- 21 Mart 2015
- 57
- 28
- 13
- 32
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.681
canim pkoluyum iki ayda bi adet goruyodum evlendm bebek cok istiyorduk adet duzenszligi nednyle doktra gittim pkolu oldgmu ogrendim diger ay adetinim üçüncü gunu gel dedi o zmana kadar sogan kürü yaptim adet olncada ucuncu gnu gittim klomen verdi kullandım bitince de catlatma ignesi yapti onbes gun sonra hamile oldugumu öğrendimKizlaar.. Sincik ben 26 martta adet oldum ve bugün temizlendjm.. Aklıma takilan bizim. Bİrlikte olmamiz gereken günler hangisi. 14. gun diyorlar.. Veya ben biz yarından baslayip gün asiri birliktelik mi yapsak.. O tarihi bilenler yardimci olarlar mi?
Amin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik haberini almayı nasip etsinSogan kuru sayesnde oldgna inaniyorum Rabbim olmayan herkesin yuzunu guldursun insallahhhh
Bndr de o sekilde kistler var pko adet duzensizligi tuglenmeKilo vermen coooook guzeelll... Çok sevindim senin adina. Benim kistlerim inci gibi dizili usgde belli de oluyor. Bende erkek tipi kilo alma, tuylenme, sacta ciltte yağlanma oldu.. Ama ben biz çok zor dönemler geçirdik.. Daha genciz ve aci bir kaybimiz oldu.. Yeni yeni toparlanabiliyoruz. Üzüntü stres skinti hersey var yani
Amin canim benim dualrm szinle hep baakrdim burdan yorumlara takip edrdm hamileym diyen birini gorunce sevinir moral olurdu bnde sirf onun icn yazmak istedim pko cokda zor bi hastlk değil uzulmeyin Rabbime dua edin dünya dua uzerineAmin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik haberini almayı nasip etsin
canim pkoluyum iki ayda bi adet goruyodum evlendm bebek cok istiyorduk adet duzenszligi nednyle doktra gittim pkolu oldgmu ogrendim diger ay adetinim üçüncü gunu gel dedi o zmana kadar sogan kürü yaptim adet olncada ucuncu gnu gittim klomen verdi kullandım bitince de catlatma ignesi yapti onbes gun sonra hamile oldugumu öğrendim
a
soğan kürünü de yaptı canım.. seyi merak ettim klomen ve çatlatma iğnelerini hangi durumda yapıyorlar. ben gidiyorum dra 9 ay oldu kimseden böyle bir tedavi önerilmediBencede bekleme canim ben evliligmn dördüncü ayi gittim bekle bi yil dur bakalm filan dediler kimseyi dinlemedim gittim iyiki gitmişim yoksa hala her ay hamile kalicammi acaba diye dusunup kafa yorucktm.bence sogan kuru yap bi ay ondan sonrada git versn ilaci
Nasil onerilmez ya bu bebek tedavisi icin herkese veriliyoo bence doktrnu degistr veya sor doktorna ben gider gitmez ilk bunu verdi doktorum sagolsn. Sen pko olarak mi tedavi goruyosunsoğan kürünü de yaptı canım.. seyi merak ettim klomen ve çatlatma iğnelerini hangi apıyorlar. ben gidiyorum dra 9 ay oldu kimseden böyle bir tedavi önerilmedi
2 dr gittim.. ikiside pco için ilaçlar vardı. klomen hiç vermediler.Nasil onerilmez ya bu bebek tedavisi icin herkese veriliyoo bence doktrnu degistr veya sor doktorna ben gider gitmez ilk bunu verdi doktorum sagolsn. Sen pko olarak mi tedavi goruyosun
Ilacin ismi ne2 dr gittim.. ikiside pco için ilaçlar vardı. klomen hiç vermediler.
Canim benim doktrum dediki pko nun tedavisii yok sadece adetini duzenlemek istersen tedavisi var o kistler icn ilac yok dedi gercekden de arastrdim dogru. Iki türlü tedavi var birisi bebek isteyenler icin klomen tedavisi digeri de bebek dusunmeyenler icn dogum kontrol hapi o hap kullandgn surece bebek den korunuysn ama adetini duzenliuormus ben bebek istiyorum dedim klomen verdi2 dr gittim.. ikiside pco için ilaçlar vardı. klomen hiç vermediler.
Canim benim doktrum dediki pko nun tedavisii yok sadece adetini duzenlemek istersen tedavisi var o kistler icn ilac yok dedi gercekden de arastrdim dogru. Iki türlü tedavi var birisi bebek isteyenler icin klomen tedavisi digeri de bebek dusunmeyenler icn dogum kontrol hapi o hap kullandgn surece bebek den korunuysn ama adetini duzenliuormus ben bebek istiyorum dedim klomen verdi
Ins gelir bi an once canim benimm dua edyrm.Benimde yumurtlama sorunm vardi gulm kklomen zaten yumurta oluşması ni saglayan bi ilaç catlatma igneside o oluşan yumurtayi catlatmak icn. Zaten bu olusan yumurtalar catlayamazsa kiste donusuyormus buda surekli oldgu icn pko olusymsCanim iki Dr da bebek istediğimi biliyorlar.. Adet olabilmem için yumurtaliklarimin düzenli calismasi gerek. Calissin ki catlasinlar.. 2 aydir adet görüyorum. Ama obur aya adet düzensizliğim olursa dra gidi cem ve klomeni soylicem. Bu arada spora yazildim kilo vermeme yardimci olacak
İnsallah. Bakalım ne vakit gelecek bebisimiz
Zayiflamalda cok onemli . Ben kilolu degildm o avantjm vardiaskiminasonemost: 40290221 .!.:Canim iki Dr da bebek istediğimi biliyorlar.. Adet olabilmem için yumurtaliklarimin düzenli calismasi gerek. Calissin ki catlasinlar.. 2 aydir adet görüyorum. Ama obur aya adet düzensizliğim olursa dra gidi cem ve klomeni soylicem. Bu arada spora yazildim kilo vermeme yardimci olacak
İnsallah. Bakalım ne vakit gelecek bebisimiz
Canım merhaba :) durumlar nedir?kızlar birgün hamile olursam; bu ay hiç kafaya takmamıştım cümlesini kurmayacağım, sözbu ay mesela evime kv geldi, 1 haftadan fazla kaldılar, hiç yanaşamadım eşime. tam onların gittiği gün, akıntım değişmişti, bugün ovulasyon olabilir dedim, zaten özlemiştik birbirimizi bir tane ilişki olmuş oldu yani, sonra bikaç gün yine olmadı, şimdi de adetim yaklaştı zaten. aslında çok ümitli bir ay değil bu ay. bi de yukarda yazdığım, aslında kendi içimizde mutlu olmalıyız felsefesi falan, adet yaklaşınca sökmüyor 1 tek ilişkiye rağmen acaba mı diyorum. şimdi bu ay hamile olursam, aslında bu ay hiç düşünmemiştim dersem yeridir, ama yine de düşünmemiştim diyemem ki... azcık da olsa her ay ümit oluyor insanda
Beklemedeyim canım. Pazartesi ya da salı gibi adet olmayı bekliyorumCanım merhaba :) durumlar nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?