- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
Amiinnnamiiinnn canım inşallah uğur getırsın dıye actıımmm hepimiz burdan hamıle olalım çıkalım ınsallahh :)
Insallahhhh canim hosgeldin aramizaİnşallah bu Topic hepimize uğur getirir
benım de gecen ay adetıme on gun kala göguslerım agırmıstı baya kasıklarımda da batma vardı yanı ınsallah bunlar adetın degıl bebısın habercısıdır canımKizlaar benim gögüslerim agriyo hafiften ve kasıklarım adetim 12 yada 14 ünde olcaktım ama erken olcak galiba yine..
İnsallah ama sanmiyorum canimyaa..Hissederim gibi geliyo bana...Bugün incir aldim adetten sonra baslicam esimede yedircem..Siz denediniz hic kizlar?benım de gecen ay adetıme on gun kala göguslerım agırmıstı baya kasıklarımda da batma vardı yanı ınsallah bunlar adetın degıl bebısın habercısıdır canım
ben ıncır yedım ya bu ay yumurtalarım ıkı tane gelısmeden catladı sonra dahada gelısmedıİnsallah ama sanmiyorum canimyaa..Hissederim gibi geliyo bana...Bugün incir aldim adetten sonra baslicam esimede yedircem..Siz denediniz hic kizlar?
Canim benim esimde de bendede sıkıntı var..Benim tiroid onun morfoloji..Esime bitkisel bi ilac verdi doktor 300 tl..onun icinde hersey var. Bir ay oldu kullaniyo biraz daha iyi diyo esim..Senin sorun varmi?ben ıncır yedım ya bu ay yumurtalarım ıkı tane gelısmeden catladı sonra dahada gelısmedıama ben klomen de kullandım ıkısı bı arada kotu etkı etmıs olabılır ıncır ıyı dıorlar esıne folık asıt ver gunde bı tane ben de baslıycam benım adama vermeye bı adet oluyum
benım sorun pko canım ama hap tedavısıne cevap verıyorum ılk yumurtladıgım ayda aşılama yaptırcam belkı de onumuzdekı ay olur bılemıyorum rabbım ne zaman kımset ederse artık tiroıd kaç çıkıor sen de bende de hamılelıkte tıroıd sorunu çıkıor son gebelıgımde 6 ya cıkmıstı eutroyx dıye bı ılaç içiodum 1.5 cıvarıy-nda seyredıodu tıroıdımCanim benim esimde de bendede sıkıntı var..Benim tiroid onun morfoloji..Esime bitkisel bi ilac verdi doktor 300 tl..onun icinde hersey var. Bir ay oldu kullaniyo biraz daha iyi diyo esim..Senin sorun varmi?
canım sen ne zamandır ıstıyosun halın nedır anlat bakalım :)Hosbulduuukkk
Bende ayni ilaci kullaniyorum canim..7.50 cikmisti..2 ay önce testlerim yapildi gebelik icin sorun varmi diye orda cikti...Gecen ay kontrole gittim1.5 a düsmüs ama doktor devam dedi hamilee kalirsan yüksek olmasin dedi..Esiminde hormonlari bozuk ya testesteron mu ne..benım sorun pko canım ama hap tedavısıne cevap verıyorum ılk yumurtladıgım ayda aşılama yaptırcam belkı de onumuzdekı ay olur bılemıyorum rabbım ne zaman kımset ederse artık tiroıd kaç çıkıor sen de bende de hamılelıkte tıroıd sorunu çıkıor son gebelıgımde 6 ya cıkmıstı eutroyx dıye bı ılaç içiodum 1.5 cıvarıy-nda seyredıodu tıroıdım
anladım canım dr gereklı ılacı vermıstır zaten ama spermler 3 ay da uretılıyo yanı gecen ay basadıysa onumuzdekı ay kalıtelı olurlar bırde polen tavsıye edıyorum sen de kullan onu sute karıstırıp ıcın ay tadı benım damak tadıma uygun degıl ama çok faydalı ama hakıkı polen olcakBende ayni ilaci kullaniyorum canim..7.50 cikmisti..2 ay önce testlerim yapildi gebelik icin sorun varmi diye orda cikti...Gecen ay kontrole gittim1.5 a düsmüs ama doktor devam dedi hamilee kalirsan yüksek olmasin dedi..Esiminde hormonlari bozuk ya testesteron mu ne..
Doktor da 3 ay süre verdi..subat mart gibi gidicez canim esime kalsa öbür ay gidecekde ben bekleyelim diyorum..OZaman spermlere bakilacak.Polen ben kullandim yazin...Ama esim nefret ediyo..anladım canım dr gereklı ılacı vermıstır zaten ama spermler 3 ay da uretılıyo yanı gecen ay basadıysa onumuzdekı ay kalıtelı olurlar bırde polen tavsıye edıyorum sen de kullan onu sute karıstırıp ıcın ay tadı benım damak tadıma uygun degıl ama çok faydalı ama hakıkı polen olcak
asıl o kullansın ona daha faydalı gınseng tohumumu ne varmıs erkekler için o da ıyıymıs cnm ben kocama keçı boynuzu yedırıyordum işte kımyasal gebelıgım olduDoktor da 3 ay süre verdi..subat mart gibi gidicez canim esime kalsa öbür ay gidecekde ben bekleyelim diyorum..OZaman spermlere bakilacak.Polen ben kullandim yazin...Ama esim nefret ediyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?