hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

İyi akşamlar kızlar benimde 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu ve benden beslenemediği için düştüğünü söylediler daha sonra 1-1.5sene hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik embriyolarımızı kromozom tahliline gönderdik sağlıklı bebeği bulmak için 1tane sağlıklı bebeğimiz geldi onu koydular kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama ultrasona gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ilaçları bırakmamı söyledi dr yine benden beslenemedi kuzucum şimdi kanamam var Allahım tekrar yaşatmasın hiçbirimize:KK14:

İyi akşamlar kızlar benimde 2tane doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan bebeklerin sağlıksız olduğunu ve benden beslenemediği için düştüğünü söylediler daha sonra 1-1.5sene hamile kalamadım tüp bebeğe karar verdik embriyolarımızı kromozom tahliline gönderdik sağlıklı bebeği bulmak için 1tane sağlıklı bebeğimiz geldi onu koydular kanda maksimum değerle pozitifi gördüm ama ultrasona gittiğimde bebeğimin gelişmediğini ilaçları bırakmamı söyledi dr yine benden beslenemedi kuzucum şimdi kanamam var Allahım tekrar yaşatmasın hiçbirimize:KK14:
amınn kuzum benım senın de zor olmuss ayy ne zormus hepımızın hıkayelerı ınsallah hepımız aynı guzel sonucları alıcaz

neden neslenememıs arastırmıyorlar mı
Plasenta enfeksiyon kapıyo bendende bebeğe kan oksijen gitmiyo o yüzden de gelişmiyo tabi ama bebeğin sağlıksız olmasının üstünde daha çok duruyodu doktorum çünkü ilk 2gebeliğimde ağır griptim bu sefer sağlıklı bebek transfer edildi ama yine olmadı hayırlısı artık dicek yapıcak bişey yok

amınn kuzum benım senın de zor olmuss ayy ne zormus hepımızın hıkayelerı ınsallah hepımız aynı guzel sonucları alıcaz
İnş canım bu çektiklerimizi Allah görüyo zamanı geldiğinde nizi en güzel şekilde mükafatlandıracağına inanıyorum ben

5.5 yıllık evliyim. 2 sene yasmin kullandım bıraktım tık yok..sorunumuz yok eşimle. Rabbim nasip etmeyince olmuyo.Allah kimseyi evlat hasretiyle sinamasin
amin cnm Allah kolaylık versın canım olmayınca olmuyor hamıle kalmak da yetmıyor bazen kalsanda dusuruyorsun :( ama ınşallah bundan sonra guzel olucak cnm

Her ay acaba bu ay hamişmiyim diye diye umutlarım bitti gitti..sağım solum önüm arkam herkes hamiş..bi yakınım var 40 yaşında hamile kaldı ..Okadar çok imreniyorumki.benle aynı duyguda olan var mı kızlar
hep oleyız galıba :) :) olacak bızım de canım merak etme burda destek olucaz bırbırımıze

Plasenta enfeksiyon kapıyo bendende bebeğe kan oksijen gitmiyo o yüzden de gelişmiyo tabi ama bebeğin sağlıksız olmasının üstünde daha çok duruyodu doktorum çünkü ilk 2gebeliğimde ağır griptim bu sefer sağlıklı bebek transfer edildi ama yine olmadı hayırlısı artık dicek yapıcak bişey yok
pekı bunun tedavısı yok mu cnm

pekı bunun tedavısı yok mu cnm
bunu nasıl anladılar bana ılk bebegımde korıyoamnıyonıt dedıler ıkıncıde rahım agzı yetmezlıgı dedıler acaba ben de mı senın gıbıyım ıkı de kımyasal yasadım ıkı buyuk bırı 16 bırı 23 haftalıktı bunun tedavısı yok mu

Her ay acaba bu ay hamişmiyim diye diye umutlarım bitti gitti..sağım solum önüm arkam herkes hamiş..bi yakınım var 40 yaşında hamile kaldı ..Okadar çok imreniyorumki.benle aynı duyguda olan var mı kızlar
ben canıM :)geçen arkadasım aradı, hamile nisanda evlendi ilk gece kaldı..Kızkardeşi ekimin sonunda evlendi de hastaneye götürmüşler karın agrısından hamileymiş oda ilk geceden kalmış onu söyledi.Alıştım artık ama umut bitmiyo..

Arkadaşlar ben iki aydir resmen siyah adet goruyorum neden acaba bu konuda bilgisi olan varmi acilll lutfen
canım doktora git bence değerlerin düştümü nooldu pıhtılaşma mı ihmal etme..

[QUOTE="arkaas8, post: 38160675, member: 447811olucak canıM :)geçen arkadasım aradı, hamile nisanda evlendi ilk gece kaldı..Kızkardeşi ekimin sonunda evlendi de hastaneye götürmüşler karın agrısından hamileymiş oda ilk geceden kalmış onu söyledi.Alıştım artık ama umut bitmiyo..

canım doktora git bence değerlerin düştümü nooldu pıhtılaşma mı ihmal etme..[/QUOTE]
Sagolun arkadasim gidicem korkuyorum iki hafta olucak hala siyah geliyor menapoza mi giriyorum olucem yaaa çok korkuyorum

Back
X