- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
sağol canım hayırlı ugurlu olur ınsallah hepımıze hoşgeldın ınsallahhh gelırler bol hamılelı olur topıgımızMerhabalar,topiğin hayırlı olsun bebişlerimiz gelir inşallahh
ınsallah canım hayırlısıyla hepimiz tez zamanda yazarız buraya çalışmalar ne zamandan berı var sızdeHayirli olsun topiginiz inşaallah hepimiz hamile haberlerimizi yazariz buraya
baya olmus senın de bende 3.5 yılı gectı burası ugurlu gelecek olucak bebışlermız13 yildir bende evlat özlemi cekiyorum
Allah'ım en kısa zamanda bir evlat nasip eder inşallah.Nasıl dayandınız 13 sene..13 yildir bende evlat özlemi cekiyorum
Keci boynuzuna bikacgun oldu bende yediriyorum canim..Adrenalin önümüzdeki ay sen kalcan gibi geliyo bana hayirlisii:)asıl o kullansın ona daha faydalı gınseng tohumumu ne varmıs erkekler için o da ıyıymıs cnm ben kocama keçı boynuzu yedırıyordum işte kımyasal gebelıgım oldu
Hosgeldin canim..Merhabalar,topiğin hayırlı olsun bebişlerimiz gelir inşallahh
ayy insallah daha fazla bekletmez rabbim canim kavusturur hayirlisiyla..13 yildir bende evlat özlemi cekiyorum
ah canım ınsallah olur onumuzdekı ay ama tedavı olmuycam bılmıom bugun adetımın 28. gunu kaç gun sonra gelecek adetım bılemıyorum bı gelsın rahımın yumurtlıkların durumuna gore karar verecez hormon sonuclarına gore ıste bakalım hayırlısı canım hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun bızımle olsun ınsallahhKeci boynuzuna bikacgun oldu bende yediriyorum canim..Adrenalin önümüzdeki ay sen kalcan gibi geliyo bana hayirlisii:)
Hosgeldin canim..
ayy insallah daha fazla bekletmez rabbim canim kavusturur hayirlisiyla..
aminnnnnAllah'ım en kısa zamanda size ve isteyen tüm herkese bebişlerini nasip etsin
Aminn...ah canım ınsallah olur onumuzdekı ay ama tedavı olmuycam bılmıom bugun adetımın 28. gunu kaç gun sonra gelecek adetım bılemıyorum bı gelsın rahımın yumurtlıkların durumuna gore karar verecez hormon sonuclarına gore ıste bakalım hayırlısı canım hayırlı zamanda hayırlı evlat olsun bızımle olsun ınsallahh
amınn cane hosgeldın safa getırdın ınsallah ugur getırcekcane hayırlı olsun uğur getirir inşallah
İmsallah hepimiz ard arda yazariz hamileyimmm diye uzun uzunnnnamınn cane hosgeldın safa getırdın ınsallah ugur getırcek
canım cok uzuldum bende ıkı oglumu kaybettım ıkı de kımyasal yasadımBen 12 yildir doğum evinde normal doktorlara gittim hep maddi durumumuz iyi değil maalesef olmadi gecen sene nisan ayında yaptirdik ilk denemenizi ama sonu çok aci oldu Rabbim öyle uygun gördü kizin ve oğlum meleklerin gitti Rabbimdaha cçok sevmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?