hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

hayır folik asit vermedi..zaten doktorum folik asite karşı olan bir doktor..folik asitin çocukları hiperaktif yaptığını düşünüyor ve bununla ilgili araştırmalar yapıyor kendisi.folik asit yerine vitamin tercih ediyor
çok ilginç bi bilgi cidden ilk defa duydum ve mantıklıda bildiğin dopink yaavvv :)

spermler kalıtesızse döllenme olmaz olan da duser cnm bunu ben de yasadım hatta benım esım ılk kabımızdan once yaptırmıstı sonucları cok guzeldı ama 4 aylıkken kaybettık bebegımızı sonra 7 ay gectı ben tekrar hamıle kaldım onuda 6 aylık kaybettık sonra naptık nettık bır bucuk sene olmadı bır kımyasal gebelık yasadım saglıklı gebelık elde edemedık dr esımın örnek vermesını ıstedı esım benım sorunum yok falan fılan dıye ıstemedı sonra yaptırınca görduk kı degerlerı neredeyse normal yolla gebelık olamayacak kadar dusmus dr proxeed plus verdı on gun kullandı ben hamıle kaldım yanı 1 bucuk sene esımın yuzunden olmamıs ben yıne de bı baktırın derım cnm
canımm ne kadar zorlu yollardan geçmişsin..allah sabır versin..bu hayat sınavlarını başarıyla geçebilmişsin ne mutlu sana miniğin yolda :) herkes senin kadar güçlü olup atlatamazdı seni tanımıyorum ama gurur duydum seninle..

Kızlaar selam, ben de topiği görünce aranıza geleyim dedim, ben de 1 senedir uğraşıyorum, bi kürtajım bi de kimyasal gebeliğim oldu, 2 aydır da klomen kullanıyorum. Bazen çok canım sıkılıyo bu duruma, sizlerle bi arada olmak moral oluyo :KK68:

hayır bi sebebi yok gayet sağlıklıymısım yumurtalıklarımda cok iyiiymiş hormonlarımda. ama eylül ayında klomen kullanıp catlama iğnesi vuruldum. yumurtm 22.5 büyüklüğünde oldu ama yinede sonuç olumsuz :KK43:

Canım geçmiş olsun, olmayınca olmuyo işte nedenini bilemesek de :(

canımm ne kadar zorlu yollardan geçmişsin..allah sabır versin..bu hayat sınavlarını başarıyla geçebilmişsin ne mutlu sana miniğin yolda :) herkes senin kadar güçlü olup atlatamazdı seni tanımıyorum ama gurur duydum seninle..
Cnm ben iki kere hamile kaldım ikiside ard arda düştü en son düşüğüme 19 ay oluyor ve ondan sonra hamile kalmadı tedaviler oldum 1 buçuk seneden fazla hala tedavi oluyorum eşim iki kere hamile kaldığım için bende sorun yok diyo bende sorun yok diyo doktor da unutuyorum ve bugün yine hasta oldum bebek bu ayda yok

tesekkur ederım cnmm bunu baska arkadaslarım da söyledı cnm ewet guclu bı ınsanım ama su da var basa gelen cekılıo cnm napıcan hayırlısı dıyıp Allaha sarılcan

hayır folik asit vermedi..zaten doktorum folik asite karşı olan bir doktor..folik asitin çocukları hiperaktif yaptığını düşünüyor ve bununla ilgili araştırmalar yapıyor kendisi.folik asit yerine vitamin tercih ediyor
ben de yüksek miktar folik asit alımının kansere sebep olduğunu bu yuzden dikkatli kullanılması gerektiğini okumuştum bir yerde. hatta bi ara bende icmeyi bırakmıştım.

Cnm mrb tedavi görüormsn bende pkoluym 1 yıldr uğraşıorz ama olmuor bakalm kısmet
Evet, kendiliğimden adet olamayınca ve 50 günü bulunca gittim, tarlusal verdi ve tedaviye başladık. İki kere klomen kullandım bi yumurtam oluştu ama tutmadı, aşılamaya geçelim dedi. Bana erken geldiği için ben de doktorumu değiştirdim. Bu ay yeni doktorla femara deniyoruz ama henüz yumurtalar iyi gelişmedi.

Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istedim bizde temmuz ayında başlıycaz çalışmalara:KK45:Hepiniz çok güzel bilgiler veriyorsunuz, bilgi sahibi olmayanları aydınlatıyorsunuz :) inşallah bende istiyorum çocuk sahibi olmak şu an doğum kontrol hapı kullanıyorum,doktorum nisan ayında folikasit e başlamamı söyledi. İnşallah Allah bekletmez Allah isteyen herkese nasip etsin arka arkaya hamile haberleri alalım:KK68:
ayy ınsallahh cnm hosgeldınnnn destek ne kadar artarsa o kadar çok bebiş haberı alırızzzz

Evet, kendiliğimden adet olamayınca ve 50 günü bulunca gittim, tarlusal verdi ve tedaviye başladık. İki kere klomen kullandım bi yumurtam oluştu ama tutmadı, aşılamaya geçelim dedi. Bana erken geldiği için ben de doktorumu değiştirdim. Bu ay yeni doktorla femara deniyoruz ama henüz yumurtalar iyi gelişmedi.
Ablam da düzenli olmzdı bir ay olurdu 3 4 ay olmzdı şimdi 2 tane çoçuğu var birini yeni doğurdu rabbim ol derse olur kızlar inş bizlernde olur

Tmm cnm artk daha iyiym bir dönem kötüydm ama çok şükür toparlandm kendime geldim zamanı var inş en kısa zamanda bebişlerimize kavuşacağız Allahın izniyle
ay ınsallah bu ay senı bekleyelım beraber ugur getırır hem benım konustuklarım kısa bı sure sonra hamıle kalıo :D ayagım ugurludurrr

Cnm ben iki kere hamile kaldım ikiside ard arda düştü en son düşüğüme 19 ay oluyor ve ondan sonra hamile kalmadı tedaviler oldum 1 buçuk seneden fazla hala tedavi oluyorum eşim iki kere hamile kaldığım için bende sorun yok diyo bende sorun yok diyo doktor da unutuyorum ve bugün yine hasta oldum bebek bu ayda yok
canım benimde birkere istedim hamile kaldım kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım..onun psikolojisinden o kadarzor kurtuldum ki bende 1.5 senedir istiyorum olmuyor.doktora gitmeye anca cesaret edebildim 2 aydır gidiyorum ama benimde olmuyor.geçen ay yumurtlamada hiç bir sorun yoktu çok düzenliydi herşey..doktor eşimden spermiyogram istedi ama benim eşimde seninki gibi demiyorda ben gidip kontrol olmam diye tutturuyor.bu ay yumurtam hiç oluşmadı mesela bi ay daha bekleyelim öbür ay tekrar yumurtlama takibi yapalım dedi doktor..allah hepimizin kucağını doldursun inşallah amiiinn

Back
X