nası tutcaksam aklımda

inşALLAH pişman olmazsın ah be kadeşim üzülmezsin inşallah neden yapıyorsunuz bunu kendinize

şimdiden yazayım konuna yazmam

artı biz birbirimizi yiyek burda dalgasını geçiyo konu sahibi
olan sana bana olcak breaking

en sonunda hayalin gerçekleşcek kol kola gitcez BAN a

Prezervatiften arta kalanlarla bir cocugunuz olabilir..
Ya o degil de su bekaret mevzusunu erkeklerden cok kadinlar göklere cikariyor sanırım. Herkesin hayat görüşü farkli. Yasantisi, sosyal alanlari farkli.
Kimi ailesinden korkar yapmaz, kimi cerverinsen, kimi de benim gibi dini hassasiyetlerinden dolayi yapmaz. Bunlardan biri ortandan kalktığı zaman yapmayan kalmaz...

şu forumda okuduğum en güzel cevaptı beğendim zaten ama bide yazayım dedim

Korunduk hanımefendi. Zaten test aldım yarım yapacağım.

kendimi bıçaklamadım,seks yaptım sakin ol..pişman olmam,hücre zarından hallice bir şeyin kanamasına takmış adamla işim olmaz benim.

dur ya hızımı alamadım arkadaşın bekaretinden banane yazdığım mesajda karşına çıkacak kişi dedim

benle evlenmesi mümkün değil zaten

kusura bakma konu sahibi
senle hallettikde
senin yerine yazan olmasa
hadi selametle kalın

off senle uğraşamayacağım,her konuda yapıyorsun bunu.sana da iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…