- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi teletabiyim
-
ilgilenmiyorsun ama ne zaman yargılayacak bir şey olsa koşa koşa geliyosun alıntılamadan lafı sokup gidiyosun sonra biz atarlanmış gibi duruyoruz.brek brek brek sakinim cınım
ilgilenmiyorum ayyyyyyyyyyyyyy fenalıklar geldi gene
selametle
ilk alıntılamadan yazan kimdi ?lafı çak sonra aa sussun karşıdakiilgilenmiyorsun ama ne zaman yargılayacak bir şey olsa koşa koşa geliyosun alıntılamadan lafı sokup gidiyosun sonra biz atarlanmış gibi duruyoruz.
bakire olmayan herkişinin konusuna kendinene yapıyorsun sen tandanslı şeyler yazma o zaman.Senin yaptığın karşıt görüş sunmak değil çok hassas konularda pata küte yazıyorsun.Biri gelip buraya evlenmeden önce yapmadın mı kendine naptın sen yazsa ortalığı yıkarsın,her konuyu ama her konuyu dine,imana,namusa,bekarete çekiyorsun,yasak olduğu halde.Bunu sürekli yapıyorsun ve ben artık patladım,kusura bakma.Milletin bekaretine bilmemnesine laf edeceğinize gidin forumda bambaşka bölümler var oralara yazın,şöyle her konuda bişekil dine namusa çekip laf sokanlara sinir oluyorum ,sana da sinir oluyorum,görüşürüz.ilk alıntılamadan yazan kimdi ?lafı çak sonra aa sussun karşıdaki
bende herkes gibi fikrimi yazdım
senin düşünceni yazma özgürlüğün varsa benimde var
yargılamadım konu sahibini öngörülerimi söyledim
belki onun için bi önemi yoktur ama bi başkası okur ha evet der hak verir yoruma
sonra bi başkası gelir senin yorumu okur yaa evet haklı yazmış brek abla der
olay bu kadar basit
karşıt görüşe tahammülün yok
niye BAN a illa benle gitmek istiyon
BAN a benle gidiyorsan BAN dan benle çıkıyorsan
zarın önemi yok anladıkta hamile kalmaktan korkuyosun ya hamile kalırsan adam ortada bırakırsa o zaman napcan yine arkasında durabilcenmi yoksa başkasıyla beraber olup ondandamı hamile kalcan ama tabi onunda kolayı var aldırırverirsin nolcakBakire değilsin diye beni istemiyorsa o adamla inanın hiç işim yok. Ben ilişkiyi yaşamadan önce de tampon kullanıyordum o zarın benim için ufacık bir anlamı yok. Diktirme gibi bir şeyi asla asla yapmayacağım. Yorumunuz için teşekkürler.
sonumuz tüpe doğru gidiyo zaten onunda garantisi yokkiKonuyla alakalı değil amabu tip konulara girip yok biz yapamıyoruz yok bir biz beceremedik yazan bebek sahibi olmaya çalışan arkadaşlar tüp bebek yapın benim gibi çifter çifter olsun sizinde ama şu konulara ha bire aynı yorumlarımı yapmayın reca ederim
Belli bir yaşa geldikten sonra hala böyle yazıp eğlenmek nedir ben gerçekten anlamıyorum. 20 yaşımda inan sizden daha olgunum. Umarım eğlenmişsinizdir. Teşekkürler.
yazdığının çoğunu aanlamadımbakire olmayan herkişinin konusuna kendinene yapıyorsun sen tandanslı şeyler yazma o zaman.Senin yaptığın karşıt görüş sunmak değil çok hassas konularda pata küte yazıyorsun.Biri gelip buraya evlenmeden önce yapmadın mı kendine naptın sen yazsa ortalığı yıkarsın,her konuyu ama her konuyu dine,imana,namusa,bekarete çekiyorsun,yasak olduğu halde.Bunu sürekli yapıyorsun ve ben artık patladım,kusura bakma.Milletin bekaretine bilmemnesine laf edeceğinize gidin forumda bambaşka bölümler var oralara yazın,şöyle her konuda bişekil dine namusa çekip laf sokanlara sinir oluyorum ,sana da sinir oluyorum,görüşürüz.
Çocuk nasıl olur bilmediğime emin misiniz? Sadece ayrıntıcıyım ve inanın bu sizi hiç ilgilendirmez. Kahverengi lekelenme oldu ve yerleşme kanaması olma ihtimalini soruyorum ve bilene soruyorum. Fikriniz yoksa yorum da yapmayın saldırmayın da . Çocuk gibisiniz ya hadi selametle.çocuk nasıl olur daha bunu bilmeden ilişkiye girebilme olgunluğu kastettiğiniz şey sanırım..
şükredinki böyle bişeyde hamile kalmadınız..ömür boyu bunun utancıyla yaşayan bir çocuk dünyaya gelmiş olcaktı aksi takdirde...
Hanımefendi ben korunmasam böyle konuşabilirsiniz ama korunuyorum ve benim cinsel hayatım.zarın önemi yok anladıkta hamile kalmaktan korkuyosun ya hamile kalırsan adam ortada bırakırsa o zaman napcan yine arkasında durabilcenmi yoksa başkasıyla beraber olup ondandamı hamile kalcan ama tabi onunda kolayı var aldırırverirsin nolcak
sonumuz tüpe doğru gidiyo zaten onunda garantisi yokki
üzerime alındım cevap veriyorum ben ve benim gibi bir çok kişinin bebek hasretiyle yanıp tutuştuğu bu ortamda insanlarla dalga geçer gibi sürtündüm hamile kalırmıyım, adet oldum ama yinede hamilemiyim gibi saçma sapan sorular sorup benim gibilerin yarasına basanlara, bende dalga geçerek cevap veriyorum ve bu gördüğüm her konuya böyle olcakkız once ılımlı yaklasmıs ya cemkırmemıs ya hemen dalgaya almıslar neymıs evlenmeden once yasanıomusta onlar mı bılmıyolarmıs onların cocugu olmuyomusta.Allah herkesin kalbine göre veriyo. sorulan soruya cevap ver bılmıyosan sen kımsın de dalga gecıosun mılletle. aksam aksam sınır oldum. avukatı da deılım ama neden boyle bu mıllet neden fesat anlamıs deılım herkesın ozel hayatı kendıne sizeeeeenneeeeeeee
Çocuk nasıl olur bilmediğime emin misiniz? Sadece ayrıntıcıyım ve inanın bu sizi hiç ilgilendirmez. Kahverengi lekelenme oldu ve yerleşme kanaması olma ihtimalini soruyorum ve bilene soruyorum. Fikriniz yoksa yorum da yapmayın saldırmayın da . Çocuk gibisiniz ya hadi selametle.
Sizden izin alıp mı konu açıcaktık acaba sanki inadınıza yapıyprum. Umarım çocuğunuz olurüzerime alındım cevap veriyorum ben ve benim gibi bir çok kişinin bebek hasretiyle yanıp tutuştuğu bu ortamda insanlarla dalga geçer gibi sürtündüm hamile kalırmıyım, adet oldum ama yinede hamilemiyim gibi saçma sapan sorular sorup benim gibilerin yarasına basanlara, bende dalga geçerek cevap veriyorum ve bu gördüğüm her konuya böyle olcak
üzerime alındım cevap veriyorum ben ve benim gibi bir çok kişinin bebek hasretiyle yanıp tutuştuğu bu ortamda insanlarla dalga geçer gibi sürtündüm hamile kalırmıyım, adet oldum ama yinede hamilemiyim gibi saçma sapan sorular sorup benim gibilerin yarasına basanlara, bende dalga geçerek cevap veriyorum ve bu gördüğüm her konuya böyle olcak
Oofff break offf, bu ülkeden genel kabul görmüşün dışına çıkarsan, çıktığın gibi bir de dile getirirsen vay haline.kendimi bıçaklamadım,seks yaptım sakin ol..pişman olmam,hücre zarından hallice bir şeyin kanamasına takmış adamla işim olmaz benim.
Bende aynısını dedim ama senin cevap daha süperBen de bu tip konularin ya da kurtaj konularinin bebegi olmayanlarla ne alakasi var onu anlamiyorum. Sanki arkadas sevismeyince ya da kurtaj olmayinca rahminize bebek mi dusecek?
Herkesin kendi yumurtasi kendi spermi yav
Bende aynısını dedim ama senin cevap daha süper
Ahahaha milletin de işi gücü yok, sizin yaranıza tuz basmak için, hamilelik konusu açacaküzerime alındım cevap veriyorum ben ve benim gibi bir çok kişinin bebek hasretiyle yanıp tutuştuğu bu ortamda insanlarla dalga geçer gibi sürtündüm hamile kalırmıyım, adet oldum ama yinede hamilemiyim gibi saçma sapan sorular sorup benim gibilerin yarasına basanlara, bende dalga geçerek cevap veriyorum ve bu gördüğüm her konuya böyle olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?