- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.125
- 498
- Konu Sahibi oglak_kadini
duyuyor canım vaktı gelınce kabul de edecek ınsallahCuma gecesinin hurmetine inşallah Rabbim sesimizi duyar amin...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
duyuyor canım vaktı gelınce kabul de edecek ınsallahCuma gecesinin hurmetine inşallah Rabbim sesimizi duyar amin...
ınsallah canımBekliyorum Rabbim maddi yönden inşallah yolumuzu acarda tekrar evlatlarima yaklasirim bir adim
yazıcaz bence bırbırımıze ugurlu gelelım ınsallah olumlu dusunup stres yapmamak en guzelı burda beraber basarıcaz bunuİns
İmsallah hepimiz ard arda yazariz hamileyimmm diye uzun uzunnnn
:) yok cane varlıgın yeter nasılsın konusamadık epeydırhoşbulduk cane varmı yardım edilecek birşey![]()
selam kızlar hadi sohbete burdan devam edelim
he ya cane özledim valla dertleşiyorduk arada:) yok cane varlıgın yeter nasılsın konusamadık epeydır
ınsallah amelıyattan sonra olucak canım ben hıkayemı anlatıyım mı kararsız kaldım ıkı kımyasal ıkı erken dogum hıkayem var 3.5 yıldır ıstıyoruz hamıle de kalabılıyorum tabı tedavıyle pkoyum ben ama bı turlu kucagımıza almak nasıp olmadı ınsallah onumuzdekı aylarda nasıp olur gebelık ve kucagıma almakKızlar bebiş için neler yaptınız neler yapıyorsunuz anlatır mısınız.
Öncelikle ben 2 senedir evliyim.İlk zamanlar istemiyrduk bebek 6-7 ay sonra korunmayı bıraktık.Ben zaten ilaçsız adet olamayan biriyim.Denedik aylarca her ay acaba hamile miyim diyee heyecanlar filan :) Adet olamadığım için hep sorun bende dedim,sürekli kan tahlilleri ultrasonlar filan bir sorun çıkmıyordu. Hsg çektirmeye karar verdim acaba tüplerim mi tıkalı diye,onu da çektirdim tüpler açık çıktı. Sonra eşim tahlil verdi,varikosel çıktı 3.derece şimdi ameliyat olması gerekiyor.Tekrar muayene olacak yolumuz uzun dahaİnşallah ameliyattan sonra bebişimiz gelir.Bu arada inofolik kullanıyorum yumuşlarım kaliteli olsun diye,ameliyattan sonra da bal çörek otu tarçın kürüne başlayacağım.
canım bende senin durumundayım özelden konuşalımmı birazKızlar bebiş için neler yaptınız neler yapıyorsunuz anlatır mısınız.
Öncelikle ben 2 senedir evliyim.İlk zamanlar istemiyrduk bebek 6-7 ay sonra korunmayı bıraktık.Ben zaten ilaçsız adet olamayan biriyim.Denedik aylarca her ay acaba hamile miyim diyee heyecanlar filan :) Adet olamadığım için hep sorun bende dedim,sürekli kan tahlilleri ultrasonlar filan bir sorun çıkmıyordu. Hsg çektirmeye karar verdim acaba tüplerim mi tıkalı diye,onu da çektirdim tüpler açık çıktı. Sonra eşim tahlil verdi,varikosel çıktı 3.derece şimdi ameliyat olması gerekiyor.Tekrar muayene olacak yolumuz uzun dahaİnşallah ameliyattan sonra bebişimiz gelir.Bu arada inofolik kullanıyorum yumuşlarım kaliteli olsun diye,ameliyattan sonra da bal çörek otu tarçın kürüne başlayacağım.
amın canım ınsallah hosgeldın aramıza buyur gel beraber bekleyelım bu zor surecı moral vererek atlatalımhayırlı olsun ıns tez zamanda hamıle kalırız hepımız
hosbuldum canım sagol ıns rabbım nasıp eder hepımıze moral cok onemlı tabıkıamın canım ınsallah hosgeldın aramıza buyur gel beraber bekleyelım bu zor surecı moral vererek atlatalım
gecen hafta cok yogundum yhaa dugunumde o kadar yogun olmustum bıde :)he ya cane özledim valla dertleşiyorduk arada
ewet çok önemlı maalesef ama ben hep stres yapıp habıre aglayanlardanımhosbuldum canım sagol ıns rabbım nasıp eder hepımıze moral cok onemlı tabıkı
çok güzellerrr bol bebişli olsun karnın ınsallahhh rabbım bol bol versın basın agırsın cocuk sesınden ınsallahhhh benım avatar nasıl :)cane avatar nasıl ikiz olur inşallah hepimizin
ewet çok önemlı maalesef ama ben hep stres yapıp habıre aglayanlardanım
bende gecen yıl ekımde 23 haftalık dogum yaptım 13 ay oldu 4 aydır da tedavı oluyorum gecen ay kımyasal gebelık yasadım bu ay yumurtam gelısmedı bı olumsuzluk var yanı uzerımde hayırlısıyla rabbım hepımıze bahsedecek bu guzel duyguyucanım bende oyleyım ama sakın ve sabırlı olmalıyız 3 ay oldu 6 aylık ölü doğum yaptım yenı toparlıyorum yapacak bırsey olmuyo dua edelım bol bol
bende gecen yıl ekımde 23 haftalık dogum yaptım 13 ay oldu 4 aydır da tedavı oluyorum gecen ay kımyasal gebelık yasadım bu ay yumurtam gelısmedı bı olumsuzluk var yanı uzerımde hayırlısıyla rabbım hepımıze bahsedecek bu guzel duyguyu