hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

daha önce iğneyle yumurtlaman oluyodu ama neden şimdi böyle dediler ki?
Yok kuzum burdaki dr ignenin takibi cok zor bilmem ne falan diyor fakulteye gittom ordada tup bebek dediler belki bir kez daha igne deneyebilirmisiz bi gidip muayene olacagim insallah vardir bir sansim daha

:) aynen eşimle sorun olunca allah biliyor da vermiyor diyorum :) ama her şeyde öncelik aklımda bebek zaten haplar ve iğneler sayesinde sadece 14 mm olan 3 yumurtam var bir tane de 13 mm onların ağrısı da sürekli kendisini hatırlatıyor :) ayrıca adet günü yaklaştıkça wc ye gitmekteki stres sürekli oraya taşınıyorum resmen sonra kırmızıları gör yine doktor yine ilaçlar amaaan zor işler direk tüp bebek mi yapsak ki bu ay doktora diyeceğim yine olmazsa tüp yapalım diye ama o rahim filmi falan diyordu

Slm adre.. Yumurta rezervine baktirdin mi? Amh testi yapıldı mi?
Gerek gormediler fsh 3.60 idi en son bakmadilar ona klomen icince 15 tane falan yumurtladim hicbirine yetemedim haliyle hic icmesem kendiliginden olacakti belki de nasil iste hangi gun bakiliyor ina adet olunca gidicem onu da isterim

Gerek gormediler fsh 3.60 idi en son bakmadilar ona klomen icince 15 tane falan yumurtladim hicbirine yetemedim haliyle hic icmesem kendiliginden olacakti belki de nasil iste hangi gun bakiliyor ina adet olunca gidicem onu da isterim

Amh testi için zaman farketmiyor canım. En azından yumurta rezervin ne bilirsin. Tabi bu benim düşüncem. Ben baktirmistim.

canım ya doktora gitmekten de usandım beni hiç sallamıyolar zaten gittiğim git 3-5 ay dene olmazsa gel diodu. belki tek doktora gitsem daha güzel olur. dinlemedikleri için ben sıkıntımı anlatamıyorum ki.diğerlerinin çektiği usgleri falan götürüyorum bakmıyolar. burda zaten bi tane hastane var. memlekette farklı doktorlara falan gittim. bu ayın sonunda yine bi gidicem memlekete inşallah o zaman ben gideyim orda tekrar. hatta randevumu da alayım şimdiden

Amh testi için zaman farketmiyor canım. En azından yumurta rezervin ne bilirsin. Tabi bu benim düşüncem. Ben baktirmistim.
Baktirim cnm adet olunca gidicem onu da istiyim belki tukenmek uzeredir ne belli ama fsh la iliskili degil mi o acaba

tabi aynı doktora gitmek önemli gerçi doktor da iyiyse tabi ben bir yıl boyunca aynı doktora gittim sürekli aynı tedaviyi yaptı sonra bu ay değiştirdim adam ilk muayene de yara olduğunu, her ay yumurtlamadığımı falan söyledi ne yapsak bilemiyorum birine umut bağlayıp birkaç ay deneyip olmayınca hemen değiştirmek gerek sanırım

adete 7 gun var, benim bugun midem bulanmaya başladı, göbeğimin aşağısında hafif bir sancı başladı

takılma takılma görmezden gel boşver ne olursa olsun
ya annem anlatıyr ağzım açık dinliyrm, bizim zamanımızda ne test vardı ne başka bişy diyor, elde çamaşırda yıkardık eğilip kalkardık koşuştururduk vb. şeyler diyor, bu zamanın gençleri daha embriyo rahme tutunmadan hamililik belirtisi diye aşermeye bile başlıyrlar diyor bizim canımız pek tatlı yaaa

kızlar merhaba bende 1.5 yıllık evliyim ve 6 aydır korunmuyorum ama hamile kalamadım.Sizinle aynı derdi yaşıyorum yani.Bol bol dua edelim ve hayırlı zamanda hayırlı evlat isteyelim.İnşallah rabbim hepimize de nasip eder

ben 2,5 yıldır çabalıyorum ama sonuç halaa negatif. artık hiç pozitif olmayacak gibi hissetmeye başladım. herkesin gönlüne göre olsun.

ben 2,5 yıldır çabalıyorum ama sonuç halaa negatif. artık hiç pozitif olmayacak gibi hissetmeye başladım. herkesin gönlüne göre olsun.
Ben de hiç olmayacak gibi hissediyorum bugün pönküre pönküre ağlayasım var adetim gecikti 1 gün ama negatif kurban olduğum Rabbim ol de hayırlısıyla.. Sabır ver güç ver bize.. Moralim çok kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…