- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi teletabiyim
-
ben de bakire değilim,gün gelir benim konularıja da yazarsın diye her gördüğümde uyarıyorum,nickim aklına kazınsın.e sende bana yazma brek seni ilgilendiren bi durum yok
üzülüyorum gerçekten sorun etmiyorsada kendisi bilir
yorumumdan ben sorumluyum sen değil dimi ama
kendisi benim yorumumu görünce
ee yetti be kardeşim sana ne derse cevabım altta dahada yazmam :KK63:
konu sahibesi
kusura bakma diğer yorumları okumadım
yazmadım say
inşallah herşey gönlünce olur
Belli bir yaşa geldikten sonra hala böyle yazıp eğlenmek nedir ben gerçekten anlamıyorum. 20 yaşımda inan sizden daha olgunum. Umarım eğlenmişsinizdir. Teşekkürler.hamilesiniz..
9 ay sonra leylekler adrese teslim yapacaklar..
Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce.Merhabalar.
Sevgilimle ilişkiye girdik ve ilkti. Biraz zorlanma olduğu için sonuca gelemedik zaten ve prezervatif kullandık. Yani açık anlatmam gerekirse boşalırken çekme gibi bir durum dahi olmadı. Daha sonra ben regl oldum rahatladım tabiki ancak reglimden sonra iki hafta geçti ve kahverengi leke gibi kanamam var kanam bile sayılmaz. Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce. İlk olduğu için biraz kafaya taktım haliyle. Ayrıca bulantı memelerde hassasiyet gibi belirtilerim yok. Şimdiden teşekkürler herkese.
bazen hamile kalmadan önce adet kanaması gibi oluyor,ona yerleşme kanaması deniyor.Yerleşme kanaması olma ihtimali var mıdır sizce.
Cahilliğimi mazur gör de bu yerleşme kanaması da nedir yahu
genelde yazmıyorum bu tarz konulara aslında bebek olunca bide 7 senedir uğrasıncaben de bakire değilim,gün gelir benim konularıja da yazarsın diye her gördüğümde uyarıyorum,nickim aklına kazınsın.
Şu yaşıma geldim ilk defa duyuyorum.hayır bu konunun akabinde başka yere çekiyodum nerdeysebazen hamile kalmadan önce adet kanaması gibi oluyor,ona yerleşme kanaması deniyor.
Bakire değilsin diye beni istemiyorsa o adamla inanın hiç işim yok. Ben ilişkiyi yaşamadan önce de tampon kullanıyordum o zarın benim için ufacık bir anlamı yok. Diktirme gibi bir şeyi asla asla yapmayacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
Korunduk hanımefendi. Zaten test aldım yarım yapacağım.Yahu iliskiye girmeyi biliyorsun korunmayi bilmiyorsun. Iliskiye giren bilirki hamile kalma sansi herzaman vardir. Neden kendini zora sokuyosun? Vrmissin bir karar oke anladik, bari bilincli yap ne yaptigini, korunmazsan hamile kalacagini herkes biliyor. Bu herkes icin gecerli. Bu konulards hergun acilir oldu burda.
kendimi bıçaklamadım,seks yaptım sakin ol..pişman olmam,hücre zarından hallice bir şeyin kanamasına takmış adamla işim olmaz benim.genelde yazmıyorum bu tarz konulara aslında bebek olunca bide 7 senedir uğrasınca
arada atlıyorum işte merak etme yüzünede bakmam konunun
artı karmakarışık bi adın var nası tutcaksam aklımda
inşALLAH pişman olmazsın ah be kadeşim üzülmezsin inşallah neden yapıyorsunuz bunu kendinize
şimdiden yazayım konuna yazmam
Demekki biz beceremiyoruz bu işibi biz hamile kalamıyoz
off senle uğraşamayacağım,her konuda yapıyorsun bunu.sana da iyi günler.dur ya hızımı alamadım arkadaşın bekaretinden banane yazdığım mesajda karşına çıkacak kişi dedim
benle evlenmesi mümkün değil zaten
kusura bakma konu sahibi
senle hallettikde
senin yerine yazan olmasa
hadi selametle kalın
brek brek brek sakinim cınımkendimi bıçaklamadım,seks yaptım sakin ol..pişman olmam,hücre zarından hallice bir şeyin kanamasına takmış adamla işim olmaz benim.
iyide bu seferki sana değildi hatlar karıştı iyice gidiyorum benoff senle uğraşamayacağım,her konuda yapıyorsun bunu.sana da iyi günler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?