- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.228
- 348
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.201
bu ay da olmadı yacanim umit hep olmali bak benim 12. ayda oldu sukurler olsun...elbet bir gun olacak insallah...guzel hanerlerinizi okuyacagim sizin de...
benim bugun adetten sonraki 19. gunum sıvı beyazımsı akıntım var. acaba gebelik olabilir mi :) çarşamba gunu pregestrn baktırırırken gebelik teiti de yaparız dedi doktor, beklemek zor yaavalla canım oldu o zaten ovulasyon belirtisi yanılmıyorsam. ama herkese göre değişebiliyor. diğerinde olan şey sende aynı belirti olcak diye kesin bişi yok, ben öyle çok umutlanıp testte negatif gördüğüm için artık beklemeye karar verdim. adet olmazsamda en az 1 hafta test falan yapmayacağım.
canım tavsiyem şudur ki hamilemiyim düşünme, kesin yine hamile değilim falan diye geçir içinden ona alış. sen işini kış tut ta yaz çıkarsa bahtına, yıkılmaktan iyidir. :)benim bugun adetten sonraki 19. gunum sıvı beyazımsı akıntım var. acaba gebelik olabilir mi :) çarşamba gunu pregestrn baktırırırken gebelik teiti de yaparız dedi doktor, beklemek zor yaa
sağol canım :) ama 3 gündür sinüzitiçin de antibiyotik içiyrm, gerçi hamile isem anca bu 1-2 güne rahme yerleşmesi lazım, korkuyrm antibiytk kullandğım içincanım tavsiyem şudur ki hamilemiyim düşünme, kesin yine hamile değilim falan diye geçir içinden ona alış. sen işini kış tut ta yaz çıkarsa bahtına, yıkılmaktan iyidir. :)
ben geçen ay çok ağır grip olmuştum direndim ilaç kullanmadım içim rahat etmezdi.sonra bi baktım hamile falan değilim :/sağol canım :) ama 3 gündür sinüzitiçin de antibiyotik içiyrm, gerçi hamile isem anca bu 1-2 güne rahme yerleşmesi lazım, korkuyrm antibiytk kullandğım için
valla mecbur kaldım antibiyotiğeben geçen ay çok ağır grip olmuştum direndim ilaç kullanmadım içim rahat etmezdi.sonra bi baktım hamile falan değilim :/
olsun canım hamileliğinden haberin olmadığı sürece Allah korurmuş.valla mecbur kaldım antibiyotiğe
amin inşallah canımolsun canım hamileliğinden haberin olmadığı sürece Allah korurmuş.
5-6 mart ta olmam lazım. inşallah olmammamin inşallah canımsenin beklenen adet tarihin ne zaman ? benim ovulasyn 23 şubatta oldu.
inşallah hayırlısıyla olmazsın canım. diğer adet döngülerine göre herhangi bir değişiklik var mı batma ağrı vs. ?5-6 mart ta olmam lazım. inşallah olmamm
benim psikolojm gitti alt üst oldu. miğdem bulandığıda oldu, aşerdiğimde, kasıklarımın battığıda, son 2 gündür hiç bişi yok. bu belirtiler psikolojik herhalde. biraz kafamı rahatlatmam lazım diye düşünüyorum.inşallah hayırlısıyla olmazsın canım. diğer adet döngülerine göre herhangi bir değişiklik var mı batma ağrı vs. ?
Kuzummm benim de hic yumurtam olmadi tupten baska da yolum yokmus buyuksehir yolu gozuktu bizebu ay da olmadı yanegatifi görmemek için kaç gündür kendimi tutyodum yeni yaptım gebelik testi yine koca bi negatif. adet de olacak gibiyim deli gibi iştah açılması durumu yaşıyorum.. moralim çok bozuk. bu ay prl ile tsh yı bi sorayım tekrar ilaç kullanayım olmazsa çünkü yumurtlamadım bu ay yine yumurtlama testleri de hep açık çizgi idi. inşallah verebiliriz güzel haberleri de artık ama nası diyim sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum offf
Slm adre.. Yumurta rezervine baktirdin mi? Amh testi yapıldı mi?Kuzummm benim de hic yumurtam olmadi tupten baska da yolum yokmus buyuksehir yolu gozuktu bize
daha önce iğneyle yumurtlaman oluyodu ama neden şimdi böyle dediler ki?Kuzummm benim de hic yumurtam olmadi tupten baska da yolum yokmus buyuksehir yolu gozuktu bize
AYNEN bendede öyle, ya döllenme oldu ya da beynimiz bize oyun oynuyr. doktor anneme gençken rahmin ters demiş ama annem bana hamile kalmış :) :) bende tüm tahliller normal buna rağmen gebelik yok. annem takipli yapmaya çalıştığın için olmyr dedi. eğer gebe değilsem bu ay ovulasyn testi falan yapmıcam, adetten sonra kaplıcaya gidicem 2 gun dinlenicem şifalı sularda inş .benim psikolojm gitti alt üst oldu. miğdem bulandığıda oldu, aşerdiğimde, kasıklarımın battığıda, son 2 gündür hiç bişi yok. bu belirtiler psikolojik herhalde. biraz kafamı rahatlatmam lazım diye düşünüyorum.
ya bu kaplıca işi benim kafamı karıştırdı açıkçası. herkes bana aynı tavsiyede bulundu ama spermler sıcakta ölmüyormu yahu :)) kafamda deli sorularAYNEN bendede öyle, ya döllenme oldu ya da beynimiz bize oyun oynuyr. doktor anneme gençken rahmin ters demiş ama annem bana hamile kalmış :) :) bende tüm tahliller normal buna rağmen gebelik yok. annem takipli yapmaya çalıştığın için olmyr dedi. eğer gebe değilsem bu ay ovulasyn testi falan yapmıcam, adetten sonra kaplıcaya gidicem 2 gun dinlenicem şifalı sularda inş .
bu ay da olmadı yanegatifi görmemek için kaç gündür kendimi tutyodum yeni yaptım gebelik testi yine koca bi negatif. adet de olacak gibiyim deli gibi iştah açılması durumu yaşıyorum.. moralim çok bozuk. bu ay prl ile tsh yı bi sorayım tekrar ilaç kullanayım olmazsa çünkü yumurtlamadım bu ay yine yumurtlama testleri de hep açık çizgi idi. inşallah verebiliriz güzel haberleri de artık ama nası diyim sanki hiç olmayacak gibi hissediyorum offf
ya bu kaplıca işi benim kafamı karıştırdı açıkçası. herkes bana aynı tavsiyede bulundu ama spermler sıcakta ölmüyormu yahu :)) kafamda deli sorular
canım ya üzülme evresini de geçtim sanırım gerçi an be an duygularım deişiyo ben bile yakalayamıyorum artık. bi ara aklıma geliyo oturup ağlıyorum bi ara hiç olmayacakmış gibi hissedip bıkkın umitsiz umarsız bi ruh haline bürünüyorum eşimle tartışınca olmasın zaten şu evliliğin haline bak falan diyorum kızıyorum 3-5 ay sonraki tatil planımın her aşamasına bi b planı yerleştiriyorum çocuk olursa böyle olmazsa böyle yaparız falan die. karma karışık durumlar..insan umutla bekleyip her ay olmayınca insan çok üzülüyor , özellikle o belirtilerin hepsini kendinde görüp yaşayıp hamile gibi gezinip ortalıkla olmayınca insan çok üzülüyor ne yapalım bizim de sınavımız buymuş ama çok zor gerçekten allahım hayırlısını nasip etsin ne yapalım yapacak birşey yok doktorların eline kaldık
hadi bakalım inşallah Allah şifa versin inşallah hepimize..erkekler girmeyecek sıcak suya :) benim kızkardeşim yıllarca acayip adet sancısı çekerdi, evlendiğinde balayına lüks bir termal dtele gittiler, gittiklerinin 2. gününde böbrek kumlarını döktü, meğer yıllarca adet sancısı diye kum sancısı cekmis :) işe yaradı yani, belki bize de iyi gelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?