- 16 Şubat 2015
- 1.562
- 1.440
- 53
- Konu Sahibi oglak_kadini
-
- #2.921
Dua edin hamile olayimm
HADİ YA BİLMİYORDUM İNŞOyyy masallahhh cokk tatliii bu resmi koyan bi ark su anda dogum yapacak sana da ugur getirsin insallah cnm
Hadi insallah cnmHADİ YA BİLMİYORDUM İNŞ
Insallh cnm rabbim herkese nasip etsinHadi ins canm. Yazini gorunce ostemsizce içten nasil hadi ins dedim ben bile sasirdim
kizlar merhaba bende 13 temmuzda kanda hcg yaptircam
ama catliyorum ya bugun erken testlerle idrarda bAksammi
catlatma ignesi olali 8.gunum , daha cok erken dimi
tesekkur ederim canım, guzel dilekte bulunman bile cok onemli cok saolHayirlisi olsun canim. Catlama iğnesi hakkinda bir fikrim olmadigi icin bor sey diyemicem ama ins sonuc yuzunu guldurur
Rica ederimmtesekkur ederim canım, guzel dilekte bulunman bile cok onemli cok saol
çok erken bence yapma canım hamişsen bile daha belli olmaz bence kendini üzmüş olursun canmkizlar merhaba bende 13 temmuzda kanda hcg yaptircam
ama catliyorum ya bugun erken testlerle idrarda bAksammi
catlatma ignesi olali 8.gunum , daha cok erken dimi
çok erken bence yapma canım hamişsen bile daha belli olmaz bence kendini üzmüş olursun canm
seni o kadar iyi anlıyorum ki canım bende evdeki en az test yapıyorum negatif olduğunu bildiğim halde birde kanda baktırmak için eşimi ikna etmek istiyorum dediğin gibi herşeyi bildiğim halde ama inş. bebişin seninledir annesi biraz daha sabret canım çatlama iğnesindende olabilir bir kaç gün sonra kanda baktır canım hiç sabrademiyorsan bile
benimde 2 gün gecikmenin ardından az önce geldi canımKizlar lutfen akil verin. Bat 6 temmuzdu hayla olmadim. Test yaptim az once negatif cikti. Anlamiyorum nedir durum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?