- 25 Ağustos 2015
- 922
- 787
- 53
- Konu Sahibi oglak_kadini
- #3.101
Kızlar bende de pko var 1 yıldır tedavi gördüm istiyoruz olmuyor napacağımı bilemez oldum artık bu ayda 8 gün önce adet oldum şimdide doktorumu değiştircem yarım kontrollüm var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiiiiiiiiiiiinnnnn inşallah tez zamanda bebisler rahmimize düşsün. ..Ya ne zorms hamile kalabilmk ya. Eskiden ne kadar mutluymsm bn böyle sornum yoktu. Rabbim herkeze yardm etsin insllh dha fazla aci cektrmsin bize. Merhamet etsin insllh. Hayrli saqlikli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istedim bizde temmuz ayında başlıycaz çalışmalaraHepiniz çok güzel bilgiler veriyorsunuz, bilgi sahibi olmayanları aydınlatıyorsunuz :) inşallah bende istiyorum çocuk sahibi olmak şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum,doktorum nisan ayında folikasit e başlamamı söyledi. İnşallah Allah bekletmez Allah isteyen herkese nasip etsin arka arkaya hamile haberleri alalım
[/QUOTE canım biz bekliyoruz tedavi görüyoruz ama olmayınca olmuyor inş sende öyle problem yaşanmaz bizde 1 yıldr istiorz olmuor tedavi görüorm ama sonuç alamdm daha sabredip beklemk lazım inş isteyen herkesin bebişi olur
Aynen canım sana katılıyrm önceden bende ne mutluymuşm meğer bir çoçuk sahibi olmak ne kdr zormuş ben hiç bu kdr zor olacağını bilmiordm artk ne yapacağımı şaşrdm sabredip bekliorm inş en kısa zamanda bebişlerimz olur canımYa ne zorms hamile kalabilmk ya. Eskiden ne kadar mutluymsm bn böyle sornum yoktu. Rabbim herkeze yardm etsin insllh dha fazla aci cektrmsin bize. Merhamet etsin insllh. Hayrli saqlikli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.
Valla cnm ck zor durumdym ya histeroskopi istedi dktr çapada yaptr ddi. Basima neler qelck bilmiyorum ck sıkıldm yoruldm ya.Aynen canım sana katılıyrm önceden bende ne mutluymuşm meğer bir çoçuk sahibi olmak ne kdr zormuş ben hiç bu kdr zor olacağını bilmiordm artk ne yapacağımı şaşrdm sabredip bekliorm inş en kısa zamanda bebişlerimz olur canım
Ah canım inş korktukların başına gelmez ve biran önce anne olursun olurz inan bende şaştım kaldm artk ne yapacağımı bilemz oldm hersyi denedm olmaynca olmuor bir yılda 4. Doktorm bu sonuç alamadm bir türlü bakalm ne olack ilerleyen zamanlarda umudumu kaybetmeye başladm birinin bana anne demedn ölecğim die korkmaya başladım dokunsalar ağlıcm bugun kontrolm vardı ilaçsz bakmk istedi doktor klomensz gelişmemş yumurtalarm bu ay da çöpe gitti yine başa döndöm adet olmayı bekle klomen iç kontrole git yumurta gelişior çatlıor sonuç bebek yok yine yok ... Çagresizlik ne kötü ilk defa elimden birşy gelmior dua etmktn başka sabrediorm ama artk tahamülümde kalmadı çok yoruldmValla cnm ck zor durumdym ya histeroskopi istedi dktr çapada yaptr ddi. Basima neler qelck bilmiyorum ck sıkıldm yoruldm ya.
Bnde sürkli dua edyrm namaz kılıp kuran okuyrm ya nerde hata yapıorm bilmyrm. Cnm ck yanio eqer histeroskopi sonucu olumsz ise rahmimden et alcklar bebek rahmimde sekil bozukluğu var o yüzdn tutmuyor olabilrms. Bnm umutlarim tükenıo 3 qün önce rahim filmine hazrladm son oluck qbi snki umut ettm doktr histeroskopi die bi film istedi ya simdi sil baştan buna hazrlanmak zorndaym baklm devlet hastanesi ne zmn arick bide onlari beklıyrm ya.Ah canım inş korktukların başına gelmez ve biran önce anne olursun olurz inan bende şaştım kaldm artk ne yapacağımı bilemz oldm hersyi denedm olmaynca olmuor bir yılda 4. Doktorm bu sonuç alamadm bir türlü bakalm ne olack ilerleyen zamanlarda umudumu kaybetmeye başladm birinin bana anne demedn ölecğim die korkmaya başladım dokunsalar ağlıcm bugun kontrolm vardı ilaçsz bakmk istedi doktor klomensz gelişmemş yumurtalarm bu ay da çöpe gitti yine başa döndöm adet olmayı bekle klomen iç kontrole git yumurta gelişior çatlıor sonuç bebek yok yine yok ... Çagresizlik ne kötü ilk defa elimden birşy gelmior dua etmktn başka sabrediorm ama artk tahamülümde kalmadı çok yoruldm
arkadaşlar bana önerebileceğiniz dr varmı daha önce 2 tane doktora gittim ama hiç memnun kalmadım lütfen yardımcı olun....
hangi şehir?arkadaşlar bana önerebileceğiniz dr varmı daha önce 2 tane doktora gittim ama hiç memnun kalmadım lütfen yardımcı olun....
ist avrupa yakasındayımhangi şehir?
Amin tatlim insllh hepimiz bunun için uğrasyrz Rabbim hepimizin kucaqinı dolu etsn insllhmrhb kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ama maesef henüz olumlu bi sonuç yokrabbim biran önce hepimize bebişlerimizi nasip eder...
![]()
amın cnm ınsallah tez zamanda mucızene kavusursun olmamasının bı nedenı var mı cnm bısey dedıler mı sanamrhb kızlar bende aranıza yeni katıldım bende 1 yıldır bebek için uğraşıyorum ama maesef henüz olumlu bi sonuç yokrabbim biran önce hepimize bebişlerimizi nasip eder...
![]()
Sağlıklı büyütmk nasip etsin inş rabbim darısı biz isteyenlere olsun cnm sende sorun varmıydı tedavi gördün mü neler yaptn çok soru sordm ama kusuruma bakma bir umut işte belki bizllerede umut olursnoo kızlar masallah ısteklıler var burdaa konuyu açalı bır yıl olmus nerdeysee rabbım bıze guldu hepımıze guler ınsallahhh
pko var maalesef cnm tedavıytle oldu ama umutları kaybetmıstık artık tüpe yonelıyorduk para faşan bırıktırıyoduk hazırlık yapacak olan dr 3. gun testlerı ıstedı ben de özelde yaptırdım kısmet bu ya dr klomen yazdı neyse dedım aldım çıktım sonra nasıl olsa olmuyo ıcsem nolcak kı dedım içtim vee bebegım geldıSağlıklı büyütmk nasip etsin inş rabbim darısı biz isteyenlere olsun cnm sende sorun varmıydı tedavi gördün mü neler yaptn çok soru sordm ama kusuruma bakma bir umut işte belki bizllerede umut olursn
Ne güzel cnm darısı bizlere demekki zamanı var bizletde tedavi oluorz ama bakalm ne olack hakkımzda hayrlısı spko var maalesef cnm tedavıytle oldu ama umutları kaybetmıstık artık tüpe yonelıyorduk para faşan bırıktırıyoduk hazırlık yapacak olan dr 3. gun testlerı ıstedı ben de özelde yaptırdım kısmet bu ya dr klomen yazdı neyse dedım aldım çıktım sonra nasıl olsa olmuyo ıcsem nolcak kı dedım içtim vee bebegım geldı1.5 yıl olmadı tedavılere ragmen
aynen kuzum gercekten zamanı var herseyın ama ınsan beklerken bunu dusunemıyo ben cok sancılı gectım bu yoldan rabbım kımseyı ben kadar ugrastırmasın tez zzamanda versın sıze mucızelerınızıNe güzel cnm darısı bizlere demekki zamanı var bizletde tedavi oluorz ama bakalm ne olack hakkımzda hayrlısı s