hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Merhaba kızlar :) uzun zaman oldu gorusmeyeli. Nasıl gidiyor çalışmalar? Benim adetim 4 gün geçti. Bakalım Pts kan tahlili yaptıracağım :) inşallah sonuç olumlu olur. Çünkü 12 nisanda eşimin doğum günü. Ona güzel bir hediye vermek istiyorum :KK46:Rabbim hepimiz için hayirlisni nasip etsin
Pardon, sonradan okudum :) inşallah bebis vardır :KK5:

Kizlar bi sorum olucak ben kizima kardes icin ugrasiyorum ikinci icin cok zorlandim tutmyor biturlu pcos var bende doktor degistirdim diane 35 verdi bir ay kullanip adetini duzenlicek sora klomene gecip yumurtaliklarini hizlandirmis olcaz dedi bu yontem ne kadar etkiliki beni gebelige karsi koruyor hapi biraktiktan sonra korumaya devam edermikiben bebek istiyorum ama

Kizlar bi sorum olucak ben kizima kardes icin ugrasiyorum ikinci icin cok zorlandim tutmyor biturlu pcos var bende doktor degistirdim diane 35 verdi bir ay kullanip adetini duzenlicek sora klomene gecip yumurtaliklarini hizlandirmis olcaz dedi bu yontem ne kadar etkiliki beni gebelige karsi koruyor hapi biraktiktan sonra korumaya devam edermikiben bebek istiyorum ama
merhaba bende ikinci bebiş için uğraşıyorum malesef bendede pko var bende iki ay doğumkontrol hapı kullandım ama bana erkeklik hormonun çok yükselmiş aşka türlü düşmez dediler oyüzden kullandım bu ayda klomen tedavisine başladık bana kalırsa boşuna bir ay beklemeye gerek yok ben kızımada klomenle hamile kaldım doktor once söktürücü ilaç verdi onu kullandım adetin üçüncü günün hormonlarıma baktı sonrada direk klomeni verdi o ay hamile kalmıştım ama ikinciler nazlı çıktı :)

merhaba kızlar,bebiş konusunu tam kafamdan silmeye çalışıyorum tam kafam rahat olacağı zaman olur vakti var diyorum yaa.. iş yerimde iki hamile var.. sürekli konu oraya gidiyor.. ya tabii ki konuşsunlar etsinler ama ne biliyim.. benim de aklıma geliyor bende istiyorum hevesleniyorum. bunu kendime neden yapıyorum bilmiyorum ki :(

Merhaba kızlar :) uzun zaman oldu gorusmeyeli. Nasıl gidiyor çalışmalar? Benim adetim 4 gün geçti. Bakalım Pts kan tahlili yaptıracağım :) inşallah sonuç olumlu olur. Çünkü 12 nisanda eşimin doğum günü. Ona güzel bir hediye vermek istiyorum :KK46:Rabbim hepimiz için hayirlisni nasip etsin

ayy inşallah canımmmmmmmmmmmm...

merhaba kızlar,bebiş konusunu tam kafamdan silmeye çalışıyorum tam kafam rahat olacağı zaman olur vakti var diyorum yaa.. iş yerimde iki hamile var.. sürekli konu oraya gidiyor.. ya tabii ki konuşsunlar etsinler ama ne biliyim.. benim de aklıma geliyor bende istiyorum hevesleniyorum. bunu kendime neden yapıyorum bilmiyorum ki :KK43:
ben evlenirken de 26 yaşındaydım ve hayatımda kimse yoktu. bir süre aklımdan çıkaramadım acaba kimle evlenicem nasıl bir evliliğim olacak falan... baya baya içime dert olmuştu bu merak. sonra sonra bekarlığın tadını çıkarmaya başladım. en son eşimle tanıştığımız gece 3 bekar arkadaş birlikte yemek yedik ve hatta alkol bile alıp yalnızlığın güzelliğine diye kadeh kaldırdık :))) evli olsak böyle bir araya gelemezdik böyle özgür yaşayamazdık falan yalnızlıktan güzeli mi var diye, bindik arabaya müziği açtık son ses bağıra bağıra şarkı söylerek gezdik dolaştık ve en son tatlı yiyelim diye şehir merkezine girip bir kafeye girdiğimde eşimi gördüm ve o akşam çıkmaya başlayıp 3-5 gün sonra da evlilik kararı aldık :D

bence şu anda yapabileceğimiz en güzel şey çocuksuz hayatı doyasıya yaşamak. çocuk olduğunda yapamayacağımız ne varsa yapmak. deniz kenarına çadır kurmak, dünyayı -olmasa bile türkiyenin görmediğimiz şehirlerini- gezmek, bisiklet turları yapmak, belki paraşütten atlamak, dağa tırmanmak vs..

böyle olduğunda ancak çocuğu düşünmeyi bırakırım gibime geliyor. ve yapmamız gereken ama yapamadığımız şey bu bence. keşke eşimde de benim içimdeki hevesin 10 da biri olsaydı. taa memleketten bisikletlerimi getirdim 2tane eşim 1 senedir tekerini yaptıracak! adamda heves yok benimki de kaçıyor işte onla....

ben evlenirken de 26 yaşındaydım ve hayatımda kimse yoktu. bir süre aklımdan çıkaramadım acaba kimle evlenicem nasıl bir evliliğim olacak falan... baya baya içime dert olmuştu bu merak. sonra sonra bekarlığın tadını çıkarmaya başladım. en son eşimle tanıştığımız gece 3 bekar arkadaş birlikte yemek yedik ve hatta alkol bile alıp yalnızlığın güzelliğine diye kadeh kaldırdık :))) evli olsak böyle bir araya gelemezdik böyle özgür yaşayamazdık falan yalnızlıktan güzeli mi var diye, bindik arabaya müziği açtık son ses bağıra bağıra şarkı söylerek gezdik dolaştık ve en son tatlı yiyelim diye şehir merkezine girip bir kafeye girdiğimde eşimi gördüm ve o akşam çıkmaya başlayıp 3-5 gün sonra da evlilik kararı aldık :KK70:

bence şu anda yapabileceğimiz en güzel şey çocuksuz hayatı doyasıya yaşamak. çocuk olduğunda yapamayacağımız ne varsa yapmak. deniz kenarına çadır kurmak, dünyayı -olmasa bile türkiyenin görmediğimiz şehirlerini- gezmek, bisiklet turları yapmak, belki paraşütten atlamak, dağa tırmanmak vs..

böyle olduğunda ancak çocuğu düşünmeyi bırakırım gibime geliyor. ve yapmamız gereken ama yapamadığımız şey bu bence. keşke eşimde de benim içimdeki hevesin 10 da biri olsaydı. taa memleketten bisikletlerimi getirdim 2tane eşim 1 senedir tekerini yaptıracak! adamda heves yok benimki de kaçıyor işte onla....

şu an 26 yaşındayım.. dediklerin ok adar güzel şeyler ki.. öyle doğruyu söylüyorsun ki.. kendime yaptığım bir kötülüğü de söyliyeyim .. eşimle patenlerimiz var.. bisiklet var.. eşimde gezmeyi sever, çadır kurmak doğa içinde hepsini ister..
ama ben paten sürmüyorum ya hamileysem diye.. veya bisiklet sürmüyorum.. evde ne hevesle aldığım spor aletim var.. ona da aynı şekilde.. bu yazdıklarını baya baya okuyucam 5defa 10 defa....

şu an 26 yaşındayım.. dediklerin ok adar güzel şeyler ki.. öyle doğruyu söylüyorsun ki.. kendime yaptığım bir kötülüğü de söyliyeyim .. eşimle patenlerimiz var.. bisiklet var.. eşimde gezmeyi sever, çadır kurmak doğa içinde hepsini ister..
ama ben paten sürmüyorum ya hamileysem diye.. veya bisiklet sürmüyorum.. evde ne hevesle aldığım spor aletim var.. ona da aynı şekilde.. bu yazdıklarını baya baya okuyucam 5defa 10 defa....
Evet ben de zaman zaman düşünüyorum koşu bandına çıkarken ya hamileysem diye ama sonra 9 ay tarlada aç çalışan samanlığın kenarında doğurup işine devam eden eski kadınlar aklıma geliyor tutunacaksa zaten tutunur değilse ne yapsam olmaz diyorum.

Tedavi olmak gerekiyorsa olayım gebelik olur istirahat gerekirse edeyim ama hayatımın odağı yapmayayım istiyorum.

Canım gerçekten çok şanslısın eşinin de bu konularda hevesi olduğu için. Ben de paten sürmeye bayılıyordum eşime söyledim benim patenim var sana da alalım diye çocuk muyuz ne pateni dedi :( her akşam gelip köşe takımına yayılıp yatana kadar tv izlemek siyaset takip etmek ve ticari girişimler en büyük hobisi. Kocamın ruhu 82 yaşından gün almış anlayacağın :(

Kızlar. Bende hamile kalamiyorum . . Kistlerim olusup geçiyor du. Daha sonradan da tesadüfen emarda dermoid kistim in olduğunu öğrendim . Ilac la tedavi olunmuyormus . Doktorum Laparoskopik ameliyat dedi ve oldum . . Şimdi yeniden umudum başladı bu ameliyatdan sonra. Böyle ameliyat olan var mı aranız da .

Evet ben de zaman zaman düşünüyorum koşu bandına çıkarken ya hamileysem diye ama sonra 9 ay tarlada aç çalışan samanlığın kenarında doğurup işine devam eden eski kadınlar aklıma geliyor tutunacaksa zaten tutunur değilse ne yapsam olmaz diyorum.

Tedavi olmak gerekiyorsa olayım gebelik olur istirahat gerekirse edeyim ama hayatımın odağı yapmayayım istiyorum.

Canım gerçekten çok şanslısın eşinin de bu konularda hevesi olduğu için. Ben de paten sürmeye bayılıyordum eşime söyledim benim patenim var sana da alalım diye çocuk muyuz ne pateni dedi :KK43: her akşam gelip köşe takımına yayılıp yatana kadar tv izlemek siyaset takip etmek ve ticari girişimler en büyük hobisi. Kocamın ruhu 82 yaşından gün almış anlayacağın :KK43:

Canim nasilsin?

adrecim nasılsın ben yarın doktora gideceğim bakalım klomen mi verecek acaba

Kızlar. Bende hamile kalamiyorum . . Kistlerim olusup geçiyor du. Daha sonradan da tesadüfen emarda dermoid kistim in olduğunu öğrendim . Ilac la tedavi olunmuyormus . Doktorum Laparoskopik ameliyat dedi ve oldum . . Şimdi yeniden umudum başladı bu ameliyatdan sonra. Böyle ameliyat olan var mı aranız da .
Benim de dermoid kistim var ama ameliyat önermedi doktorlar çok küçük olduğu için. 1,5 yada 3 cm di net hatırlayamadım şimdi. Senin ki ne kadardı peki?

Back
X