- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.841
Yuksek ihtimalle gebelik var gibi istiyo musun bebeği cnmselamlar
kızlar benim adetden 4gün gecdi ve göğüslerim agrıyo baya hafifdende mide bulantılarım var aceba hamile ola bilirmiyim
bilenler ve ya hamilelik yaşayanlar yardım lütfen
Ayyy aminnn cnm insallahhh bu ay gebelik olur kac gun var adete bakalimEvett bir bat tarihi geri sayimina daha geldim kizlar. Son 2 sayiyorum yine umutla duayla. Bu ayda veto yemem ins...
Icimde farklı bir rahatlik var. Stres yapmiyorum. Tevekkulle bekliyorum. Duygu olara hic bir sey hissetmiyorum. Adet yada hamilelik belirtisi hiissetmiyorum. Testlere saldirmiyorum. Icimden gelmiyor cool takiliyorum
Rabbim su mubarek ayin yuzu suyu hürmetine dualrimizi kabul eder ins. Bayram sekeri olaral bebislerimiz gelir ins. Tek duam tek dilegim yarabbim
Âmin inşaallah yaa bu rahatlığın sonu gebelik olur. En güzeli test yapmamak sanırım zamanını beklemek insan testle daha çok yıpranıyor, hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini.Evett bir bat tarihi geri sayimina daha geldim kizlar. Son 2 sayiyorum yine umutla duayla. Bu ayda veto yemem ins...
Icimde farklı bir rahatlik var. Stres yapmiyorum. Tevekkulle bekliyorum. Duygu olara hic bir sey hissetmiyorum. Adet yada hamilelik belirtisi hiissetmiyorum. Testlere saldirmiyorum. Icimden gelmiyor cool takiliyorum
Rabbim su mubarek ayin yuzu suyu hürmetine dualrimizi kabul eder ins. Bayram sekeri olaral bebislerimiz gelir ins. Tek duam tek dilegim yarabbim
Bat 6 temmuz canim. Buraya yazdiktan sonra karnimda hafif agrilar oldu ama hayirlisi. Ne diyim kiAyyy aminnn cnm insallahhh bu ay gebelik olur kac gun var adete bakalim
Evet her ay yapardim ama icimden gelmiyor. Ins canim cok sagolÂmin inşaallah yaa bu rahatlığın sonu gebelik olur. En güzeli test yapmamak sanırım zamanını beklemek insan testle daha çok yıpranıyor, hadi bakalım bekliyoruz hayırlı haberlerini.
hayırlısı tabı ama stres yapma kendıne uzulme de yarın adet gunun adet belırtın mıdır buBat 6 temmuz canim. Buraya yazdiktan sonra karnimda hafif agrilar oldu ama hayirlisi. Ne diyim ki
hayırlısı tabı ama stres yapma kendıne uzulme de yarın adet gunun adet belırtın mıdır bu
Canım üzülme Herşeyden önce Hayırlısını iste ona şükret ben 1 yıllık Evliyim olsun dedim olmadı şimdi Ayrılma noktasındayız yine bi umut varmıdır diye ama yinede Herşeyin en hayırlı olanını nasip etsin mevlam üzülme çiçekler bile vakti gelmeyince açmıyorEvet genelde adetden once hafif agrilarim olur. Valla canim uzulmemek elde degil 10 ay oldu fazlasiyla. Her ay stresli bekleyisle gecti. Ama bu defa cok rahatim. Neden bilmiyorum beynim sulandi sanirim. Tabi karnım agri yapinca kalbimde ince bir sizi hissetmedim de degil
Uzme cnm rabbim siniyor bizi ben birbicuk senede hamile kalabildim ogretmenim rabbim oyle bir zamanda verdi ki tüm arkadaslarim bilerek mi boyle tutturdum diye takilmaya bile basladilar bebegim subatta dogacak dogum iznim bitince yaz tatili basliycak bebegimi 8 ay birakmak zorunda kalmayacagim yaaa en guzel zamanda verdi inanabilio musun bende ugrasirken uoruldum diyordum dayanamiyorum diyordum ama en iyi zamani rabbim ayarladiEvet genelde adetden once hafif agrilarim olur. Valla canim uzulmemek elde degil 10 ay oldu fazlasiyla. Her ay stresli bekleyisle gecti. Ama bu defa cok rahatim. Neden bilmiyorum beynim sulandi sanirim. Tabi karnım agri yapinca kalbimde ince bir sizi hissetmedim de degil
Canım üzülme Herşeyden önce Hayırlısını iste ona şükret ben 1 yıllık Evliyim olsun dedim olmadı şimdi Ayrılma noktasındayız yine bi umut varmıdır diye ama yinede Herşeyin en hayırlı olanını nasip etsin mevlam üzülme çiçekler bile vakti gelmeyince açmıyor
Uzme cnm rabbim siniyor bizi ben birbicuk senede hamile kalabildim ogretmenim rabbim oyle bir zamanda verdi ki tüm arkadaslarim bilerek mi boyle tutturdum diye takilmaya bile basladilar bebegim subatta dogacak dogum iznim bitince yaz tatili basliycak bebegimi 8 ay birakmak zorunda kalmayacagim yaaa en guzel zamanda verdi inanabilio musun bende ugrasirken uoruldum diyordum dayanamiyorum diyordum ama en iyi zamani rabbim ayarladi
Cok erken saymaya baslamissin canim safak bitmez ole:) hayirliaiyla olur ins. Ne zamandir deniyorsunuzBATA KALDI 10 GÜN BAKALIM BU SEFER HAMİŞ OLABİLECEK MİYİM
Yani canım bildiğimiz Boşanma aşaması eşim ailesi için benden vazgeçti bendede bi umut bebeğimiz olursa düzelir diye ama Hayırlısı tabiikiBizde 2 yillik evliyiz canim.:) 10 aydr bebek istiyoruz iste. Uzulmemek elde degil ama kendimi kontrol etmeye calisiyorum iste. Ayrilma noktasindayiz derken canim nasil yani
tedavı oluyordu ben normal yolla olmuyo kıı ama klomen çatlatma ıgnesıyle oldu çatlatma ıgnesınden sonra 3 gun ılışkı oldu hep sonrasında enfeksıyon kaparım korkusuyla olmadı tuttu ıste yoksa yazın tup bebk yaptıracaktım eger tedavı olmadıysan on aydır olmuyo sa esınle beraber bı dra gorun derım sana cnm belkı çok mınık bı sorun vardır ondan olmuyordurAyy canim cok sevindim. Bu kadar uzun sureden sonra umudum bitmisti sen oyle deyince bir umut daha dedim. Ozellikle denedigin bir sey oldumu canim. Yada akisina mi biraktin
6 yumurtan vardı canım pekı dr yumjrtalara ne dedı yanı ıyı guzel dedımı sen gordun mu yumları bole yuvarlak oluyo ve hatları cok belırgın oluyo yarın telden ıkı resım goıstercem sana bırı kalıtesız yumurtam olmustu o dıgerı de bebegımın yumurtasıBATA KALDI 10 GÜN BAKALIM BU SEFER HAMİŞ OLABİLECEK MİYİM
Yani canım bildiğimiz Boşanma aşaması eşim ailesi için benden vazgeçti bendede bi umut bebeğimiz olursa düzelir diye ama Hayırlısı tabiiki
tedavı oluyordu ben normal yolla olmuyo kıı ama klomen çatlatma ıgnesıyle oldu çatlatma ıgnesınden sonra 3 gun ılışkı oldu hep sonrasında enfeksıyon kaparım korkusuyla olmadı tuttu ıste yoksa yazın tup bebk yaptıracaktım eger tedavı olmadıysan on aydır olmuyo sa esınle beraber bı dra gorun derım sana cnm belkı çok mınık bı sorun vardır ondan olmuyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?