hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

CikTE="aclya, post: 38157445, member: 73766"]Allah'ım en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah.Nasıl dayandınız 13 sene..[/QUOTE]
Cok zor arkadaşlarallahim kimseyi evlat oözlemiyle yakmasin gecen sene ilk defa tüp bebek denedik ikizlerine hamile kaldim 5;5 aylik erkendogum oldu kaybettim

asıl o kullansın ona daha faydalı gınseng tohumumu ne varmıs erkekler için o da ıyıymıs cnm ben kocama keçı boynuzu yedırıyordum işte kımyasal gebelıgım oldu
Keci boynuzuna bikacgun oldu bende yediriyorum canim..Adrenalin önümüzdeki ay sen kalcan gibi geliyo bana hayirlisii:)
Merhabalar,topiğin hayırlı olsun bebişlerimiz gelir inşallahh :KK46:
Hosgeldin canim..

13 yildir bende evlat özlemi cekiyorum
ayy insallah daha fazla bekletmez rabbim canim kavusturur hayirlisiyla..

Ben 12 yildir doğum evinde normal doktorlara gittim hep maddi durumumuz iyi değil maalesef olmadi gecen sene nisan ayında yaptirdik ilk denemenizi ama sonu çok aci oldu Rabbim öyle uygun gördü kizin ve oğlum meleklerin gitti Rabbimdaha cçok sevmis

Canim allah sabir versin zordur tabii..Ama yine olacak Allahin izniyle uzulme..

Son düzenleme:
Keci boynuzuna bikacgun oldu bende yediriyorum canim..Adrenalin önümüzdeki ay sen kalcan gibi geliyo bana hayirlisii:)

Hosgeldin canim..

ayy insallah daha fazla bekletmez rabbim canim kavusturur hayirlisiyla..
ah canım ınsallah olur onumuzdekı ay ama tedavı olmuycam bılmıom bugun adetımın 28. gunu kaç gun sonra gelecek adetım bılemıyorum bı gelsın rahımın yumurtlıkların durumuna gore karar verecez hormon sonuclarına gore ıste bakalım hayırlısı canım hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun bızımle olsun ınsallahh

ah canım ınsallah olur onumuzdekı ay ama tedavı olmuycam bılmıom bugun adetımın 28. gunu kaç gun sonra gelecek adetım bılemıyorum bı gelsın rahımın yumurtlıkların durumuna gore karar verecez hormon sonuclarına gore ıste bakalım hayırlısı canım hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun bızımle olsun ınsallahh
Aminn...

Ben 12 yildir doğum evinde normal doktorlara gittim hep maddi durumumuz iyi değil maalesef olmadi gecen sene nisan ayında yaptirdik ilk denemenizi ama sonu çok aci oldu Rabbim öyle uygun gördü kizin ve oğlum meleklerin gitti Rabbimdaha cçok sevmis
canım cok uzuldum bende ıkı oglumu kaybettım ıkı de kımyasal yasadım :(

Back
X