hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Ben 12 yildir doğum evinde normal doktorlara gittim hep maddi durumumuz iyi değil maalesef olmadi gecen sene nisan ayında yaptirdik ilk denemenizi ama sonu çok aci oldu Rabbim öyle uygun gördü kizin ve oğlum meleklerin gitti Rabbimdaha cçok sevmis
Allahım tekrardan nasip etsin inşallah..Zaten en güzel mucizeler beklemediğiniz anda gelirmiş her yeni gün umut günüdür,yeni bir kapıdır..Siz sabrımızı koruyun Rabbim mükafatını verir(amin)

Bn sultanbeylide otryrm burayai bilmediqm için annemlern ordaki doktra qdıorm cnm. Tip merkezine qdıorm. Ya o az kişide olurms kistle hamile kalan. Engel olurms. Dktr ddiki önce kisti parcalamamz lazm ddi. Bnde suan soğan kürü de yapıorm. Dogum kontrol habi da kullanıorm cnm. Ya insllh bu ay tamamen gder ya.

iyi aksamlar kızlar bende 3 senedir hamile kalmaya uğrasıyorum. bende yapısıklık varmış o kadar cok ameliyatım varki bunlar bebek olmasına engelmiş.cok tedavi gördüm iğneler ilaçlar ama malesef olmadı.dün laparoskopi ve histereskopi oldum doktorum yapışıklıkları temizlediğini söyledi rahimde tüplerde hiç bi sorun yok çok sükür 6 ay beklicez bakalım simdilik

Rabbim yardim etsin cnm İnsllh bebqm olur en kısa zamanda. Nasil anladilar sende yapışıklık oldqnu cnm. İnsllh iyilesrsin.

Bn sultanbeylide otryrm burayai bilmediqm için annemlern ordaki doktra qdıorm cnm. Tip merkezine qdıorm. Ya o az kişide olurms kistle hamile kalan. Engel olurms. Dktr ddiki önce kisti parcalamamz lazm ddi. Bnde suan soğan kürü de yapıorm. Dogum kontrol habi da kullanıorm cnm. Ya insllh bu ay tamamen gder ya.
Ben kucukkoydeki basari tip hastanesine gidiyorum.. Gittim doktor hanim cok ii .. Herşeyi ayrintili anlatiyor..

Rabbim yardim etsin cnm İnsllh bebqm olur en kısa zamanda. Nasil anladilar sende yapışıklık oldqnu cnm. İnsllh iyilesrsin.
2 sene önce kist ameliyatı olmuştum doktorum ameliyatlara bağlı olarak yapısıklığım olduğunu normal yolla gebe kalamayacagımı tüp bebek yapmam gerektiğini söylemişti
tüp bebek için gittiğim doktorumda yaşın genç laparoskopiyle açalım olmazsa tüp bebek dedi.bide doğal yoldan bi kızım var 9 yaşında

Hmmm anladm cnm. Sen suan ilaç kullanıomsn. Kistin ne durumda peki.
Benim kistlerim her ay olusuyor nerdeyse. Ama kucuk oluyor..benim prolaktin hormonum yuksek cikti.. Onun icin ilac kullaniyorum.. Benim kistlerimde o yüzden olusuyormus.. Bana bide kist icin duphaston diye bir ilac verdi.. Adet gununden saymaya baslayip 15 gun iciyorum

Ya ne zorms hamile kalabilmk ya. Eskiden ne kadar mutluymsm bn böyle sornum yoktu. Rabbim herkeze yardm etsin insllh dha fazla aci cektrmsin bize. Merhamet etsin insllh. Hayrli saqlikli evlatlar nasip etsin en kısa zamanda.

Yk cnm ck sükür öyle baey olmdi cnm. Bende bi rahim sekil bozukluğu var. Su kisttn bi kurtlursam rahim filmi cektrmk istyrm ck merk edyrm inallh perde falan yoktr ve tüplerim acktr insllh

Bisey sorcam kalp seklinde rahim nasil oluyo onu anlamadim ..doktorun onunla ilgili bisey dedi mi.. Bence senin bebesin olur. Ya. Hormonlarin ii zaten.. Daha yeni evlisin birde ...

Doğustan rahim anormallikleri oluo cnm bazi insnlar da 7 tane rahim anormallik cesiti var bnm kide kalp seklinde iki centkli rahim arada hafif kavis varsa skntı yok fazla varsa arada perde olurms. İşte bunlarda rahim filminde ckarms. Net olarak cnm. Simdi dktr ultrasonla bilemem ddi. Rahim filmi bunu ögrenmek içinde istyrm. Suan kist var. Parcalanırsa insllh medipol mega üniverstesi tüp bebek merkezine gdicm. Suan qttqm tıp merkznde rahim filmi ceklmıo cnm.

Back
X