hamile kalmaya çabalayanlar buyrun

Malesef canım neden olduğu belli degil:KK43: keşke belli olsada ona göre tedavisini olsak doktorum embriyo dan kaynaklandığını düşünüyo bebek benden beslenmeye başladığı an düşüyor o yüzden yeniden tedavi olsam mi olmasam mi bilemedim böyle şansa ne zamana denk gelirse gibi deneme tahtası gibi oldum :KK14:
bak ben soyle bısey duymustum bebegın yarısı kocandan ya kadın vucudu yabancı madde dıye algılıyor ve kabul etmıyor bebegı bu durumu asmak ıcın kocandan örnekler alıp sana bı aşı hazırlıyorlar ve vucudun bebegı reddetmıyo bı nevı bagısıklık kazandırıyorlar bence bunu druna bı sor

bak ben soyle bısey duymustum bebegın yarısı kocandan ya kadın vucudu yabancı madde dıye algılıyor ve kabul etmıyor bebegı bu durumu asmak ıcın kocandan örnekler alıp sana bı aşı hazırlıyorlar ve vucudun bebegı reddetmıyo bı nevı bagısıklık kazandırıyorlar bence bunu druna bı sor
Bilmiyorum ki canım sorayım bakalım bidahaki gittiğimde

hanımlar eğer bilginiz varsa yardım eder misiniz ?
kist adeti ne kadar geciktirir ?
pko luyum her ay ortalama 3-7 gün arasında gecikmelerim olabiliyrdu ama bu ay gecikmenin 17. günündeyim 11. gün kan testi yaptırdım negatif yani gebelik yok aklıma kistin oluşmuş olabileceği geldi cumaya randevu aldım doktora gidicem ama öncesinde de sizlere sormak istedim kist yüzünden bu kadar gecikme olabiliyo mu

hanımlar eğer bilginiz varsa yardım eder misiniz ?
kist adeti ne kadar geciktirir ?
pko luyum her ay ortalama 3-7 gün arasında gecikmelerim olabiliyrdu ama bu ay gecikmenin 17. günündeyim 11. gün kan testi yaptırdım negatif yani gebelik yok aklıma kistin oluşmuş olabileceği geldi cumaya randevu aldım doktora gidicem ama öncesinde de sizlere sormak istedim kist yüzünden bu kadar gecikme olabiliyo mu
pkoda kıst hep var canım zaten ben hazıranda adet oldum lekelenme gıbı temmuzu es gectım agustosun sekızınde adet oldum ona da baktım olmuyor tarlusal ıctım de adet oldum bızım gecıkme rahımımız kanlanmıo ondan gelmıo cnm :(

ohoooo 60 gun oldugu bıle oldu korkuyorum o yuzden geç kalacak dıye
Bu ay erken olman lazimdi yumurtan erken catlamisti.benim bildigim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor.bence sen bi daha yumurtlayacan akinti takibi yap ilk once elinle akintina bak sonra peceteye sil.ilk peceteyle silince akintinin durumu anlasilmiyor bugun benim biraz yumurtlama akintim oldu.yumurtlama testlerin gelince bence hemen basla yapmaya adetini bekleme.

Bu ay erken olman lazimdi yumurtan erken catlamisti.benim bildigim yumurta catladiktan 14 gun sonra adet olunuyor.bence sen bi daha yumurtlayacan akinti takibi yap ilk once elinle akintina bak sonra peceteye sil.ilk peceteyle silince akintinin durumu anlasilmiyor bugun benim biraz yumurtlama akintim oldu.yumurtlama testlerin gelince bence hemen basla yapmaya adetini bekleme.
Ben yarin saglik ocaginda test yaptircam ne zaman test yaptirsam ewe donerken adet oluyom :) ewt 26. Gun olmam lazimdi o catlayanlara gore olmadim 31. Gunum oldu tik yok akintim beyaz krem kivaminda yumurta akintisi degil

pkoda kıst hep var canım zaten ben hazıranda adet oldum lekelenme gıbı temmuzu es gectım agustosun sekızınde adet oldum ona da baktım olmuyor tarlusal ıctım de adet oldum bızım gecıkme rahımımız kanlanmıo ondan gelmıo cnm :KK43:
minik folikül kistleri var canım ama büyük bir kist oluştu mu acaba diye aklıma takıldı benim her ay birkaç gün gecikmeyle de olsa muhakkak adetim gelirdi adet olmadığım ay olmazdı korkuyorum adetlerim de gelmemeye başlarsa diye :KK64:ne zor işler bunlar yaa günü gününe adet olmak ne büyük nimet

belgin inanmiycksin yumurta akintim var dun zerre kadar yoktu

bende tık yok duphaston içiyorum östrojeni dengelesin diye oda bol bol ödem yaptı saparna çayı arıcam

sağ ol canım ne olsun eve geldim biraz dinlendim zaten günler kısa insan bir şey anlamıyor...sen nasılsın kanaman nasıl devam ediyor mu
Dün bitti canım şükür bidahaki adetimi olayım normal yoldan denemeye devam doktora gidesiye kadar ben tedavi için işten çıkmıştim şimdi sıkıntıdan patlıyorum

belgin inanmiycksin yumurta akintim var dun zerre kadar yoktu
Canim akinti gercekten onemli.beyaz akinti oldumu rengi beyaz ve yapis yapis oluyor.yumurtlama akintisi şeffaf su renginde ve iki parmak arasinda uzayan akunti oluyor.bence sen degerlendir.en azindan akintinin oldugu gunu degerlendir.bizim adetlerimiz duzenli degil bu yuzden duzenli yumurlamamiz olmaz.zaten her ay duzenli yumurtlamiyoruz.bu yuzden yumurtlama akintisini degerlendirmek lazim

Canim akinti gercekten onemli.beyaz akinti oldumu rengi beyaz ve yapis yapis oluyor.yumurtlama akintisi şeffaf su renginde ve iki parmak arasinda uzayan akunti oluyor.bence sen degerlendir.en azindan akintinin oldugu gunu degerlendir.bizim adetlerimiz duzenli degil bu yuzden duzenli yumurlamamiz olmaz.zaten her ay duzenli yumurtlamiyoruz.bu yuzden yumurtlama akintisini degerlendirmek lazim
Bakalim dun aksam degerlendirecektim ama basimin agrisindan cok kotuydum yapamadim kismetse bu aksam

Bakalim dun aksam degerlendirecektim ama basimin agrisindan cok kotuydum yapamadim kismetse bu aksam
Bende dun nobet cikisi eve geldim aksami beklemiyelim ne olur ne olmaz belki nobette catlamustir diye din sabah degerlendirdik.bugun 8.ci gunum 5.ci gununde 19mm olan yumurta dun yada ondan onceki gun catlamis olabilir zaten 24 saat yasiyor yumurta.ama herseyde bi hayir vardir o gun ben ultrasona oylesine girdim.dedim yumurta varsa bile 5-6 mm falandir.19mm duyunca sok oldum.bakalim Allahim hayirlisini nasip etsin

Back
X