hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

canim pkoluyum iki ayda bi adet goruyodum evlendm bebek cok istiyorduk adet duzenszligi nednyle doktra gittim pkolu oldgmu ogrendim diger ay adetinim üçüncü gunu gel dedi o zmana kadar sogan kürü yaptim adet olncada ucuncu gnu gittim klomen verdi kullandım bitince de catlatma ignesi yapti onbes gun sonra hamile oldugumu öğrendim
a

Bnf
Bndr de o sekilde kistler var pko adet duzensizligi tuglenme

Amin canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bizlere de en kısa zamanda hayırlı sağlıklı gebelik haberini almayı nasip etsin
Amin canim benim dualrm szinle hep baakrdim burdan yorumlara takip edrdm hamileym diyen birini gorunce sevinir moral olurdu bnde sirf onun icn yazmak istedim pko cokda zor bi hastlk değil uzulmeyin Rabbime dua edin dünya dua uzerine

Aaaa.. Maşallah , tebrik ederim canimm ) bana henüz klomen ve catlatma iğneleri yapilmadi.. Kendi halimize birakti bir 6 ay ama adetlerim tekrar düzensiz olunca dra gideceğim hemen. Beklemicem 6 ay

Bencede bekleme canim ben evliligmn dördüncü ayi gittim bekle bi yil dur bakalm filan dediler kimseyi dinlemedim gittim iyiki gitmişim yoksa hala her ay hamile kalicammi acaba diye dusunup kafa yorucktm.bence sogan kuru yap bi ay ondan sonrada git versn ilaci

soğan kürünü de yaptı canım.. seyi merak ettim klomen ve çatlatma iğnelerini hangi durumda yapıyorlar. ben gidiyorum dra 9 ay oldu kimseden böyle bir tedavi önerilmedi

soğan kürünü de yaptı canım.. seyi merak ettim klomen ve çatlatma iğnelerini hangi apıyorlar. ben gidiyorum dra 9 ay oldu kimseden böyle bir tedavi önerilmedi
Nasil onerilmez ya bu bebek tedavisi icin herkese veriliyoo bence doktrnu degistr veya sor doktorna ben gider gitmez ilk bunu verdi doktorum sagolsn. Sen pko olarak mi tedavi goruyosun

Eger tutmazsa üç ay bu tedaviyi goruceksin eger hamilelik olusmassa asilama yapariz dedi ama cok sukur gerek kalmadi ilj denememizdehamile kaldm zaten cogunlukla klomen+catlatma ignesi ile gebelik elde ediliyorms tabi eşinde de sorun yokssa inşallah canim sen doktruna danis iste bu ilaci

2 dr gittim.. ikiside pco için ilaçlar vardı. klomen hiç vermediler.
Canim benim doktrum dediki pko nun tedavisii yok sadece adetini duzenlemek istersen tedavisi var o kistler icn ilac yok dedi gercekden de arastrdim dogru. Iki türlü tedavi var birisi bebek isteyenler icin klomen tedavisi digeri de bebek dusunmeyenler icn dogum kontrol hapi o hap kullandgn surece bebek den korunuysn ama adetini duzenliuormus ben bebek istiyorum dedim klomen verdi

Canim iki Dr da bebek istediğimi biliyorlar.. Adet olabilmem için yumurtaliklarimin düzenli calismasi gerek. Calissin ki catlasinlar.. 2 aydir adet görüyorum. Ama obur aya adet düzensizliğim olursa dra gidi cem ve klomeni soylicem. Bu arada spora yazildim kilo vermeme yardimci olacak
İnsallah. Bakalım ne vakit gelecek bebisimiz

Ins gelir bi an once canim benimm dua edyrm.Benimde yumurtlama sorunm vardi gulm kklomen zaten yumurta oluşması ni saglayan bi ilaç catlatma igneside o oluşan yumurtayi catlatmak icn. Zaten bu olusan yumurtalar catlayamazsa kiste donusuyormus buda surekli oldgu icn pko olusyms

Zayiflamalda cok onemli . Ben kilolu degildm o avantjm vardi

Merhaba kızlar :) uzun zaman oldu gorusmeyeli. Nasıl gidiyor çalışmalar? Benim adetim 4 gün geçti. Bakalım Pts kan tahlili yaptıracağım :) inşallah sonuç olumlu olur. Çünkü 12 nisanda eşimin doğum günü. Ona güzel bir hediye vermek istiyorum Rabbim hepimiz için hayirlisni nasip etsin

Canım merhaba :) durumlar nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…