hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Benim de dermoid kistim var ama ameliyat önermedi doktorlar çok küçük olduğu için. 1,5 yada 3 cm di net hatırlayamadım şimdi. Senin ki ne kadardı peki?
Benimde ilk zamanlar küçüktu. Ameliyat olucak boyutta deil. 1 sene durdu öyle . Gebelikte olmadi aynı zamanda. Ama kist çok çabuk büyüyormus. Kendi etrafında döndüğü zaman yumurtaliga ve kişiye zarar veriyor. Bi kaç yerde okudum bilgi edindim. Yumurtaligini kaybeden olmuş bu durumda yapisiklik bile yapabiliyor. Ve o taraftaki tupe bile zarar verebiliyor mus.

Kizlar adet gunumde adet sancilarim basladi ama olamadim. 5 gun gecti bugun test yaptim negatif :( beyaz akintilarim devam ediyo arada sanci yokluyo. Stesli bi aydayim. Glifor kullaniyorum adetim gecikmiyordu. Sizce neden?

Kizlar selam bir suredir uzak kaldim buradan.ne var ne yok herkes iyidir umarim.guzel haberleri olan var mi?
Ben de rahim filmi cekildim bu ay.acik cikti tupler.doktor tedavilerden once bir iki ay daha bekleyelim dedi.bekle bekle sistim zaten.bugun 29. Gunumdeyim kasiklarimda ve rahimin oldugu yerde sizlamalarim var tuvaletimi yaparken daha cok oluyor.karnim sisti.uc gundur mide bulantilarim oluyor.ellerim karnim sisti.asiri duygusalim.akintim da devam ediyor.simdi bu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem de adet olacagimin belirtisi.her ay ayni ikilemi yasamaktan biktim.bir yanim umutlaniyor diger yanim yok ya degildir diyor.beklemekten baska care yok.isime bile konsantre olamiyorum.mesela suan isi gucu biraktim yaziyorum.aklim fikrim hep orda.carpintim da basladi son zamanlarda dusunmekten:(

Kizlar selam bir suredir uzak kaldim buradan.ne var ne yok herkes iyidir umarim.guzel haberleri olan var mi?
Ben de rahim filmi cekildim bu ay.acik cikti tupler.doktor tedavilerden once bir iki ay daha bekleyelim dedi.bekle bekle sistim zaten.bugun 29. Gunumdeyim kasiklarimda ve rahimin oldugu yerde sizlamalarim var tuvaletimi yaparken daha cok oluyor.karnim sisti.uc gundur mide bulantilarim oluyor.ellerim karnim sisti.asiri duygusalim.akintim da devam ediyor.simdi bu belirtiler hem hamilelik belirtisi hem de adet olacagimin belirtisi.her ay ayni ikilemi yasamaktan biktim.bir yanim umutlaniyor diger yanim yok ya degildir diyor.beklemekten baska care yok.isime bile konsantre olamiyorum.mesela suan isi gucu biraktim yaziyorum.aklim fikrim hep orda.carpintim da basladi son zamanlarda dusunmekten:KK43:
gectımı günün

U umudumvar35 bugün kü testim sol daki, dün yaptığım sağdaki canım kanama olana kadar doktora gitmeyeceğim. Takip stres yapıyor bende daha çok erken zaten bat ım gelmedi bile.

Eklentiler

• DSC_0202.webp
    DSC_0202.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 65
merhaba kızlar, dün eşimle birlikte olmalıydık.. kendisine de söyledim.. hazırlandım.. o erken yatağa girdi. ben biraz geç gittim.. güzelce uyandırdım. biraz konuştuk, sonra bir kaç şey söyledi bana -özel oluyor ama kusura bakmayın lütfen- üşümüştüm biraz, ısın dedi , bende yanına uzandım sarıldı bana ve uyudu :( bende birşey demedim. öyle uykuya dalmışım :(
kendisiyle konuşmuyorum şu anda

merhaba kızlar, dün eşimle birlikte olmalıydık.. kendisine de söyledim.. hazırlandım.. o erken yatağa girdi. ben biraz geç gittim.. güzelce uyandırdım. biraz konuştuk, sonra bir kaç şey söyledi bana -özel oluyor ama kusura bakmayın lütfen- üşümüştüm biraz, ısın dedi , bende yanına uzandım sarıldı bana ve uyudu :KK43: bende birşey demedim. öyle uykuya dalmışım :KK43:
cnm yorgun gelmiş sanırım bu gece denersiniz inşallah tutar :(

merhaba kızlar, dün eşimle birlikte olmalıydık.. kendisine de söyledim.. hazırlandım.. o erken yatağa girdi. ben biraz geç gittim.. güzelce uyandırdım. biraz konuştuk, sonra bir kaç şey söyledi bana -özel oluyor ama kusura bakmayın lütfen- üşümüştüm biraz, ısın dedi , bende yanına uzandım sarıldı bana ve uyudu :KK43: bende birşey demedim. öyle uykuya dalmışım :KK43:
kendisiyle konuşmuyoru
cnm yorgun gelmiş sanırım bu gece denersiniz inşallah tutar :KK43:

. geç geldi biraz arkadaşlarıyla dışarıdaydı. yemek yaptım çamaşır makinası çalıştırdım masayı hazırladım topladım, çamaşırları astım.. sonra odayı düzelttim ve hazırlandım.. eşim ise geldi yemek yedi uzandı ve yatağa gitti.. ve uyudu. ya biliyor hassas olduğumu, ne kadar çok istediğimi.

kendisiyle konuşmuyoru

. geç geldi biraz arkadaşlarıyla dışarıdaydı. yemek yaptım çamaşır makinası çalıştırdım masayı hazırladım topladım, çamaşırları astım.. sonra odayı düzelttim ve hazırlandım.. eşim ise geldi yemek yedi uzandı ve yatağa gitti.. ve uyudu. ya biliyor hassas olduğumu, ne kadar çok istediğimi.

Acaba onda istek mi yok belki hastalanmistir alırsın karşına dersin düzgünce dün nie böyle yaptın die anlasirsiniz

Ust uste denemekten onlarda yoruldu... ;/ biktirmadan uzaklastirmadan hayirlisiyla çocuk sahibi olabilsekte aile huzurumuz bozulmasa

Acaba onda istek mi yok belki hastalanmistir alırsın karşına dersin düzgünce dün nie böyle yaptın die anlasirsiniz
bak şimdi benim yumurtlamalarım düzensiz.. hesapla ayın 8i görünüyordu bir gün öncesi bir gün sonrası da yapılabilir yazıyordu.. biz öncesinde yapamadık dün de yapamadık.. ya geçen ayda aynısı oldu . yaklaşımım şu anki gibi fevri değil.
hep konusuyoruz. o na söylüyorum adet bitti lütfen küsmeyelim kırılmayalım gün aşırı olmasına dikkat edelim diye ama...
hassas olduğumu da biliyor.
konuşmak istemiyorum onunla gerçekten :(

bak şimdi benim yumurtlamalarım düzensiz.. hesapla ayın 8i görünüyordu bir gün öncesi bir gün sonrası da yapılabilir yazıyordu.. biz öncesinde yapamadık dün de yapamadık.. ya geçen ayda aynısı oldu . yaklaşımım şu anki gibi fevri değil.
hep konusuyoruz. o na söylüyorum adet bitti lütfen küsmeyelim kırılmayalım gün aşırı olmasına dikkat edelim diye ama...
hassas olduğumu da biliyor.
konuşmak istemiyorum onunla gerçekten :KK43:

Anladım canım esin pek yanasmiyo çocuk için anlasilan sende yumurtlama gününün olduğunu söyleme bilmeden girsin ilişkiye boşver sonuçta Sperm lazım ha öğle ha böyle

Hayır, o da çok istiyor ama inan benimde bu sinirle aklıma öyle geliyor istemiyor mu bu diye :KK43:

valla hep kaçırması o geldi aklıma istekli olan kişi belli eder kendini bizimki heer gün soruyordu yumurtlamadın kız hala dşe
o gün dedim yumurtlama testim pozitif die bizimki hadi başlayalım olsun artık dedi kendi istedi hatta türk kahvesini sevmeyen insan zorla sert türk kahvesini içti ve ilişki oldu yani.

Back
X