hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

valla hep kaçırması o geldi aklıma istekli olan kişi belli eder kendini bizimki heer gün soruyordu yumurtlamadın kız hala dşe
o gün dedim yumurtlama testim pozitif die bizimki hadi başlayalım olsun artık dedi kendi istedi hatta türk kahvesini sevmeyen insan zorla sert türk kahvesini içti ve ilişki oldu yani.

:(

Canım benim eşim de hiç umursamaz yumurta günü vs. Bu ay doktor yumurtayı gördü 2-3 günü değerlendirin dedi söyledim eşime ama o akşam tartıştık küstük ilişki olmadı ertesi akşam yine tartıştık eşim tam döndü uyuyodu düşündüm ben de grur yaparsam boşa gidecek yumurta diye sarıldım öptüm özür diledim hatta. İlişki oldu ama sabah kalktığımda ben küslüğe devam ettim eşim de şaşırdı hani gece özür dilemiştin diye kullandım attım seni dedim :KK48::KK48:x ve galiba o geceki ilişki ile hamile kaldım bu ay çünkü sonra 1 hf ilişki olmadı

Kizlar merhaba
Dogru yerdemiyim bilmiyorum ama size bir sey danismak istiyorum
7 aydir cocuk.istememize ragmen olmuyor. Bu zamana kadar doktorada gitmedim. Duyduguma gore adetin 3 gunu testler yapiliyormus. Bunlar neler. Direk gidip doktora ne.dicem cocugm olmuyor adetimin 3. Gnu test mi yapin dicem. Kafam cok karisik. Doktora gotmeyede korkuyorum gerci off:KK12::KK17:

Kizlar merhaba
Dogru yerdemiyim bilmiyorum ama size bir sey danismak istiyorum
7 aydir cocuk.istememize ragmen olmuyor. Bu zamana kadar doktorada gitmedim. Duyduguma gore adetin 3 gunu testler yapiliyormus. Bunlar neler. Direk gidip doktora ne.dicem cocugm olmuyor adetimin 3. Gnu test mi yapin dicem. Kafam cok karisik. Doktora gotmeyede korkuyorum gerci off:KK12::KK17:
Canım sen adetin 3. Günü git söyle çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyo diye adetimin 3. Günü geldim de direkt kendileri istiyor zaten. Adetlerin düzenli mi canım?

Canım benim eşim de hiç umursamaz yumurta günü vs. Bu ay doktor yumurtayı gördü 2-3 günü değerlendirin dedi söyledim eşime ama o akşam tartıştık küstük ilişki olmadı ertesi akşam yine tartıştık eşim tam döndü uyuyodu düşündüm ben de grur yaparsam boşa gidecek yumurta diye sarıldım öptüm özür diledim hatta. İlişki oldu ama sabah kalktığımda ben küslüğe devam ettim eşim de şaşırdı hani gece özür dilemiştin diye kullandım attım seni dedim :KK48::KK48:x ve galiba o geceki ilişki ile hamile kaldım bu ay çünkü sonra 1 hf ilişki olmadı

:))) süpermiş vallahhhaa.... bende yatana kadar konuşmadım eşimle sadece yemek masasını toplarken benle konuşmuyor musun ? küstün mü? dedi. bende küsmedim ama konuşmuyorum evet, sana söylüyorum birlikte olabileceğimiz günleri sen kaç defadır aynı şeyi yapıyorsun dedim. ve aklıma başka şeyler geliyor dedim. ya tartışıyoruz ya küsüyoruz yda sen uyuyorsun dedim ve içeriye geçtim. sonrasında baktı ki ben suratım asık konuşmuyorum eşim meyve falan hazırlamış .. nasıl olduysa bilemedim :oops::KK22::KK23:.. bakalım inşallah benim de senin gibi olur canımmm benimm:KK68::KK68::KK68::KK68::KK68::KK68:

Kızlar merhaba 4 şubattan beri folio(folik asit B12 iyot) kullanıyorum. Sorum şu folik asit idrarda renk ve koku değişimi mide yanması ve mide bulantısı yapıyor mu :(

Canım sen adetin 3. Günü git söyle çocuk istiyoruz 7 aydır olmuyo diye adetimin 3. Günü geldim de direkt kendileri istiyor zaten. Adetlerin düzenli mi canım?
28 ila 30 gun arasinda degisiyor canim. Esim beraber gitmemizden yana ama beraber gitmek istemiyorum. Hatta doktora gotmeye bile korkuyorum. Devlet hastanesinde hep erkek doktor var. Rahat edemem diye yarin isden erken cikip ozele gidicem . ama cok gerildim

Yumurtayi hangi gördü adet baslangicinin14. gunumu? Adetin duzenlimiydi?

tatlım benım yaaaaaa sevıyorum senı bennn ama hala adını sormadım :)

Rahim filmi cekrirmiydin? ;/
Yok canım çektirmedim ama rahim filmine gerek yokki tüplerim açık olmasa hamile kalamam zaten. bu ay da bir kimyasal gebeliğin sonuna geldim yumurta var sperm var yollar açık ama birinden biri hasarlı işte. Neyse ki daha önce kimyasal yaşadım biliyorum kimyasalın arkası sağlıklı gebelik olacak inş. Geçen kimyasaldan 2 ay sonra hamile kalmıştım ben. İnş bu defa da hamile kalıp sağlıkla devam edecek.

Ayy iyice duygusuz bişey oldum hee. İlk kimyasalda hastaneden ağlayarak koşup çıkmıştım şimdi sonucu doktora bile göstermedim. Hep derim zaten dert veren Rabbim şükürler olsun ki sabrını da veriyor. En büyük derdim bu olsun inşallah

tatlım benım yaaaaaa sevıyorum senı bennn ama hala adını sormadım :)
Canım ya anne baba arkadaş kimsenin dünyadan haberi yokken kaç aydır burdayız dertleşiyoruz iyi ki varsınız keşke sıkıntılar kimse de olmasa ama gerçekten biliyorum ki ben tek değilim ilk gebelik kimyasal olunca yengeme anlatmaya çalıştım kimyasalın ne olduğunu gebelik yokmuş yani hiç tutunmadan düşmüş falan yengem psikiyatrik rahatsızlık olan yalancı gebelik sanmış hani kişi kendini inandırıyor gebe olduğuna adet olmuyor gaz hareketlerini bebek sanıyor falan üzülsem mi beni psikiyatrik vaka olarak görüşüne kızsam mı hangi duygumu nasıl anlatayım kalmıştım öyle.. İyiki konuşacak anlayacak birileri var.
Melike benim adım seninki neydi cnm?

Canım ya anne baba arkadaş kimsenin dünyadan haberi yokken kaç aydır burdayız dertleşiyoruz iyi ki varsınız keşke sıkıntılar kimse de olmasa ama gerçekten biliyorum ki ben tek değilim ilk gebelik kimyasal olunca yengeme anlatmaya çalıştım kimyasalın ne olduğunu gebelik yokmuş yani hiç tutunmadan düşmüş falan yengem psikiyatrik rahatsızlık olan yalancı gebelik sanmış hani kişi kendini inandırıyor gebe olduğuna adet olmuyor gaz hareketlerini bebek sanıyor falan üzülsem mi beni psikiyatrik vaka olarak görüşüne kızsam mı hangi duygumu nasıl anlatayım kalmıştım öyle.. İyiki konuşacak anlayacak birileri var.
Melike benim adım seninki neydi cnm?
Fatma cnm benimkide aynen kimsenin bilmediklerini siz biliyorsunuz

eveeet arkadaşlarrr bir haftadır mart ayı içinde klomen kullananlar hep birlikte bekleyelim bölümünde takıldıktan sonra bugün kırmızıları görüp yine aranıza döndüm:( sabahtan olan depresyonumu biraz atlattım ama yine de ağlamak istiyorum, geçen ay yani bu ay :) benim için bitmiştir çünkü bu ay :) yumurtalarım 19 mm olduğu için boşa götürmek istemediği için çekmediği rahim filmini çekmesi için doktorumu aradım , klomen falan vermeyecekmiş bu ay adetin bitince ara gün belirleyelim rahim filmi çekelim dedi (zahmet olacak yani ) bende bu ay boş mu gececek dedim hayır korunmayacaksınız ama yumurta büyütmek için ilaç vermeyeceğim flimden sonra bilmemne için yoğunlaşacağız dedi anlamadım ama birçok yerde okuduğum rahim filmi çekilen ay korunma veriyorlarmış radrasyondan ötürü amaaan zaten bu ayda tutmaz ki benim niye düşünüyorsamm offfffffffffff offfffffffffff oooooooooofffffff şükür

eveeet arkadaşlarrr bir haftadır mart ayı içinde klomen kullananlar hep birlikte bekleyelim bölümünde takıldıktan sonra bugün kırmızıları görüp yine aranıza döndüm:KK43: sabahtan olan depresyonumu biraz atlattım ama yine de ağlamak istiyorum, geçen ay yani bu ay :) benim için bitmiştir çünkü bu ay :) yumurtalarım 19 mm olduğu için boşa götürmek istemediği için çekmediği rahim filmini çekmesi için doktorumu aradım , klomen falan vermeyecekmiş bu ay adetin bitince ara gün belirleyelim rahim filmi çekelim dedi (zahmet olacak yani ) bende bu ay boş mu gececek dedim hayır korunmayacaksınız ama yumurta büyütmek için ilaç vermeyeceğim flimden sonra bilmemne için yoğunlaşacağız dedi anlamadım ama birçok yerde okuduğum rahim filmi çekilen ay korunma veriyorlarmış radrasyondan ötürü amaaan zaten bu ayda tutmaz ki benim niye düşünüyorsamm offfffffffffff offfffffffffff oooooooooofffffff şükür
hoşgeldın canım aramıza hayırlısı olsun canım ne dıyelım bu aya calışmalar tam gaz devam olana kadar

hoşgeldın canım aramıza hayırlısı olsun canım ne dıyelım bu aya calışmalar tam gaz devam olana kadar
inan çok yoruldum artık canım ama elden gelen birşey yok tabi çalışacağız bakalım , senin çalışmalar nasıl gidiyor hatırladın mı beni bir ara konuşmuştuk doktorlarımızın yani senin eski doktorunla benimkinin adı aynıydı çokşenim

inan çok yoruldum artık canım ama elden gelen birşey yok tabi çalışacağız bakalım , senin çalışmalar nasıl gidiyor hatırladın mı beni bir ara konuşmuştuk doktorlarımızın yani senin eski doktorunla benimkinin adı aynıydı çokşenim
:) hatırladım cnm hatırlamam mı benım calısmalar bu ay iğne tedavısı oluyorum adetımın 7. gunundeyım bakalım son kesz deneyım dedım sonrasında bırakıcamm amaannn ne zaman olursa

:) hatırladım cnm hatırlamam mı benım calısmalar bu ay iğne tedavısı oluyorum adetımın 7. gunundeyım bakalım son kesz deneyım dedım sonrasında bırakıcamm amaannn ne zaman olursa
Günaydın canım hayırlısı olsun artık bakalım benim ki de bu haplardan sonra bir garip oldu dün kahverengi geldi ara ara peçeteye kahverengi geliyo yarın artık tamamen gelir sanırım :( hayırlısı neyse o olsun demekten başka çaremiz yok ki :(

Back
X