hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

evet canım yarın mutlaka haber verrım sabah erkenden gıdıcem yumurtanın buyumesı içinde sabah ac karna bal tarcın karstrp yıyorum
baya iyi düşmüş fhs değeri arkadaşının darsıs başımıza zaten fhs mız düşse yumurtamız büyüycek te işte :) hayırsılı ... çaba göstermek gerek biraz diyet yapmak lazım fhs düşürmek için ve spor hergün aksatmadan .. yaz canım merak ederim :) enazından 17 18 olmuş olsa iğne vurur dr bu aydan

baya iyi düşmüş fhs değeri arkadaşının darsıs başımıza zaten fhs mız düşse yumurtamız büyüycek te işte :) hayırsılı ... çaba göstermek gerek biraz diyet yapmak lazım fhs düşürmek için ve spor hergün aksatmadan .. yaz canım merak ederim :) enazından 17 18 olmuş olsa iğne vurur dr bu aydan
bnm şu sekıldede bısey oldu yumurtam ılk gttıgımde büyümedi sonra büyüdü 11 mm 3 gün sonra yıne gttm sonra doktorum 21.gün testi yaptı 29,43 çıkmıstı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olcak bakalım ben ınanıyorum fshmın düştügüne ya tamamen beyınle alakalı zaten

bnm şu sekıldede bısey oldu yumurtam ılk gttıgımde büyümedi sonra büyüdü 11 mm 3 gün sonra yıne gttm sonra doktorum 21.gün testi yaptı 29,43 çıkmıstı yumurtlama olmustu bu ay nasıl olcak bakalım ben ınanıyorum fshmın düştügüne ya tamamen beyınle alakalı zaten
aynen canım :)

gün aşırı ilşki önerio devamlı bnm dr yumurtayıda büyütüomuş ben gttm gideli ilşkii ilişki dıyıp duruo tek sorun fazla konusmaması bu ay da tırt cıkarsa baska dr larada gıdıcem
dr ların hepsi öyle :) yumurtlama döneminde klomen bittikten sonra ilişki günaşırı olcak bizede hep öyle diyordu ..klomeni bu ayda bi içte sonuca göre dedğin gibi başka dr a gidersin belki ek bi tedavi daha uygular .

dr ların hepsi öyle :) yumurtlama döneminde klomen bittikten sonra ilişki günaşırı olcak bizede hep öyle diyordu ..klomeni bu ayda bi içte sonuca göre dedğin gibi başka dr a gidersin belki ek bi tedavi daha uygular .
aynennn bnm dr. klomen bıter bıtmez gün aşırı dedi 21. gune kadar gecen ayda öle demıstı yarın ne olucak bakalım sorcam yanı bıseyler sekıllenmıstır heralde onunda kafasında hem benden rahım fılmıde ıstemedı fsh bıraz yuksek deı baskada bısey demedı

Selam kızlar bende 1senedir hamile kalmaya çalışıyorum hiç bi sorun yok hsgde temiz çıktı ama hamile kalamıyorum sinirlerim alt üst olmuş durumda..

Kizlaar

Ben sogan kuru gunumdeyim 5gun. Pko var adetlerim duzensiz. Ovulasyon testi aldim dun yapmaya basladim idrarimsa boyle beyaz ucusan seyler var. Sabahta dahada vardi sumuksu sekilde. Kasiklarim baya ağrio. Bu nedir aceba ? Luften yardim edin sogan kurunden mi aceba ?

Bende de war canim o sanki sol kasigim segiriyo gbi dmi.bnde pkoyum adetim ilacsiz glmio:(bugun 10 gun olucak bslayali kure.ins iyi gelir cnm

kızlar merhaba bende tüp bebek deneyecem sizce bu degerlerle zormu yasım 33 adetın 3 gunu usg sonucum degerlendırebılırmınız d3 uterus normal görünümde endline düzenli sağ overde 1-2 antral folıkül sol over uterusun üzerinde 3-4 antral folikül birde kılolu oldugum ıcın bunu yazmıs obezite nedenıyle suboptimal degerlendırıldı bu sonuclara gore durumum nedir sızın fıkırlerınız benım ıcın degerlı

Kizlar bende 1 yildir hamile kalmaya calisiyorum ama olmuyor.. Prolaktinim yuksek cikti .. Moralim çok bozuk.. Boyle olup hamile kalan var mi acaba..

Kizlar bende 1 yildir hamile kalmaya calisiyorum ama olmuyor.. Prolaktinim yuksek cikti .. Moralim çok bozuk.. Boyle olup hamile kalan var mi acaba..
var cnm bnm komsum takma kafana prolaktın dıgerlerıne göre daha kolay bnm de prolaktın 23,17 yüksek birde fsh var9,75

8 ay once yaptirdigimda normal cikmisti bu ay yuksek cikti..
her ay degişio kımbılır bnmki ler suan ne alemde takma kafana yıyecegıne ıcecegıne dıkkat et gögüs ucunu uyarıcak temaslardan kacın sütyen vs duzeşl,r duzelmezse ztn 3 aylık bı ılac varmıs her ay bır tane bnm komsum dedgm onu ıkıncı içisinde hamıle kaldı

her ay degişio kımbılır bnmki ler suan ne alemde takma kafana yıyecegıne ıcecegıne dıkkat et gögüs ucunu uyarıcak temaslardan kacın sütyen vs duzeşl,r duzelmezse ztn 3 aylık bı ılac varmıs her ay bır tane bnm komsum dedgm onu ıkıncı içisinde hamıle kaldı
Evet doktorum bana ilaci kullan 3 ay sonra hamile kalmadiysan tekrar gel dedi.. Ben pazartesi persembe yarim kullaniyorum ilaci.. Ikinci ayda derken ilaci kullanmaya basladigi ikinci ayda mi..

Merhaba kızlar ya ben 8 aylik evlym bebqm olmuo. Suan 2 aydr kist var ve doğum kontrol hapı kullanıyrm. Hormon testlerinde sknti yok. Devlet hastanesinde rahim filmi 1 sene dolmadan cekmıolar. Bildqnz qüzel bi özel hastane var mi. Kistm İnsllh bu ay parcalanrsa rahim filmi isticm. Yardmci olurmsnz bide renkli filmde rahmimin kalp seklinde oldqu ckti ortaya. O yüzdn cock mu olmuo bilmiyrm yardm edin kızlar

Canim sen nerde oturuyon.. Benimde kistlerim olusuyordu. Gittim doktor bana dogum kontrol hapi veriyordu. Sonra tavsiye uzerine doktoru deistirdim.. Bana dedi ki hemen bu ilaci birakiyosun bunla zaten hamile kalamasin zaten dedi. Bana baska ilac verdi.. Eger hamile kalirsan bebigini tutar dedi. Hamile kalmasanda adet olursun kistin gider dedi.. Senin kistin basit kistlerden mi

Evet basit kist benim ki renkli ultrasonda cekildi ordada rahim sekil bozukluğu ckti. Yasmin ilacini kullanıorm esenlerdeki tıp merkezine qttm cnm bn. Orda otrmyrm.

Back
X