• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Aminn bebegime kavussam bi hamile kalsam başka bişey istemiyom valla sabh akşam hep dua edyrm bi hamile kalsam dünyalar benim olur
cnm ben kenzül arş duasını cok okudum hergun yasın okuyodum 70 bınlemyelıd cektım ben de cok dua ettım tabı kı klomen olsun aspırın olsun bunlar sebep rabbım dualarımı kabul ettı herseyın bası dua cnm ol der oluverır bır de bak ben catlatma ıgnesını vurmadan once yasin 82. ayetını okudum kaç defa okudum bılmıom yorulana kadar okudum vurdum ıgnemı

cnm ben kenzül arş duasını cok okudum hergun yasın okuyodum 70 bınlemyelıd cektım ben de cok dua ettım tabı kı klomen olsun aspırın olsun bunlar sebep rabbım dualarımı kabul ettı herseyın bası dua cnm ol der oluverır bır de bak ben catlatma ıgnesını vurmadan once yasin 82. ayetını okudum kaç defa okudum bılmıom yorulana kadar okudum vurdum ıgnemı
Cok sevindim Allah benimde dualrmi kabul edr inşallah dedgin yasin 82. Ayetini bende okuyaym ozamn Allah büyüktür

Su an femara catlatma ignesi ile denemedeyiz. .. olmazsa aşılama olcak... 1 kez tüp bebek denedik olmadı malesef
Çok umudum kalmadı ...
Bebeğini sağlıcakla kucağına al arkadaşım. ..
amin cnm benım asılamaya gerek kalmaz ınsallahhh ama umudunu hıc kaybetme olmasa benım olmazdı ılerı derece pkoyum ben :(

bende bu ay serophene kullanıcam.. ve ilk defa.. daha önce hiç ilaç kullanmadım..merakla beklemelerdeyim.. allah gönlümüze göre versin

amin cnm benım asılamaya gerek kalmaz ınsallahhh ama umudunu hıc kaybetme olmasa benım olmazdı ılerı derece pkoyum ben :KK43:
Benim öyle de değil ama olmuyor işte olsa olurdu doğal yollardan olmuyor ilaçla olmuyor tüp bebek ile olmadı bu sefer aşılama deneyelim sonra insan umutsuzluğa düşüyor
Allah vermiyor istemiyor herhalde ...

Benim öyle de değil ama olmuyor işte olsa olurdu doğal yollardan olmuyor ilaçla olmuyor tüp bebek ile olmadı bu sefer aşılama deneyelim sonra insan umutsuzluğa düşüyor
Allah vermiyor istemiyor herhalde ...
bana da senın tüp bebek dısında çocugun olmaz demıyslerdi :D klomenle oldu

Back
X