- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.145
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.821
rahım agzına atılıo cnm hanı dr acılma var mı dıye bakıo ya oraya benım kı erken acılıoinsallah o zamanlari da sorunsuz atlaticaksiniz abla rabbim yuzune guler insallah.
rahime mi dikis atiliyor?
rahım agzına atılıo cnm hanı dr acılma var mı dıye bakıo ya oraya benım kı erken acılıoınsallah cnm yaa ne dıyım herseyı goze aldık artık
caktınde atılınca olmuyo cnm %90 bebek mıadını dolduruyo ınsallah bu sefer bı sıkıntı olmayacakanladim abla bir nevi kucuk bir operasyon gecireceksin insallah bir sorun olmaz
caktınde atılınca olmuyo cnm %90 bebek mıadını dolduruyo ınsallah bu sefer bı sıkıntı olmayacak
Allah razı oldsun cnm benım ınsallah duaların kabul olur da bebısımız saglıkla gelır dunyayainsallah abla dualarimi eksik etmiycem surekli aklimdasin ve duamdasiniz :)
hıc uzulme canm ılk defa klomen kullandın ilk 3 ay ıcınde oluyo zaten tum umudunu topla cnm bu ay hersey guzel olacakkkk :)merhaba bende de umutlar temmuza kaldı
inşallah hayırlısıyla canımhıc uzulme canm ılk defa klomen kullandın ilk 3 ay ıcınde oluyo zaten tum umudunu topla cnm bu ay hersey guzel olacakkkk :)
Canım çok uzun zaman önce yazmissin şuan durumun nedir bilmiyorum ama bende 1 yıldır evliyim eşimle çocuk istemediğimiz için ilk aylarda hep korunduk eşimin tesadüfen fark etmesi sonucu 4.derecede varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu şuan 6.ayı ve çok şükür değerleri normale dönmüş iyileşti bu seferde bende yumurta tembelliği çıktı ama sorun değil eşimin durumu daha önemliydi ama geçti yani varikosel korkulacak bir rahatsızlık değil ameliyatla büyük ölçüde tedavi edilebiliyo inşallah bebeklerimizi en kısa zamanda kucagimiza alırızKızlar bebiş için neler yaptınız neler yapıyorsunuz anlatır mısınız.
Öncelikle ben 2 senedir evliyim.İlk zamanlar istemiyrduk bebek 6-7 ay sonra korunmayı bıraktık.Ben zaten ilaçsız adet olamayan biriyim.Denedik aylarca her ay acaba hamile miyim diyee heyecanlar filan :) Adet olamadığım için hep sorun bende dedim,sürekli kan tahlilleri ultrasonlar filan bir sorun çıkmıyordu. Hsg çektirmeye karar verdim acaba tüplerim mi tıkalı diye,onu da çektirdim tüpler açık çıktı. Sonra eşim tahlil verdi,varikosel çıktı 3.derece şimdi ameliyat olması gerekiyor.Tekrar muayene olacak yolumuz uzun dahaİnşallah ameliyattan sonra bebişimiz gelir.Bu arada inofolik kullanıyorum yumuşlarım kaliteli olsun diye,ameliyattan sonra da bal çörek otu tarçın kürüne başlayacağım.
Çok sağol canım biz hala ameliyat olamadık başka doktorlara gittik,çift taraflı çıktı.İşlerimizin yoğunluğundan üzerine düşemedik bu işin ama 1-2 ay içerisinde olacak inşallah ameliyat.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,inşallah alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımızaCanım çok uzun zaman önce yazmissin şuan durumun nedir bilmiyorum ama bende 1 yıldır evliyim eşimle çocuk istemediğimiz için ilk aylarda hep korunduk eşimin tesadüfen fark etmesi sonucu 4.derecede varikosel olduğunu öğrendik ve ameliyat oldu şuan 6.ayı ve çok şükür değerleri normale dönmüş iyileşti bu seferde bende yumurta tembelliği çıktı ama sorun değil eşimin durumu daha önemliydi ama geçti yani varikosel korkulacak bir rahatsızlık değil ameliyatla büyük ölçüde tedavi edilebiliyo inşallah bebeklerimizi en kısa zamanda kucagimiza alırız
İnşallah canım benim eşimde çift taraflı oldu ilk öğrendiğimizde çok korkmuştuk hic duymamıştık bu hastalığı meğer çok fazla varmış araştırınca öğrendik korkulacak bisey değilmiş yani ama genede fazla geciktirmeyin biran önce olun ameliyati çünkü iyileşme suresi 6 ayla 1 yıl arasında vakit kaybetmeyin bu yuzdenÇok sağol canım biz hala ameliyat olamadık başka doktorlara gittik,çift taraflı çıktı.İşlerimizin yoğunluğundan üzerine düşemedik bu işin ama 1-2 ay içerisinde olacak inşallah ameliyat.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,inşallah alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza
Mutlaka geciktirmeyen olun ameliyatı bizde üzerine düşmedik dahada kötüleşti ve ameliyatla Değerler inanılmaz düzeldi, 5 milyondan 75 milyona çıktı 6 ayda, harekette %30 dna %75 oldu. Bu değerlere yeni ulaştık ama gebe kalma şansı çok arttı.Çok sağol canım biz hala ameliyat olamadık başka doktorlara gittik,çift taraflı çıktı.İşlerimizin yoğunluğundan üzerine düşemedik bu işin ama 1-2 ay içerisinde olacak inşallah ameliyat.İyi dileklerin için çok teşekkür ederim,inşallah alırız bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza
Masallahhh 41 keree bu deherlerle hemen hamile kalirsin cnmm hadi insallahhMutlaka geciktirmeyen olun ameliyatı bizde üzerine düşmedik dahada kötüleşti ve ameliyatla Değerler inanılmaz düzeldi, 5 milyondan 75 milyona çıktı 6 ayda, harekette %30 dna %75 oldu. Bu değerlere yeni ulaştık ama gebe kalma şansı çok arttı.
Inşaallah pazartesi rahim filmi çekileceğim son olarak oda Aklımda kalmasın diye sonra bekleyeceğiz.Masallahhh 41 keree bu deherlerle hemen hamile kalirsin cnmm hadi insallahh
Bebis gelio desene yumurtlamanda bi problem yoksa tamamdir bu is Allahin izniyleInşaallah pazartesi rahim filmi çekileceğim son olarak oda Aklımda kalmasın diye sonra bekleyeceğiz.
Hadi bakalım yok çok şükür problem inşallahBebis gelio desene yumurtlamanda bi problem yoksa tamamdir bu is Allahin izniyle
bundan sonrası psıkolojık cnm kafaya hıc takmassan cocuk fıkrını hıc dusunme zevkıne bak gerısı gelecekHadi bakalım yok çok şükür problem inşallah)
yumurta zamanında ılacı kullandıysan hamılelık zor gıbı bıraz cnm ınsallah vardırArkadaşlar selamün aleyküm ben yaklaşık 23 gündür eşimden ayrıyım hatta Boşanma noktasındayız ve bugün yarın adet günüm yaklaştı hamile Olmayı çok istiyorum sağ yumurtalığımda kist vardı doktorum jasmin verdi kullan bittikten sonra muayeneye gel dedi tedavi olacaktım geri kalan herşey normal gözüküyordu ilacı kullandım ama gidemedim hastaneye ilaçtan sonra adet bitince 3 yada 4 gün sonra ilişkiye gitmiştik sizce hamile olma ihtimalim Varmı çok istiyorum Allah rızası için dua edin şimdiden Allah Razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?